Ma kakva pojačanja kad nam je taraba da budemo1 ili 2 mjesto.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:18Ovo bi bila dobra kombinacija. Izboriti Europu i onda dovesti u ljeto jos 3-4 vrhunska igraca.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:06Koliko je tačno, ne znam. Izvor informacije mi je dobra jaranica Samire Hurem, izgleda da je B-komponenta (konačno!) pokazala mooda. Pristaju iskljičivo max. na novčanu kaznu i suzpenziju iz kupa iduće godine. O ostalom neće da raspravljaju pod prijetnjom razbijanja kvoruma. Nemam načina da provjerim njene navode.
Ja sam svakako za druge metode, pa me ova skupština plaho ni ne interesuje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Sto nam je tarba bar treci da budemo, unazad 4 godine?Torino je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:22Ma kakva pojačanja kad nam je taraba da budemo1 ili 2 mjesto.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:18Ovo bi bila dobra kombinacija. Izboriti Europu i onda dovesti u ljeto jos 3-4 vrhunska igraca.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:06Koliko je tačno, ne znam. Izvor informacije mi je dobra jaranica Samire Hurem, izgleda da je B-komponenta (konačno!) pokazala mooda. Pristaju iskljičivo max. na novčanu kaznu i suzpenziju iz kupa iduće godine. O ostalom neće da raspravljaju pod prijetnjom razbijanja kvoruma. Nemam načina da provjerim njene navode.
Ja sam svakako za druge metode, pa me ova skupština plaho ni ne interesuje.

Cuj taraba ti da budes prvi i drugi. Haj izracunaj unazad 4 godine, koliko bodova se zaostajalo za prvim?
Taraba ti i neko drugi kriv, sto te Zrinjski ostavljao po 20 bodova na tabeli?

Jel nas zbog te tarabe raspali skretnicari oducavaju od fudbala, ili Siroki koji je nikad gori te ponizava na Kosevu? Jel zbog tarabe drugoligasa u kupu prolazis neregularnim penalima? Ah da, mafija i Ziljkic su krivi. Samo, nigdje jos nikakve krivicne prijave za to?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 mar 2024, 13:32, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Antikloc,stojko,Jadander svi odavno na blokuguadalupe je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:12Brate debil po 10 postova dnevno pise, ne znam sto ga iko citira uopste kad vece nece da ga uklone.hibrid je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:04Momak je stvarno nevjerovatan, svakakvih sam se likova nagledao i nacitao, al ovaj je fenomen. Lik 2 dana sam sa sobom pise na temi, konta neko ce mu odgovoriti, a svi ga stavili na ignore. Da ne udjem nekad kao gost, ne bih ni vidio sta pise.
Ni meni nije jasno kako neko od admina ne reaguje i ne banuje ovog supka.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bas onako logican slijed nakon sto je ignorisao te iste navijace i bojkot da ga eto sad pere nesto pa se mora ko biva on pravdati nama.
....sve drugo će proći!
- TurkishAirlines
Jedan je Tobe 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jel zavrsilo ovo vise
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
pa sta je ovo ovako, hoce li vise
Navodno, tuca bila
- luckystrike
- Kontakt:
tri boda, preko 20 hiljada, svima uslovne (tri mjesec, pola godine, godina).
Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je na sjednici održanoj danas, 27. marta, odlučila da će kazniti FK Sarajevo s tri negativna boda i 22.000 KM novčane kazne, saznaje portal ****.ba.
Kako kaže izvor našeg portala, FK Sarajevo kao klub nije jedini subjekt koji je dobio kaznu.
Prema informacijama portala ****.ba, Simon Rožman je dobio uslovnu kaznu od tri mjeseca, dok je Senijad Ibričić dobio sedam mjeseci uslovne kazne i 3.000 KM novčane kazne.
Ismir Mirvić, predsjednik FK Sarajevo, je dobio kaznu od 2.000 KM i godinu dana uslovne kazne. Šef sigurnosti FK Sarajevo je dobio kaznu od 1.500 KM. Odluka, prema našim saznanjima, nije bila jednoglasna.
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je na sjednici održanoj danas, 27. marta, odlučila da će kazniti FK Sarajevo s tri negativna boda i 22.000 KM novčane kazne, saznaje portal ****.ba.
Kako kaže izvor našeg portala, FK Sarajevo kao klub nije jedini subjekt koji je dobio kaznu.
Prema informacijama portala ****.ba, Simon Rožman je dobio uslovnu kaznu od tri mjeseca, dok je Senijad Ibričić dobio sedam mjeseci uslovne kazne i 3.000 KM novčane kazne.
Ismir Mirvić, predsjednik FK Sarajevo, je dobio kaznu od 2.000 KM i godinu dana uslovne kazne. Šef sigurnosti FK Sarajevo je dobio kaznu od 1.500 KM. Odluka, prema našim saznanjima, nije bila jednoglasna.
Pa nije loše
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ma elham, još možemo Evropu uhvatiti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo je realno, kao sto sam i pisao, ne vise od tri boda.BigZlatan je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:39Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić
- muhamedhulk
- Kontakt:
ako je ovako, to je onda kompromis i max sto se moglo izvuci. tri boda i nisu nesto, to je min. kazna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pošto smo navikli da dobijamo po nosu u gostima ove sezone, neka dobiju Tuzlu i na nuli smo. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Izvor?BigZlatan je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:39Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić
1946-1987
Radio Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Haksss, JavierBosnia, kanarinac, Najprvi, perodeformero, skoJaa i 77 gostiju.