U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Evo Prevljaka, evo gola...
- invincible1921
- Kontakt:
eee brate al onda nema monopola na kartama za "sponzore" koje se unapriijed plate i rezervisu, onda ne bi mogli prodavat karte po 2 3 stoje....BitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
=\_1921_/=
Onda ne bi savez imao takav kolac od karata...koje po 3 stoje glupim dijasporcima prodaju
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Nemoj izmisljat Bgti kad nista nije bolje ni na Kosevu, nemam nista protiv da se igra, ali prvo sredite stadion pa nek onda savez odluci.BitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prevljak-Hodzic je mislim bolji tandem u napadu, Bajic i Hodzic su previse slicni po meni.
-
SjeverniVjetar
Joj ovog komentatora, svi su sjajni, najbolji i podsjecaju na Dzeku 
E nek je i ovaj izasao, katastrofa
Kakvi su ovo štoperi, a ni vezni red nije ništa bolji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ove zadnje kvalifikacije se ne moze popuniti ni to Bilino jer je generalno ljudima posliie konacno izborenog SP spasnula euforija tako da nema potrebe vise povlaciti ovu pricu. Reprezentacija ima da igra u Zenici, ovi mladji u nekim mjestima gdje bi ljudi jedva docekali pogledati utakmicu i kraj.BitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Bilino Polje veće za jedno 20 hiljada mjesta sve uredu, ali ovo što imamo danas u Zenici na reprezentativnim utakmicama više liči na neku koridu nego na utakmicu državne reprezentacije.rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
nek' je vala izvadio ovu trojku, ja antifudbalera grob ga ne yebo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mihojevic fulio sport. A Amir sam igra u sredini, Modic nevidljiv.jasmin10 je napisao/la:Kakvi su ovo štoperi, a ni vezni red nije ništa bolji.
Nek' mi neko objasni po kojoj logici Bajić igra ispred Prevljaka i Merajić ispred Miloševića?
Da ne trošim riječi na Hadžiahmetovića.
Svi su fantastični,maestralni,velike zvijezde,budući asovi evropskog i svjetskog fudbalaSjeverniVjetar je napisao/la:Joj ovog komentatora, svi su sjajni, najbolji i podsjecaju na Dzeku
Evo,imamo i odlične skakače
Koji kloc je ovaj mihojevic ohh majko, dobro je sto nedobija sansu u sarajevu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
U pravu je covjek ne moze se svaka igrati na BP tacno su otjerali reprezentaciju iz Sarajeva, a drugo nemamo 6 stadiona od 25000 pa da mozemo birati gdje ce se igrati. U ovim malim zemljama se igra u glavnom gradu i na najvecem stadionu a ne na malom sa 12000 mjesta. Ali kad je sve naopako u ovom NS BiH.....rob do bagro je napisao/la:Ne igra ni Njemacka stalno u Berlinu i nisu jedini, takodjer i Holandija,Spanija i Italija igraju na razlicite stadione i ne znam kako vam ne dojadi ta prica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jedino logično rješenje situacije što se tiče posjete svih selekcija je slanje ovih mlađih u manje sredine od Sarajeva koje su željne reprezentativnih selekcija, a seniorsku reprezentaciju naravno vratiti u glavni grad na najveći stadion kao i kod svih normalnih država da se raja i koja bi željela otići gledati reprezentaciju ne odbija bukvalno gušenjem na realno premalenom Bilinom Polju. Al' pošto smo mi naopaki kao narod i država, nije ni čudo što nam je i ovo naopako.
Ne vidim da je Prevljak ista napravio u ovoj reprezentaciji do sad a Bajic se nadavao golova. Hadziahmetovic je trenutno daleko najveci talenat u nasoj ligi, lupetas.NKMramor je napisao/la:Nek' mi neko objasni po kojoj logici Bajić igra ispred Prevljaka i Merajić ispred Miloševića?![]()
I na klupi naravno, najbolji strijelac Čelika svih vremena.momirpeh je napisao/la:Svi su fantastični,maestralni,velike zvijezde,budući asovi evropskog i svjetskog fudbalaSjeverniVjetar je napisao/la:Joj ovog komentatora, svi su sjajni, najbolji i podsjecaju na DzekuVeliki smo favoriti,mogo smo bolji od ovih Kazasa
![]()
Evo,imamo i odlične skakače
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Kakav nam je ovo golman...ima fobiju da izadje iz peterca...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bajic je previse genijalan i ostali ga ne mogu ispratitiNKMramor je napisao/la:Nek' mi neko objasni po kojoj logici Bajić igra ispred Prevljaka i Merajić ispred Miloševića?![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Imamo mi finih igrača samo što se ne zna ko šta radi.. Taktika za ovu utakmicu je da se igra kako se zna i umije, frajer ih samo na teren poslao bez riječi kako i šta..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 02 sep 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.