Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
iako sam očekivao više barem je upisana pobjeda.....žao mi je benzeme nikako da zabije gol, prvo stativa pa prečka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
bijedno je ono sinoc protiv sahtaranidjo_barca je napisao/la:bijedno

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99689.aspx IZVJESTAJ
bijedno je... znas vec... da ne bude da pocinjemo opetBrnJeeH je napisao/la:bijedno je ono sinoc protiv sahtaranidjo_barca je napisao/la:bijedno![]()
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99689.aspx IZVJESTAJ

napada odlican,odbrana katastrofa...imamo srece da smo uopste pobjedili kako igra odbrana ono je katastrofa nek ih bude sram da nose Realov dres a igraju onako lose dok se ne vrati Pepe i Ramos i dalje cemo gledati ovo smijurinu od zadnje linije a pitanje je da li cemo biti ista bolji i kad se njih dvojica vrate(Pero dovedi nam je.benog stopera)sa ovakvim stoperima primicemo opet 6 golova od Barce...
sredina i napad izgledaju odlicno imali smo stvarno puno prilika,ali zamislite kako bi to jos izgledalo da je tu Robenn Peru nek je sramota sto je prodao ovakog igraca da je ostao bio bi nas ako ne najbolji onda svakako jedan od 3 najbolja igraca,pa i Snejder igra veceras olicno kako bi bilo dobro da nam je i on ostao ali eto nek Pero i dalje se.re
sve u svemu generalno nisam zadovoljan,ova odbrana nas opet moze kostati i La Lige,a i Lige prvaka
ali eto kao pise se 3 boda...
sredina i napad izgledaju odlicno imali smo stvarno puno prilika,ali zamislite kako bi to jos izgledalo da je tu Robenn Peru nek je sramota sto je prodao ovakog igraca da je ostao bio bi nas ako ne najbolji onda svakako jedan od 3 najbolja igraca,pa i Snejder igra veceras olicno kako bi bilo dobro da nam je i on ostao ali eto nek Pero i dalje se.re
sve u svemu generalno nisam zadovoljan,ova odbrana nas opet moze kostati i La Lige,a i Lige prvaka

ali eto kao pise se 3 boda...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Gledao sam utakmicu , lose lose lose :S
Sredina mroze proci , napad dobar , obrana katastrofa !
Dobro ste prosli pa Valeron nije zabio onaj zicer , ...
Perez je pogrijesio sto je prodao Sneijdera i Robbena , Sneijder odlicno odigrao za Inter , a Robben 2 gola dao pa nemam sta komentirati .
Barca sretna pa sada ima slicnu klupu kao Real M. ako ne i bolju ^_^
Sredina mroze proci , napad dobar , obrana katastrofa !
Dobro ste prosli pa Valeron nije zabio onaj zicer , ...
Perez je pogrijesio sto je prodao Sneijdera i Robbena , Sneijder odlicno odigrao za Inter , a Robben 2 gola dao pa nemam sta komentirati .
Barca sretna pa sada ima slicnu klupu kao Real M. ako ne i bolju ^_^
Ma nisam nesto posebno ni ocekivao. Uostalom, ko jeste?
Rekoh ja fino, cirkus ljudi, cirkus!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Zašto ti komentarišeš od svih...pa znaš da neče te EPL osvojit..u LP(max 1/4)..možda Carling kup..a boli tebe ..... kako če Real igrat...Trasimaco je napisao/la:Ma nisam nesto posebno ni ocekivao. Uostalom, ko jeste?Rekoh ja fino, cirkus ljudi, cirkus!
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hljeba i igara - eto tim rijecima bih opisao danasnju igru Reala , bitno je da su zvijezde na okupu, i da raja ima sta gledati, a za rezultate ... otom potom ...Trasimaco je napisao/la:Ma nisam nesto posebno ni ocekivao. Uostalom, ko jeste?Rekoh ja fino, cirkus ljudi, cirkus!
![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sikter mala sikterTrasimaco je napisao/la:Ma nisam nesto posebno ni ocekivao. Uostalom, ko jeste?Rekoh ja fino, cirkus ljudi, cirkus!
![]()

