Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

ennis
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la ennis » 25 maj 2014, 22:57

emir79 je napisao/la:
ennis je napisao/la:Vi ste gori sto se raspravljate s ovim papetoljubcima koji opravdavaju svaki potez velikog vodje,mogao je da ostane upamcen kao selektor koji je prvi put odveo repku na jedno prvenstvo,ali ce haman biti vise upamcen da je nakon mnogobrojnih pokusaja uveo nepotizam i u reprezentaciju,koja je bila jedina svijetla tacka u drzavi po tom pitanju.
Ali nejse,Pape sam si kriv sto raja vise prica o tvim pozivanju necaka,nego tvom velikom uspjehu.
Inace Tina u svlacionici ne j.ebe niko ni 1%,i neka..treba mu.
Pa upravo si potvrdio kakav smo narod. Nas vise interesuje rezervist koji nece vjerovatno ni minute upisati u Brazilu, nego 22 ostala poziva koja se nasla na spisku.

A zadnja recenica, pa pasa moj, tako ti je i Hajrovicu
Naravno,ti si primjer kakvi ne trebamo biti ako hocemo da napredujemo,svako mjesto je bitno i ono se mora zasluziti po sistemu vrijednosti.
Mi smo jednostavno na takva desavanja ogluvili (nepotizam) jer je to svuda oko nas,svako mjesto je jednako bitno i 1. i 23. Mozda taj 23. nece igrati,ali ce se poslati poruka svim pjetlicima,pionirima,kadetima i ostaloj djeci koja vrijedno treniraju da ce ih samo kvalitet dovesti u reprezentaciju i nista vise,sistem vrijednosti je bitan.
SLOBODA NAVIJAČIMA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 maj 2014, 23:02

bhsport je napisao/la:Emire idi se liječi. Ljudi su ti sve objasnili. Kola i stinki ne idu zajedno u recenicu. Koli je predsjednik i kapetan došao na noge a Stinkiju Vrso.
sram te bilo, stidi se posta svog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upitaj Becirovica kako je na noge bilo, mozda te covjek prosvijetli ;)

Koji ljudi mi objasnili, par padobranaca? :mrgreen:

kuknjava mi niz ledja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 maj 2014, 23:14

Bojim se da mnogi uopste ne znaju sta znaci pojam nepotizam. Ali nije da ih to sprijecava da koriste tu rijec. Ono, lijepo zvuci. Mocno. Kriticki. A lijepo vam je nedavno Dezulovic objasnio, evo opet u slucaju da ste propustili http://www.cazin.net/vijesti/clanak/bor ... sam-safete" onclick="window.open(this.href);return false;

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 maj 2014, 23:25

calcio je napisao/la:Bojim se da mnogi uopste ne znaju sta znaci pojam nepotizam. Ali nije da ih to sprijecava da koriste tu rijec. Ono, lijepo zvuci. Mocno. Kriticki. A lijepo vam je nedavno Dezulovic objasnio, evo opet u slucaju da ste propustili http://www.cazin.net/vijesti/clanak/bor ... sam-safete" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nista ba Calcio, samo ih treba podyebavati, i kontrirati im svaku, jesti im zivce, provocirati ih. Jer ovdje odavno nema normalne diskusije.
Sjecam se momka sa nickom @Damir82 ako se ne varam. Momak je more dobrih komentara napisao, sve se zavrsavalo sa izvrcanjem rjeci, po obicaju 3-4 ista tipa. Ja vise ne marim za tim, jer nema se ovdje sta pametno ni napisati ni procitati. Jednostavno idem na provokaciju iz inata, jer to pojedini rade ne mjesecima, nego godinama. Pa im uzvracam istim.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 25 maj 2014, 23:26

