FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 10 dec 2013, 21:02

Trequartista je napisao/la:Pametnjakovići ovdje bi vrlo dobro trebali znati da ovaj forum prate razni ublehaši i da kada nešto pročitaju ovdje isto plasiraju u javnost bilo to istina ili ne.

Ako je meni čovjek rekao da ne spominjem ništa javno onda to neću ni uraditi jer se poslije može svi izjaloviti, samo sam vam htio reći da ne spavamo zimski san već da se nešto dešava, ali fino u tajnosti, a ne da čitav grad zna. Vi isto kao da ne znate ko je Amar Osim, a svi za Želju navijate.

Uglavnom pojedincima je automatski ''jako dobar napadač'' postao ''odličan''. Bože ti sačuvaj i sakloni. :roll:
ma veze ti nemas
SarajlijaTM je napisao/la:Jarane prica se vec mjesec o tom napadacu i svi znamo ko je, al smo bar dosljedni i sutimo, aferim.
Samo izgleda da je tu mrka kapa...

Od ovih nabrojanih odlazaka, jedan, vjerojatno tika taka, eventualno dvojica (?) i to je to...
Ramić nazad, Zolotić full spreman, Benjo za evropu. A za kvesu fige drzite i to je to.

Btw. Ibrakovic ne da zove nego bali za jamakom, pa neka jufke misle da je suplja. Naravno ne zna papko kako stoje stvari u gg kojeg je do jučer pljuvao

S10? ;-)
A i ti, do neki dan si piskarao da je Zeba 100 % nas
NO PYRO NO PARTY

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 dec 2013, 21:16

Nemoj napadati covjeka. Zeba je htio da bude nas. Dolazio, nudio se 2 puta. Cak je prisustvovao treningu pa mu raja malo skandirala. Ko god je bio na tom treningu pomislio je da je Zeba vec sve dogovorio sa klubom. Dok ustvari klub uopste nije razmatrao tu opciju zbog Zebinog ponasanja od ranije.

Ako mislite da ce Sasa Kajkut preci u Zelju varate se. Trazi inostrani angazman ako ne nadje ostaje u Celiku. Zavolio je klub i navijace. Nije mu uopste lose i ako se ne plasiraju u Evropu onda ce na ljeto traziti angazman.

O nekom dobrom napadacu ja nisam cuo. Ja sam samo cuo da jedan menadzer je obecao dovesti 3 igraca na probu. Mozda i od toga ne bude nista. A ukoliko Dzeko nastavi kao veceras mogli bi se i opariti. Vakat mu je da ide.

Jedna losa vijest je da ce uposlenici kluba da tuze klub poslije nove godine. Klub ce morati da isplati negdje oko 120.000 maraka za plate.

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 10 dec 2013, 21:33

U velikoj smo krizi, bolje je da nikog ne dovodimo, već da se proda par igrača a da se u igru ubace mlađi igrači koji nisu imali dobru priliku za dokazivanje a također nam se vraćaju povrijeđeni igraci. Tako da bi koliko-toliko uspjeli normalizovati finansijsku situaciju, a da ekipa nebi mnogo oslabila.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 dec 2013, 21:36

PL BiH -1 je napisao/la:Nemoj napadati covjeka. Zeba je htio da bude nas. Dolazio, nudio se 2 puta. Cak je prisustvovao treningu pa mu raja malo skandirala. Ko god je bio na tom treningu pomislio je da je Zeba vec sve dogovorio sa klubom. Dok ustvari klub uopste nije razmatrao tu opciju zbog Zebinog ponasanja od ranije.
I opet je 100 % nas. Kako ? Hajd da je Zeba prvi koji dodje trenirati sa starom ekipom, ali nije.
NO PYRO NO PARTY

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 dec 2013, 22:50

I samo da napomenem,ekipa PLzena je vecerasnjom pobjedom protiv CSKA zavrsila na trecem mjestu iza Bajerna i Citya i tako obezbjedila evropski put u Europa ligi.

Moze li mi neko reci koje mjesto je osvojio Kukesi?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2013, 22:54

Znaci vidim da svi nesto prozivate pitare za igrace i nije mi jasno zasto to radite kad je cinjenica skroz druga mi ne da padamo igracki nego se totalno raspadamo mozda proslih sezona nismo igrali lijepo za oko ali smo imali puno kvalitetniju ekipu
prosle sezone smo izgubili Bekrica,Zebu Smajica,Bogicevica,Vasilica,Antolovica, ove godine Adilovica plus povrijedjeni igraci Zola KvesIc colic stim da smo doveli Zeljkovic Skaljic ,Bucan I Hadzic sad koliko vidim nista se nece promjeniti nego ce biti jos gore neki dan kad sam cuo da nas treba napustiti Tomic zamalo mi nije pozlilo
e sad mi vi reci zasto ljude prozivate koliko ja vidim jedine prinove ce nam biti Kadeti i to je po meni razocaravajuce
razlog zasto je to tako je svima nama poznat NESPOSOBNI Biscevic,Muharemovic,Gredic itd
Nazalost jedan je Amar Osim