Bem ti šta da smo prosuli bod...il nedo bog izgubili..muči svoje...znam da neče te pisat kad odigra dobru utakmicu il osvoji koji trofej..
zao mi sto ode Roben,sta covjek uradi Wolsburgu....odbrana nam je ocajna
- bayernovac
- Kontakt:
Mislim da ste dobro odigrali samo amlo zadnja linija škripi i još nešto što Marijan Mijajlović nije prenosio utakmicu ovaj Prignanica veze nema
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
A je li to tebi mozda smeta sto BAS JA komentarisem? Ko ce mi to zabraniti? TI si redovan na temi Uniteda, i odakle TI pravo da ti dijelis neku pravdu?Raul_64 je napisao/la:Zašto ti komentarišeš od svih...pa znaš da neče te EPL osvojit..u LP(max 1/4)..možda Carling kup..a boli tebe ..... kako če Real igrat...
Zasto mi se TI obracas kad Real ne moze 1/8 finala da prođe vec godinama? I TI prigovaras timu koji je 3 godine zaredom prvak Engleske i koji je 2 puta zaredom finalista LP? Kako TI uopste mozes da se upustas u raspravu?
Mogu te samo citirat na kraju godine ništa više...
Ma citiraj ti do mile volje, ali mi ides na zivce tim svojim "znanjem" o jednom klubu koji svake godine nize uspjehe. Iako svake godine idu na svaki trofej, moze se desiti da ne osvoje sve. Normalno. Ali nakon svega sto su uzeli u prethodnim sezonama, ko im moze nesto zamjeriti?Raul_64 je napisao/la:Mogu te samo citirat na kraju godine ništa više...

I dokad češ ti spominjat taj Het-trik titula...prošlo..ko i Realovih 9 titula..prošlo...sad je Burnley...Chelsea...nije prošao 1/8 deset godina...pa kad ste završili 4 u grupi...prošlo...Ti živiš u prošlosti 

Jeste, zivim u dalekoj proslosti.
Prosla sezona zavrsila prije nekoliko mjeseci.
Kada Real bude radio ono sto United radi, onda ces imati pravo da uzdizes taj klub s opravdanjem. Do tada, podrzavaj ovaj Cirkus, pa cemo se cuti nekom drugom prilikom. Pa ako United osvoji i ove sezone Premiership, ti ces naredne sezone reci da je United propao, jer ne moze osvojiti titulu za tu sezonu.
Pa koliko treba titula uzeti da se zacepe usta nekome? Zar nije dosta?
Ja bih se stidio da tako komentarisem kao ti.

primiti dva komada od prosjecne ekipe i to kuci je zalosno sta se tek biti kad se sastanete s jacim ekipama....i ove mi sezone mirise šestica 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kazu kada se vrati pepe i ramos haahaha...pa vi mislite da ce citavu sezonu igrati Kasiljas,Pepe,ramos,kaka,diara,c.ronaldno,benzema itd. pa svaka sezona ima povreda i kartona tako da se ne nadate puno, jer u sustini klupa vam izgledao kao neka stvar.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
to se i ja pitam Real Madrid C.F.9 pobjednik Lige prvaka(Kupa šampiona)Trasimaco je napisao/la:Jeste, zivim u dalekoj proslosti.Prosla sezona zavrsila prije nekoliko mjeseci.
Kada Real bude radio ono sto United radi, onda ces imati pravo da uzdizes taj klub s opravdanjem. Do tada, podrzavaj ovaj Cirkus, pa cemo se cuti nekom drugom prilikom. Pa ako United osvoji i ove sezone Premiership, ti ces naredne sezone reci da je United propao, jer ne moze osvojiti titulu za tu sezonu.
Pa koliko treba titula uzeti da se zacepe usta nekome? Zar nije dosta?
Ja bih se stidio da tako komentarisem kao ti.
![]()
tebe mogu usporedit s benitezomidrizinho je napisao/la:Kazu kada se vrati pepe i ramos haahaha...pa vi mislite da ce citavu sezonu igrati Kasiljas,Pepe,ramos,kaka,diara,c.ronaldno,benzema itd. pa svaka sezona ima povreda i kartona tako da se ne nadate puno, jer u sustini klupa vam izgledao kao neka stvar.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.