Koji to bilmez poredi naseg momcinu Kolasinca sa Stink i Winkijem? To je kao da poredis Chicago Bullse 97-me sa KK Termoelektranom Kakanj. Ja da sam na necakovom mjestu sam bi sebe nogirao iz repke. Pape je jedan obicni tvrdoglavi sivonja, istina odveo nas je u Brazil ali isto bi ucinio i limeni sa ovom ekipom koju imamo.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 maj 2014, 23:33

emir79 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Bojim se da mnogi uopste ne znaju sta znaci pojam nepotizam. Ali nije da ih to sprijecava da koriste tu rijec. Ono, lijepo zvuci. Mocno. Kriticki. A lijepo vam je nedavno Dezulovic objasnio, evo opet u slucaju da ste propustili http://www.cazin.net/vijesti/clanak/bor ... sam-safete" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nista ba Calcio, samo ih treba podyebavati, i kontrirati im svaku, jesti im zivce, provocirati ih. Jer ovdje odavno nema normalne diskusije.
Sjecam se momka sa nickom @Damir82 ako se ne varam. Momak je more dobrih komentara napisao, sve se zavrsavalo sa izvrcanjem rjeci, po obicaju 3-4 ista tipa. Ja vise ne marim za tim, jer nema se ovdje sta pametno ni napisati ni procitati. Jednostavno idem na provokaciju iz inata, jer to pojedini rade ne mjesecima, nego godinama. Pa im uzvracam istim.
Uzivao sam citati njegove postove, jedan od kvalitetnijih forumasa. Pisao je jako dobre postove a oni su mu bas kao sto kazes izvrtali rijeci, ali on je imao goleme zivce i nije mu bilo tesko sve im objasniti. Nema ga u zadnje vrijeme, nisu ga valjda uspjeli otjerati?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 maj 2014, 23:54

Srecom imate jos mene pa vam drzim nivo na visini :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 maj 2014, 00:08

DonCorleone je napisao/la:Srecom imate jos mene pa vam drzim nivo na visini :urnebes: .
Ti si jedina osoba sa suprotne strane sa kojom uzivam da se raspravljam :mrgreen:, ja ima i Cartman :mrgreen:

Ovo ostalo trijesce , lahko se potpali :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 maj 2014, 08:50

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Emire idi se liječi. Ljudi su ti sve objasnili. Kola i stinki ne idu zajedno u recenicu. Koli je predsjednik i kapetan došao na noge a Stinkiju Vrso.
sram te bilo, stidi se posta svog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upitaj Becirovica kako je na noge bilo, mozda te covjek prosvijetli ;)

Koji ljudi mi objasnili, par padobranaca? :mrgreen:

kuknjava mi niz ledja.
Sta imam pitati Becirovica kad imam oci i vidim.
To sto si ti corav ko ti je kriv.
To o podyebavanju ostavi za kuce, meni je dovoljan dokaz sto se amidjino zlato ignorise na svakom koraku i sto ovaj narod shvata i napreduje.
Neka se vodi u Brazil ali ne smije u BiH ni minute izaci na teren od sramote, da od sramote.
Slazem se da je ovaj mali sada nebitan, amidja ga proguro i to je to, a da ce biti 23 igrac na spisku, to se mogu kladiti u zivot da nece, mali ce biti 15,16 igrac u Brazilu i siguran sam da ce upisati i neke minute, zivi bili pa vidjeli.
To sto ga ti i tebi slicni pokusavate napraviti 23 nece uspjeti, prvo ste govorili nece ni ici, bezveze pozvan pa opa lagano.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 26 maj 2014, 09:14

MA DOSTA VISE!! kako vas nije sramota, stalno Tinu i Avdiju zezati i sprdati se o njima???? pusti te momke, nisu mozda neka klasa, al ipak su nasi!!!! i treba svima koji su u repki i daju sve od sebe dati podrsku, pogotovo sad za svjetsko! DOSADNI ste vise s tim za*ebancijama oko ta dva momka!!!!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 26 maj 2014, 09:33

E nek si im ga vala hukno majstore... Trebamo svi podrzati adzino zlato, Stinkyja Winkyja pred Brazil, kojeg je itekako zaradio :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2014, 12:54