Nemoj te mi samo reci pa mi imamo Titule to je sve tacno ali je tacno isto tako da su oni stali na noge finansijski da ce igracki biti puno bolji od nas marketing je glupo usporedjivati jer ga mi i nemamo

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2013, 22:56

Ako neko bude i dolazio to ce biti kao slobodan igrac i igrac sa dobrom reputacijom ili velikim potencijalom. Za dovodjenje se nece dati ni pola marke to nek znate i ja to podrzavam. A odlazaka ce biti i to je sasvim normalno ova kriza je i dosla zbog toga sto nismo nikoga prodali vec skoro 2 godine. Ne sikirajte se za igrački kadar sve rupe ce biti popunjene na adekvatan način.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2013, 22:59

CARSON je napisao/la:Znaci vidim da svi nesto prozivate pitare za igrace i nije mi jasno zasto to radite kad je cinjenica skroz druga mi ne da padamo igracki nego se totalno raspadamo mozda proslih sezona nismo igrali lijepo za oko ali smo imali puno kvalitetniju ekipu
prosle sezone smo izgubili Bekrica,Zebu Smajica,Bogicevica,Vasilica,Antolovica, ove godine Adilovica plus povrijedjeni igraci Zola KvesIc colic stim da smo doveli Zeljkovic Skaljic ,Bucan I Hadzic sad koliko vidim nista se nece promjeniti nego ce biti jos gore neki dan kad sam cuo da nas treba napustiti Tomic zamalo mi nije pozlilo
e sad mi vi reci zasto ljude prozivate koliko ja vidim jedine prinove ce nam biti Kadeti i to je po meni razocaravajuce
razlog zasto je to tako je svima nama poznat NESPOSOBNI Biscevic,Muharemovic,Gredic itd

Nemoj te mi samo reci pa mi imamo Titule to je sve tacno ali je tacno isto tako da su oni stali na noge finansijski da ce igracki biti puno bolji od nas marketing je glupo usporedjivati jer ga mi i nemamo
Dok smo na prvom mjestu nista ne smije biti razočaravajuce,taj odlazak i te igrače sto spominjes su adekvatno zamijenjeni. Ne treba da tugujemo za nekim velikim imenima bitan je rezultat ostalo je sve nebitno.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 dec 2013, 22:59

CARSON je napisao/la:Znaci vidim da svi nesto prozivate pitare za igrace i nije mi jasno zasto to radite kad je cinjenica skroz druga mi ne da padamo igracki nego se totalno raspadamo mozda proslih sezona nismo igrali lijepo za oko ali smo imali puno kvalitetniju ekipu

Padamo igracki???Ja koliko vidim mi smo se s obzirom na sve probleme uzdigli igracki i zavrsili jesenji dio na prvom mjestu dok su kone tu gdje jesu uprkos brojnim kojekakvim pojacanjima.I bolje dati priliku svojoj djeci nego nekim istrosenim kljusinama kao sto kone rade.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 dec 2013, 23:00

Taj isti Bekric je bio tamo neki igrac koji je dosao u Zelju. Ti isti Zolotic i B. Colic su bili neki kadeti koji su tebi razocaravajuci. Nikad nismo doveli neko zvucno pojacanje jer se i nema para za to. Gurali smo nasu djecu, i pravili igrace od djece iz manjih sredina koji su dolazili u Zelju, tako treba da bude i uvijek, da gledamo nasu djecu, da pravimo igrace, a povrh svega, moram reci da imamo i titule.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2013, 23:12

sergejevic je napisao/la:Taj isti Bekric je bio tamo neki igrac koji je dosao u Zelju. Ti isti Zolotic i B. Colic su bili neki kadeti koji su tebi razocaravajuci. Nikad nismo doveli neko zvucno pojacanje jer se i nema para za to. Gurali smo nasu djecu, i pravili igrace od djece iz manjih sredina koji su dolazili u Zelju, tako treba da bude i uvijek, da gledamo nasu djecu, da pravimo igrace, a povrh svega, moram reci da imamo i titule.
pasa moj mi smo prvi zahvaljujuci velikim kiksevima konkurenata meni je isto tako bilo puno srce kad sam vidio protiv borca sadikovica,bajica,hodzica ali hocu reci da na ovoj pauzi ne smijemo ostati bez dva ili tri igraca jer Titulu sigurno osvojiti necemo-

