Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 03 avg 2011, 20:37

U njemu cuci nadnaravan antitalenat.

Evo jedan video Kosjelnog, kakav štoper, to je čudo jedno, nikad nisam vidio da jedan štoper ima bolji pas od njega.

[youtube][/youtube]

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 03 avg 2011, 21:23

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... th-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

100 % naše jedino i zanje pojačanje u odbrani ove sezone,AW više nikoga neće dovesti :oops:
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 avg 2011, 21:32

guuners_4ever je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... th-arsenal

100 % naše jedino i zanje pojačanje u odbrani ove sezone,AW više nikoga neće dovesti :oops:
bartley nije pojacanje, on je od ranije u arsenalu, samo produzio ugovor, makar fino procitaj, ako neznas ko je, to je frajer koji je dao autgol protiv NY Red Bulla (na cemu mu se nemoze zamjeriti jer onde ama bas nista nije mogao)
a bosco slazem se sa tobom u potpunosti, on je meni odlican stoper, jedan od boljih u zadnje vrijeme (u arsenalu)
jedino ga je zeznula ona greska protiv birminghama u finalu kupa i zbog toga je malo osamuceno igrao pred kraj prosle sezone, inace je extra stoper po meni, dobar i kao odbrambeni a zna ga i nekad zavalit opasno

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 avg 2011, 21:33

Zasto imam utisak da Wenger nece da dovodi pojacanja da bi imao izgovor na kraju sezone ako nista ne osvoji :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 03 avg 2011, 21:40

cala je napisao/la:
guuners_4ever je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... th-arsenal

bartley nije pojacanje, on je od ranije u arsenalu, samo produzio ugovor, makar fino procitaj, ako neznas ko je, to je frajer koji je dao autgol protiv NY Red Bulla (na cemu mu se nemoze zamjeriti jer onde ama bas nista nije mogao)
a bosco slazem se sa tobom u potpunosti, on je meni odlican stoper, jedan od boljih u zadnje vrijeme (u arsenalu)
jedino ga je zeznula ona greska protiv birminghama u finalu kupa i zbog toga je malo osamuceno igrao pred kraj prosle sezone, inace je extra stoper po meni, dobar i kao odbrambeni a zna ga i nekad zavalit opasno
ma jarane znam ko je bartley ;) ,pojačanje sam napisao iz razloga što će nam AW tako reći na kraju prelazno roka kada ne dovede nikoga u odbrani :roll:
Megamon je napisao/la:Zasto imam utisak da Wenger nece da dovodi pojacanja da bi imao izgovor na kraju sezone ako nista ne osvoji :?
i ja sam tako prije mislio medjutim njemu vrijeme otkucaje i on mora donijeti trofej ove sezone pa makar ga i kupio :lol:
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2011, 22:18

Cekajte imamo dva odlicna stopera TV i Kos, po svim standardima su njih dvojica odlicna, imamo jednog dobrog Djuru, i jednog debila, e sad da je Arsenal neka druga ekipa, novi stoper i ne bi trebao, jer uz Bartleya ovo je sasvim dovoljno da se pocne sezona, 3-4 dobra(racunam i Bartleya jer je imao finu sezonu u Rangersima) i jedan debil, 5 stoper, ali posto ce taj debil puno igrati jer ce se opet neko povrijediti bilo bi dobro da Arsen dovede nekoga..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 avg 2011, 22:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekajte imamo dva odlicna stopera TV i Kos, po svim standardima su njih dvojica odlicna, imamo jednog dobrog Djuru, i jednog debila, e sad da je Arsenal neka druga ekipa, novi stoper i ne bi trebao, jer uz Bartleya ovo je sasvim dovoljno da se pocne sezona, 3-4 dobra(racunam i Bartleya jer je imao finu sezonu u Rangersima) i jedan debil, 5 stoper, ali posto ce taj debil puno igrati jer ce se opet neko povrijediti bilo bi dobro da Arsen dovede nekoga..
Ti vjecni optimista,mada ti ne zamjerim edvine :D

Realno,EPL je puna stopera sa istim kvalitetom kao Djuru cak i boljim.mi imamo dva dobra stopera a to u ligi kakva je engleska ne moze biti dovoljno ni za top4.Nek' nam je Bog na pomoci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2011, 22:37

