Kina,USA,S.Koreja,Somalija,Sudan i odatle ja ne bi znao dalje.Otelo je napisao/la:Irak,Iran,Afganista,Saudijska Arabija,Oman,Jemen,Sirija,Pakistan![]()
i ne bi znao dalje

edit:I Belorusija.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kina,USA,S.Koreja,Somalija,Sudan i odatle ja ne bi znao dalje.Otelo je napisao/la:Irak,Iran,Afganista,Saudijska Arabija,Oman,Jemen,Sirija,Pakistan![]()
i ne bi znao dalje
ja se zamislio i nabrojao ove islamke gdje je serijetski zakon na vlasti pa imaju smrtnu kaznu,a ne oveDevil je napisao/la:Kina,USA,S.Koreja,Somalija,Sudan i odatle ja ne bi znao dalje.Otelo je napisao/la:Irak,Iran,Afganista,Saudijska Arabija,Oman,Jemen,Sirija,Pakistan![]()
i ne bi znao dalje
edit:I Belorusija.
Blizu ali ne... Tibet je visoravan......truts je napisao/la:Tibet
Ako nisu Himalaji kako će biti on? Dakle ne ..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Mount Everest :3
Nepal je država... Uuuu mislio sam da ćeš ti znati?! Skoro si to učio...Sarajlijc@ je napisao/la:Nepal.
Pogrešan kontinent...bavaraccccc je napisao/la:Kilimandzaro
A ucini mi se da je drzava u pitanju hahahahaDANTES je napisao/la:Nepal je država... Uuuu mislio sam da ćeš ti znati?! Skoro si to učio...Sarajlijc@ je napisao/la:Nepal.
Ti si prvi odgovorio.... BravoSheyi je napisao/la:Pamir, u Kini ili Tadzikistanu? Ha
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.