Neka Tine kao 23-ceg igraca. Ima puno vaznijih stvari od njega. Nije zasluzio da ga se toliko pljuje. Mozda jos napreduje u karijeri nije toliko los igrac. Ionako nebi trebao da zaigra na SP. Osim u slucaju nekih povreda.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 maj 2014, 14:06

Ajax je napisao/la:Neka Tine kao 23-ceg igraca. Ima puno vaznijih stvari od njega. Nije zasluzio da ga se toliko pljuje. Mozda jos napreduje u karijeri nije toliko los igrac. Ionako nebi trebao da zaigra na SP. Osim u slucaju nekih povreda.
Za pljuvanje se slazem..Niko nije zasluzio pljuvanje i kritike bez razloga..Tinu je ucinjena medvjedja usluga nazalost ovim pozivom,al eto..
Medjutim kritika ili konstatacija o nekim cinjenicama i realnom stanju po pitanju njegovog kvaliteta ne treba da smeta nikom..Momak trenutno nije dovoljno dobar da bi bio clan A tima,gledao sam ga nekoliko puta i u Hajduku i nista posebno..Cak u zadnje vrijeme nije ni igrao tamo..Safet je trebao sacekati jos neko vrijeme pa ga pozvati,dok mali malo napreduje,predje eventualno u jaci klub ili bar postane vazniji igrac u Hajduku nego sto je trenutno..
I na kraju,vjeruje mi da mene ne bi iznenadilo da Tin dobije finu minutazu na SP..Prvo smo govorili nece ga uopste zvati u repku-pa ga je pozvao,pa nece dobiti veliku minutazu protiv Egipta-pa udje prvi i odigra sat citav,pa onda nece ga zvati na SP-pa ga pozva..Tako da nista ne treba iskljucivati.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 maj 2014, 16:49

Tino Sven Susic mason.
Ne bi me cudilo.
Keep walking.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 maj 2014, 20:40

Vidim opet se pojavio Nostradamus Emir koji je meni psovao roditelje kad sam rekao da ce Seadov Hadzic i Seadov Tin biti na spisku. Sada je okreno plocu i kao Nostradamus zna da nece igrati :mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 maj 2014, 21:48

PapeSusic je napisao/la:Vidim opet se pojavio Nostradamus Emir koji je meni psovao roditelje kad sam rekao da ce Seadov Hadzic i Seadov Tin biti na spisku. Sada je okreno plocu i kao Nostradamus zna da nece igrati :mrgreen:
Lazes !
Nikad ti roditelje nisam opsovao, nego sam rekao da si neodgojeno deriste :mrgreen: , velika razlika ;)
Na tvoje uvrede je to malo, sta sam ti trebao da napisem.

Nego, jesi li to "slucajno" izostavio Germanijca Zahirovica?

Ne zaboravi, da jos jedan mora otpasti od ovih 24 .

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 maj 2014, 22:30

emir79 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Vidim opet se pojavio Nostradamus Emir koji je meni psovao roditelje kad sam rekao da ce Seadov Hadzic i Seadov Tin biti na spisku. Sada je okreno plocu i kao Nostradamus zna da nece igrati :mrgreen:
Lazes !
Nikad ti roditelje nisam opsovao, nego sam rekao da si neodgojeno deriste :mrgreen: , velika razlika ;)

Spisak sam ovdje postavio par sedmica prije nego sto su ga mediji objavili, ukljucujuci tog 24. igraca. :kafa:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 maj 2014, 23:11

PapeSusic je napisao/la:Spisak sam ovdje postavio par sedmica prije nego sto su ga mediji objavili, ukljucujuci tog 24. igraca. :kafa:
Kakva je situacija u avionu, Pape? :D

:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2014, 23:15

PapeSusic je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Lazes !

Spisak sam ovdje postavio par sedmica prije nego sto su ga mediji objavili, ukljucujuci tog 24. igraca. :kafa:
Znaci,do tebe je :kafa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 maj 2014, 16:05

http://web.stagram.com/p/614439486423031099_283173574" onclick="window.open(this.href);return false;
:bow: :bow: :bow: :bow:
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”