Naravno,ti si primjer kakvi ne trebamo biti ako hocemo da napredujemo,svako mjesto je bitno i ono se mora zasluziti po sistemu vrijednosti.emir79 je napisao/la:Pa upravo si potvrdio kakav smo narod. Nas vise interesuje rezervist koji nece vjerovatno ni minute upisati u Brazilu, nego 22 ostala poziva koja se nasla na spisku.ennis je napisao/la:Vi ste gori sto se raspravljate s ovim papetoljubcima koji opravdavaju svaki potez velikog vodje,mogao je da ostane upamcen kao selektor koji je prvi put odveo repku na jedno prvenstvo,ali ce haman biti vise upamcen da je nakon mnogobrojnih pokusaja uveo nepotizam i u reprezentaciju,koja je bila jedina svijetla tacka u drzavi po tom pitanju.
Ali nejse,Pape sam si kriv sto raja vise prica o tvim pozivanju necaka,nego tvom velikom uspjehu.
Inace Tina u svlacionici ne j.ebe niko ni 1%,i neka..treba mu.
A zadnja recenica, pa pasa moj, tako ti je i Hajrovicu
Mi smo jednostavno na takva desavanja ogluvili (nepotizam) jer je to svuda oko nas,svako mjesto je jednako bitno i 1. i 23. Mozda taj 23. nece igrati,ali ce se poslati poruka svim pjetlicima,pionirima,kadetima i ostaloj djeci koja vrijedno treniraju da ce ih samo kvalitet dovesti u reprezentaciju i nista vise,sistem vrijednosti je bitan.