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 dec 2013, 23:15

Biscevic i Muharemovic najvece ublehe, biscevica koliko znam vise i nema, jos samo da hoce otici litex ili ga otjerati najveca je ubleha...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 10 dec 2013, 23:15

Uveliko se priča da Tomić ide na polusezoni, a što se mene lično tiče volio bih da to sad bude za neke pare, neo da na kraju sezone ode bez marke. Naravno da će nam faliti, ali Bože moj, koga nema bez njega se mora. Tako da bilo koji igrač ode mi čemo morati nastaviti igrati, trenirati, pa ko god to bio.
Stanić, Svraka, također ovaj prvi će biti pušten za neke male pare ili nikakve, da mu se izađe u susret...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2013, 23:18

live je napisao/la:Uveliko se priča da Tomić ide na polusezoni, a što se mene lično tiče volio bih da to sad bude za neke pare, neo da na kraju sezone ode bez marke. Naravno da će nam faliti, ali Bože moj, koga nema bez njega se mora. Tako da bilo koji igrač ode mi čemo morati nastaviti igrati, trenirati, pa ko god to bio.
Stanić, Svraka, također ovaj prvi će biti pušten za neke male pare ili nikakve, da mu se izađe u susret...

Buraz zato mi niste jasni zasto provocirate pitare sad ako ostanemo bez Svrake ,Tomica i Stanica plus odlazak Urdinova
Titula se sigurno nece slaviti na Grbavici

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2013, 23:20

CARSON je napisao/la:
live je napisao/la:Uveliko se priča da Tomić ide na polusezoni, a što se mene lično tiče volio bih da to sad bude za neke pare, neo da na kraju sezone ode bez marke. Naravno da će nam faliti, ali Bože moj, koga nema bez njega se mora. Tako da bilo koji igrač ode mi čemo morati nastaviti igrati, trenirati, pa ko god to bio.

Buraz zato mi niste jasni zasto provocirate pitare sad ako ostanemo bez Svrake ,Tomica i Stanica plus odlazak Urdinova
ma titula se slavi na grbavici pa makar igrali sa ovim kadetima sto smo neki dan potpisali,ne sikiraj se :D .

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 dec 2013, 23:21

a logično je da će otići za koliko-toliko para za nas velika steta jer je igrac za kojeg bi maznuli finu lovu al šta ćemo kad mu ne možemo ništa ponuditi što bi ga zadržalo... Stanić to nezz kako i šta nadam se da će makar Svraku unovčiti da se stabilizuje klub...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 10 dec 2013, 23:23

CARSON je napisao/la:

O tituli uopće ne treba pisati, jer ona ostaje na Grbavici. Jedni odu, drugi dođu, kako god bilo biće nešto i novo. Pauza je duga ko zna šta će biti na kraju, možda svi ostanu. ;)

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 dec 2013, 23:25

live je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

O tituli uopće ne treba pisati, jer ona ostaje na Grbavici. Jedni odu, drugi dođu, kako god bilo biće nešto i novo. Pauza je duga ko zna šta će biti na kraju, možda svi ostanu. ;)
aBd... ma svasta je moguce za ovo vrijeme. dobro bi bilo prodati koga da se stabilizujemo... jos da turci hoce platiti al ce izbjegavati gamad do zadnjeg dana

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 10 dec 2013, 23:26

Ohani mahalo :mrgreen:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 dec 2013, 23:51

Neki ni meni nisu jasni, ali oni upurni sa ovom titulum. Jbg, pogledajte intervju sa Amarom, pa cete vidjeti da uopste titula nije u planu ni bila na polusezoni, vec nas je splet okolnosti uz nasu spretnost tu postavio. Tako da, za ovo sezonu (koja je izgleda najteza, od kada se Amar vratio. Naravno, mislim finansijski, cak je i 2009 bila bolja) nas je cilj evropa. Sada kako i ujedno hocemo li uspjeti doci do svog cilja, cemo da vidimo...

Ovo sto se prica oko odlazaka nasih ponajboljih igraca u ovom dijelu sezone, a ujedno i kostura ekipa, nimalo ne sluti na dobro. Neke adekvatne zamjenje tesko da cemo naci. Jedino sto nam ostaje, ako se ispostavi ovo tacnim, da zrtvujemo ovaj dio polusezone upotpunosti za kaljenje ovih mladih generacija...

Kako god, nadam se samo da nece biti vidis odlazaka, a posebno odlaska TOmica. Mnogi su svatili olako odlazak naseg najborenijeg igraca (Urdinova), koje je u nekim susretima, kada su se kostobrani lomili, jedini muda imao, pa nam davao snagu u svemu tome. Vidjet cemo, hocemo li imati adekvatnu zamjenu na tom mjestu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.