eto samo čekaju da sretnu takvog ko što si ti,pa da mu nešto objašnjavajuUstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Obzirom da te niko nije htio citirati, a trudio si se da ispadneš duhovit, tražio stare postove, uložio vrijeme, itd... evo ja ću te citirati.rishovski je napisao/la:Reci ti njima Virto,nemaju oni pojma da si ti u eri Safeta Sušića bio glavni na forumu i zajedno s amidžom lansir'o Tinu Svena Sušića u Inter Milan i dobio procenat ( 15% )te od te love izgradio vikendicu sa bazenom (bazen veličine 2,80 x 3,20)Virtu4l je napisao/la: Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?
Kuća s okučnicom se proteže na 250 kvadratnih metara,kod Zelene pijace u Ulcinju... Tek sam ja poslije saznao zasto si se borio onoliko za Sušiće na forumu kao da su ti najbliži rod... Čestitam i želim još mnogo uspjesnih poslova u tvojoj buducnosti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam se ja trudio ni sekunde,samo sam ostavio u bookmars par tvojih gluposti iz tog vremena,da shvatiš da i nakon toliko godina provedenih na forumu nisi ništa pametniji postaoVirtu4l je napisao/la:Obzirom da te niko nije htio citirati, a trudio si se da ispadneš duhovit, tražio stare postove, uložio vrijeme, itd... evo ja ću te citirati.rishovski je napisao/la:Reci ti njima Virto,nemaju oni pojma da si ti u eri Safeta Sušića bio glavni na forumu i zajedno s amidžom lansir'o Tinu Svena Sušića u Inter Milan i dobio procenat ( 15% )te od te love izgradio vikendicu sa bazenom (bazen veličine 2,80 x 3,20)Virtu4l je napisao/la: Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?
Kuća s okučnicom se proteže na 250 kvadratnih metara,kod Zelene pijace u Ulcinju... Tek sam ja poslije saznao zasto si se borio onoliko za Sušiće na forumu kao da su ti najbliži rod... Čestitam i želim još mnogo uspjesnih poslova u tvojoj buducnosti...
Kao što rekoh, desetka za trud. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tipovi poput tebe se drze u arhivi,mada ne moze ni sve stati,velike su to količine glupostiVirtu4l je napisao/la:Kao što rekoh, desetka za trud.
Ljigav si mi nekakav, prazan, jednostavno nemam šta da odgovorim takvim ljudima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta uradi Makedonac od Crnogorca...Auhhhhhh

Virto N'golo Kante ovog foruma
- prisonbreak
- Kontakt:
Popisa se po momku havarija

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zanimljivo od koga dolazi podrška. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa zovi onog harisa hp,ako je još u Han Pijesku,živ i zdrav,možda nešto smislite zajedničkim snagaVirtu4l je napisao/la:Ljigav si mi nekakav, prazan, jednostavno nemam šta da odgovorim takvim ljudima.
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 25 avg 2019, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Saka da mu rishovski natreskaVanja8 je napisao/la:A sta uradi Makedonac od Crnogorca...Auhhhhhh
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sad ga citirajte, pati za tim, ali da vam prosjek smajlija bude ravan IQ, dakle 3,5. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Po izuzetno teškom vremenu pravu prvenstvenu utakmicu su u Olovu odigrali Stupčanica i Pobjeda, a na kraju su slavili domaći sa 4:2. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
53 TISUĆE postova,11 godina gluposti na forumu,a još nije postao admin ni na jednoj temiVirtu4l je napisao/la:Sad ga citirajte, pati za tim, ali da vam prosjek smajlija bude ravan IQ, dakle 3,5.
To je taj prosjek smajlija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virto ostatak polemike će preći u neprofesionalizam jer će ispasti da te cipelari na podu, osim da se nekim čudom pridigneš.
Bude li tebi drago kad mislis da si pametanVirtu4l je napisao/la:To je taj prosjek smajlija.
rishovski je napisao/la:Pa zovi onog harisa hp,ako je još u Han Pijesku,živ i zdrav,možda nešto smislite zajedničkim snagaVirtu4l je napisao/la:Ljigav si mi nekakav, prazan, jednostavno nemam šta da odgovorim takvim ljudima.A opet da to nešto što smislite,ne bude jeftino,prosto i na nivou pubertetlije koji nije pročitao niti jednu lektiru u osnovnoj školi
Nemoj vise matere ti...
Daj budi humanitaran...
E moj Crnogorac...
Ne pomažu protiv Makedonca ni suncobrani,ni žene lakog morala,raznih nacionalnosti, ni vikendica ...
Ubi co'jek...

Ne pomažu protiv Makedonca ni suncobrani,ni žene lakog morala,raznih nacionalnosti, ni vikendica ...
Ubi co'jek...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 25 avg 2019, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.