Megamon je napisao/la: Ti vjecni optimista,mada ti ne zamjerim edvine :D

Realno,EPL je puna stopera sa istim kvalitetom kao Djuru cak i boljim.mi imamo dva dobra stopera a to u ligi kakva je engleska ne moze biti dovoljno ni za top4.Nek' nam je Bog na pomoci.
Pa da Djuro je dobar kao treci stoper, i logicno bi bilo da se kao 4. namece Bartley, mlad momak i veliki potencijal, i sad to bi sve funkcioniralo da mi ne ostajemo bez igraca po 3-4-5 mjeseci, i onda treci postaje drugi, pa znas da je jedno vrijeme Squillaci bio prvi stoper uz Kosa :lol: :lol: :lol: To mene brine, sto se tice kvaliteta ta 4 stopera(TV,Kos,Djurou i Bartley) su jedna od jacih odbrana lige, ne najjaca, ali sasvim dovoljna za top 4 mozda i za titulu, s obzirom na stil igre koji gaji Arsenal,ali posto znam da ce se neko povrijediti(volio bih da grijesim..) mora se dovesti jos jedan stoper..
p.s. i Djuro ima veliki potencijal, samo treba da izraste, pa i on je jos uvijek mlad, kao i TV i Kos ..
Celik!3,2,2.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 03 avg 2011, 23:35

Megamon je napisao/la:
Druze, i ja sam apsolutno istog misljenja. Ja sebe pokusavam utjesiti, ali, bojim se da, ako ovakav tim bude, od LP-a nema nista, a tek da pricamo o tituli.
Nemamo dovoljno "dobrih" igraca za titulu, nazalost..
Izdržati, to je temelj vrline!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 avg 2011, 23:40

Ja sam gotovo pa siguran da ce jedan obrambeni igrac jos stici u Arsnl. Vidjet cemo vec ovu sedmicu, jer su najavljivana pojacanja... Inace je Everton odbio ponudu od 12m za Jagielku, jos jedan indikator da se traze igraci.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 avg 2011, 23:41

Koji je Wenger licemjer ponekad, to je strašnog. Je.benog Skilačija retarda je platio 8 miliona eura, a za Jagielku šalje samo 12. :smajlikojipovraća:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 avg 2011, 23:42

Imamo sest stopera, Vermalen, Koscielny, Djorou, Bartley, Miquel, Squilaci te pozicije su odlicno popunjene i nema potrebe za pojacanjima koja ce biti nepotrebni visak.
Dio Arsenala

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 avg 2011, 23:45

-Paja je napisao/la:Imamo sest stopera, Vermalen, Koscielny, Djorou, Bartley, Miquel, Squilaci te pozicije su odlicno popunjene i nema potrebe za pojacanjima koja ce biti nepotrebni visak.
Aha vidjeli smo ovu sezonu kako su bili "visak". Jos ako racunamo da su Miquel i Bartley mladi, neuhodani igraci, Djorou prosjecan, i da je Squilaci kloc, onda stvarno nema potrebe za pojacanjima,.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 avg 2011, 23:47

Bosco je napisao/la:Koji je Wenger licemjer ponekad, to je strašnog. Je.benog Skilačija retarda je platio 8 miliona eura, a za Jagielku šalje samo 12. :smajlikojipovraća:
hahahaha tek drugi put kad sam procitao post vidio sam to :lol:
Inace potpuno se slazem sa tobom.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 avg 2011, 00:03

-Paja je napisao/la:Imamo sest stopera, Vermalen, Koscielny, Djorou, Bartley, Miquel, Squilaci te pozicije su odlicno popunjene i nema potrebe za pojacanjima koja ce biti nepotrebni visak.
A i Song moze uletiti na mjesto stopera.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 avg 2011, 00:07

Profesor je napisao/la:
Aha vidjeli smo ovu sezonu kako su bili "visak". Jos ako racunamo da su Miquel i Bartley mladi, neuhodani igraci, Djorou prosjecan, i da je Squilaci kloc, onda stvarno nema potrebe za pojacanjima,.
Pa jel imam dva odlicna na prve dvije pozicije??? imamo prosjecnu zamjenu, sa potencijalom, i sumnjam da je momak koji je osvojio skotsku ligu neuhodan... Jedini bi problem mogle biti povrede, a vec kad se dotices prosle sezone spomeni i to...
@Bosco pa Squillaci je imao dobru reputaciju u Sevilli, bolju od Jagielke, covjek je osvojio kup uefa 2x jos je imao nekih 50-ak nastupa za francusku, i sve se cinilo da ce biti dobar, ali...
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2011, 00:07

