Pod istim krovombulbasor je napisao/la:Ne znam kako se zvala serija tacno, ali Steve Urkel je bio glavni lik.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pod istim krovombulbasor je napisao/la:Ne znam kako se zvala serija tacno, ali Steve Urkel je bio glavni lik.
Unistavas temu pasa...BluesForever je napisao/la:ima li ko od vas(vjerovatno ima) da je kao mali gledao erotiku,yebački časopis,kada se sjetim prije svaku pijacu odem kupim i stavim je pod duksericu,i jedva čekam da dođem kuči da je pogledam i bacim drkicu.
![]()
Sjećam se tako jedne prilike ja i jaran na pijaci kupovali erotiku,i kaže nama ovaj frajer što prodaje nemojte nabiti žuljeve.
Haha dobartheboss_RD07 je napisao/la:Legenda kaze da postoji tema na kojoj se @SteveHeighway nije pozalio na neciji post
Jesam ja i onu naku princezu sto se bori protiv one vjestice i ima gusku sto prica.miki_92 je napisao/la:@Puma Buš Buš![]()
da li je jos neko gledao Kćerka crnog gusara - Jolanda![]()
Gorstak ili Tristan i Izolda od francuskih crtanih kojih se sjecam.BaDa12 je napisao/la:Sjeća li se neko francuskog crtanog sa nekim likom u dvorcu i nekim zlim sestrama koje su protiv njega? Ili tako nešto... Bilo je na nekom našem kanalom, BHT ili FTV. Ne sjećam se jesmo li to već spominjali ovdje.
Protrčiš 2 puta preko betona, i nema ih višebulbasor je napisao/la:Fizcicko u osnovnoj se radilo u ovakvim, kupljenim na pijaci naravno.
Ono sto je mene zapalo i sta sam gledao u djetinjstvu je Tarzan sa Vajsmilerom, Nindza kornjace, Evoksi, kviz Kviskoteka sa Mlakarom i ona dijecija emisija sa Zijahom Sokolovicem, Otvori prozor cini mi se.messilla je napisao/la:
Svako jutro se ustajalo rano zbog ovog.![]()
Naravno još su tu: Mumijevi, Mornar Popaj, Tom i Džeri, Fliper i Lopaka i još masa Looney Tunes kratkometražnih crtića.
Ovo danas katastrofalno, samo neka čudovišta djeci serviraju dantejebo.
Legendarne starkebulbasor je napisao/la:Fizcicko u osnovnoj se radilo u ovakvim, kupljenim na pijaci naravno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 44 gosta.