Miran budiTorino je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:24Da nećete možda vi, i da hoćete ne možete srpska sprema vam curi niz bradu koliko ga balaviti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:22Koliko se da primjetiti ovdje kukate samo viTatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:20Kad ih je Mirvic zvao na sastanak u vezi sudjenja svima sve super sve za pet a sad nesto kukaju![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa dajte link a ne tako
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
portali koji su isprepisivali da mi se jave u inboks jer zelim naplatiti informacijeSarajevo_BiH je napisao/la: ↑04 maj 2024, 10:19Desilo se to da su wannabe mafijasi provalili u stan liku sa transovima i s pistoljima oteli sve. Eto to se desilo
-
opalaopala
- Kontakt:
ti si izgleda dobro ozracen momak pa ne mozes razlikovat dvije rijeci - sacekusa i upad u stan.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
sackusa poslije utakmice
upad u stan u 3.30 ujutro
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Imate na fejsu, red army, kao i nakon moleraj akcije odma se postavlja. Na drustvenim mrezama su najaktivniji
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brukaš se, Mirvić tada nije ni bio u klubu.bhsport je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:42Sjeti se kupa 2021 pa pricaj nesto. Što tada Mirvic zvao nije?SedrenikHz je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:28I to sto kazes, vi proslavljate vec titulu sa bracom, koji ste vi olos, nadam se da ovi ostali vide s kakvim gnjidama zivimo
Nebuloze pišeš
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel te stid podržavati ovo ruglo? Idi bolan odvrni Cecu, pomezi klempu i nalij se rakije jer to je ništa manje od onog što ti/vi javno podrzavaš/podržavate, prodane piz..bhsport je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:42Sjeti se kupa 2021 pa pricaj nesto. Što tada Mirvic zvao nije?SedrenikHz je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:28I to sto kazes, vi proslavljate vec titulu sa bracom, koji ste vi olos, nadam se da ovi ostali vide s kakvim gnjidama zivimo
Pa bio Vici u guzici kao i cijela kobilja glava
Vama je Vico najvise valjao nakon Borca, guzni haveri Mirvic i Vico.
Dajte one video uratke lizanja na Bilinom Polju i u kupu 2021 kada Vico daje kup i pusta nekim kadetima da penale pucaju.
Svi su vas **** jer su prozreli da je to cuvanje svoje guzice a ne borba za bh fudbal.
Daj slike dzenaze iz 2020te.
Svaki vaš argument je kopanje po Sarajevu i pokušaj da nešto nametnete kao opravdanje za četničko orgijanje i bolje za vas da je iz interesa jer ako nije gori ste od njih jer vi ste oni prodani.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Joj Vranac iz Opina je totalna šega
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
killafrommanilla
- Kontakt:
To je sve sto ces reci na ovo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:56Jel to placenici i profesionalci nisu znali da imaju kamere![]()
de bolaaaa
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
opalaopala
- Kontakt:
sta ih briga kad vise nisu u mostaru. vas su obrukali na max, vi dali lovu oni za svojim poslom i svakom dobro. jedino ste vi ovdje ispali glupi dali pare velike a ovakav video osvanuo to je bas bruka. opet bi ti isti uradili ako ih platitetutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:56Jel to placenici i profesionalci nisu znali da imaju kamere![]()
de bolaaaa
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TurkishAirlines
James Bond 007 novi dio u Mostaru
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 04 maj 2024, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ma isti qrac. Tvoji su momka istukli pred kucnim pragom, kako nije isto. Kad ides hinjski i na kvarno tako ti se vrati. Ni jedno ni drugo nije navijacki. Sramotne "akcije".opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:57ti si izgleda dobro ozracen momak pa ne mozes razlikovat dvije rijeci - sacekusa i upad u stan.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
sackusa poslije utakmice
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Video je na fb stranici kn red army
Kakvi bolesnici
Kakvi bolesnici
Glupost, ovako svak svakoga moze ugasiti. Nadjes 5 retarda sa utokama da provaljuju u kucu da uzmu zastave i sad bi se kao RA trebao ugasiti? Pa ove uje se nisu ugasile kad im je RA na 100 puta “posteniji” nacin uzeo zastave, sto bi onda ovi? **** te led postali smo gori od usranih srba i beogradjana
1946-1987
Ovo je upad u kucu u 3h ujutru i to je tesko krivicno djelo. Ako su tu bile majka i sestra kako kazu mogu samo zamislit kakav sok su prezivjeli.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
opalaopala
- Kontakt:
dobro te izgleda ozracilo, jbg nisi ti kriv sto si glupRubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:01Ma isti qrac. Tvoji su momka istukli pred kucnim pragom, kako nije isto. Kad ides hinjski i na kvarno tako ti se vrati. Ni jedno ni drugo nije navijacki. Sramotne "akcije".opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:57ti si izgleda dobro ozracen momak pa ne mozes razlikovat dvije rijeci - sacekusa i upad u stan.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55
Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qr
sackusa poslije utakmice
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ni blizu isto. Isto je samo sto je RA bio naivan kao i UM pa su sve ostavili kod jednog momka. Ostalo je bas jadno. Sutra ce ovako nastradati svi drugi koji su iole normalni i bez neke kriminalne pozadine. I koji je onda smisao? Navijaci samo za dilere i kriminalce?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Celik!3,2,2.
Slijedeca faza ovog ludila je da kad krenu u ovakve akcije, bilo ko, neko legitimo isprazni kalasnjikov u njih.
Pitanje je momenta kad ce pasti mrtva glava, moguce i vise njih.
Pitanje je momenta kad ce pasti mrtva glava, moguce i vise njih.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], darkangel4, jurisicduska, Ledara, Riziko i 22 gosta.