Bartley, Miguel i Squilaci nisu stoperi koji garantuju sigurnost. Đuro, Koscielny (osim kad je sa Squilacijem :mrgreen: ) i Vermaelen (kad je spreman) jesu. Sigurno je da bi još jedan stoper automatski lansir'o Arsenalovu odbranu u sami vrh Premiershipa. Svi znamo koliko je povredama vičan TV, da je i Đuro tu i tamo u bolnici, a ako Arsenal želi trofej, na terenu ni u jednom momentu ne smiju zajedno biti Squilaci-Koscielny. :mrgreen:

Sambu će, haman, ukrasti Tottenham. Oni postali k'o Inter (prije par godina) i City :mrgreen: . Kad se gradski rival interesuje za nekog igrača, oni gledaju da ulete i pokvare pos'o. :mrgreen: Treba Wenger reći da želi dovesti N. Rangera za 10 miliona funti, pa da vidimo šta će onda biti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 avg 2011, 00:31

AllGunsBlazing je napisao/la: Pa jel imam dva odlicna na prve dvije pozicije??? imamo prosjecnu zamjenu, sa potencijalom, i sumnjam da je momak koji je osvojio skotsku ligu neuhodan... Jedini bi problem mogle biti povrede, a vec kad se dotices prosle sezone spomeni i to...
Drugo je skotska liga u kojoj su dva kvalitetna kluba, a drugo EPL. Pa naravno neko ko prati Arsnl zna zasto smo bili deficitirani u odbrani prosle sezone. To je jos jedan razlog zasto nam je potreban jedan kvalitetan defenzivni igrac.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2011, 00:35

Monolog je napisao/la:Bartley, Miguel i Squilaci nisu stoperi koji garantuju sigurnost. Đuro, Koscielny (osim kad je sa Squilacijem :mrgreen: ) i Vermaelen (kad je spreman) jesu. Sigurno je da bi još jedan stoper automatski lansir'o Arsenalovu odbranu u sami vrh Premiershipa. Svi znamo koliko je povredama vičan TV, da je i Đuro tu i tamo u bolnici, a ako Arsenal želi trofej, na terenu ni u jednom momentu ne smiju zajedno biti Squilaci-Koscielny. :mrgreen:

Sambu će, haman, ukrasti Tottenham. Oni postali k'o Inter (prije par godina) i City :mrgreen: . Kad se gradski rival interesuje za nekog igrača, oni gledaju da ulete i pokvare pos'o. :mrgreen: Treba Wenger reći da želi dovesti N. Rangera za 10 miliona funti, pa da vidimo šta će onda biti. :mrgreen:
ali je zato meni taj vermaelen jedan od 3 najbolja odbrambena igraca u ligi samo steta sto ima problema sa povredama... kada bi samba dosao ta odbrana arsenala bi nakon dugo vremena opet izgledala cvrsto. ne znam jel traze jos lijevog beka al imam osjecaj da ako im promakne enrique onda ce da cissokhoa dovedu.
You are someone else I am still right here

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 avg 2011, 00:37

Profesor je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: Pa jel imam dva odlicna na prve dvije pozicije??? imamo prosjecnu zamjenu, sa potencijalom, i sumnjam da je momak koji je osvojio skotsku ligu neuhodan... Jedini bi problem mogle biti povrede, a vec kad se dotices prosle sezone spomeni i to...
Drugo je skotska liga u kojoj su dva kvalitetna kluba, a drugo EPL. Pa naravno neko ko prati Arsnl zna zasto smo bili deficitirani u odbrani prosle sezone. To je jos jedan razlog zasto nam je potreban jedan kvalitetan defenzivni igrac.
Kakve veze ima skotska liga, nista nije slabiji Celtic od ekipa protiv kojih bi ovaj momak morao igrati, ne govorim ja sad za ekipe poput Manchester utd ili Cska vec ove manje i kad fali neki igrac. A bili smo deficitarni zato sto je TV odsustvovao citavu sezonu...
p.s. On nema velike probleme sa povredama, samo je imao jednu veliku povredu..
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.