Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Chat
Jel lily ono nesta sestru za zemljotres zaebavala 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Oj majko sljedeće sedmice moram u Mostar, ostat cu nekoliko dana, jest mi mrsko u pm.
- legenda reala
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Meni jaran pričo, on bude poslovno u BanjaLuci, kaže čovjek da je ono tamo raj na zemlji što se tiče cura. Ima ih kaze mnogo,mnogo više u odnosu na muške i malte ne se otimaju za momka.Mislim da bih se ja uklopio u BL bez obzira na sve Dodike i ostalu bagru svijeta.
pa mogli smo put pod noge i pravac Banja Luka
ma dobre su Mostarke ,Lily pusti Gunersa ,kaže ters pa evo Lily nije ters
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Što se ulizivašlegenda reala je napisao/la: ma dobre su Mostarke ,Lily pusti Gunersa ,kaže ters pa evo Lily nije ters
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Što se ulizivašlegenda reala je napisao/la: ma dobre su Mostarke ,Lily pusti Gunersa ,kaže ters pa evo Lily nije ters
ma nako,a u nas se kaže šta se ulizuješ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam, i?Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel lily ono nesta sestru za zemljotres zaebavala
Sto ti je mrsko?Bosco je napisao/la:Oj majko sljedeće sedmice moram u Mostar, ostat cu nekoliko dana, jest mi mrsko u pm.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Zezno sam se, htio sam ti napisat šta se oblizuješ
Moram na predavanja, i moram svašta obavit sljedeće sedmice tamo, razumljivo je da mi je mrsko.Lily je napisao/la:Sto ti je mrsko?Bosco je napisao/la:Oj majko sljedeće sedmice moram u Mostar, ostat cu nekoliko dana, jest mi mrsko u pm.Ne zaboravi kisobran, ne vjerujem da ce ovo go*no stat' u sljedecih godinu dana.
Hoče s time da kaže koliko si zla osobaLily je napisao/la:Jesam, i?Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel lily ono nesta sestru za zemljotres zaebavala![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Hoče s time da kaže koliko si zla osobaLily je napisao/la:Jesam, i?Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel lily ono nesta sestru za zemljotres zaebavala![]()
![]()
![]()
E zbog ovog bi bilo sevap da ti promijene tastaturu u EN
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nemoj da budeBosco je napisao/la:Moram na predavanja, i moram svašta obavit sljedeće sedmice tamo, razumljivo je da mi je mrsko.Lily je napisao/la:Sto ti je mrsko?Bosco je napisao/la:Oj majko sljedeće sedmice moram u Mostar, ostat cu nekoliko dana, jest mi mrsko u pm.Ne zaboravi kisobran, ne vjerujem da ce ovo go*no stat' u sljedecih godinu dana.
A ostat cu kod neke babe u jednoj sobici, ali jbg moram stvarno. Zaostajem puno što se tiče mojih nauka.
Dnevni Avaz:Student iz Zenice silovao staricu
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Trazim dobrog fizicara, koji se razumije u Strujne krugove, Kondenzatore i Dielektrikum (Neznam jesam li to dobro preveo, valjda se tako kaze). Zatrebace mi, jer mi je test iz fizike za dvije sedmice, pa ako se neko razumije u racunanje i te stvari neka javi 
- legenda reala
- Kontakt:
ma nije Bosco takav on ti je dobar ko hljebFaraon iz Visokog je napisao/la:Nemoj da budeBosco je napisao/la:Moram na predavanja, i moram svašta obavit sljedeće sedmice tamo, razumljivo je da mi je mrsko.Lily je napisao/la: Sto ti je mrsko?Ne zaboravi kisobran, ne vjerujem da ce ovo go*no stat' u sljedecih godinu dana.
A ostat cu kod neke babe u jednoj sobici, ali jbg moram stvarno. Zaostajem puno što se tiče mojih nauka.
![]()
![]()
Dnevni Avaz:Student iz Zenice silovao staricu
kaze se DielektrikB0SANAC je napisao/la:Trazim dobrog fizicara, koji se razumije u Strujne krugove, Kondenzatore i Dielektrikum (Neznam jesam li to dobro preveo, valjda se tako kaze). Zatrebace mi, jer mi je test iz fizike za dvije sedmice, pa ako se neko razumije u racunanje i te stvari neka javi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Kako je vama veselo ovdje
prava ste druzina vas 5-6
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
OdlicnoFrutek je napisao/la:kaze se DielektrikB0SANAC je napisao/la:Trazim dobrog fizicara, koji se razumije u Strujne krugove, Kondenzatore i Dielektrikum (Neznam jesam li to dobro preveo, valjda se tako kaze). Zatrebace mi, jer mi je test iz fizike za dvije sedmice, pa ako se neko razumije u racunanje i te stvari neka javi![]()
![]()
i zato ti treba energeticar/elektronicar a ja se razumijem u to donekle mi je to struka
Kad mi bude zatrebalo upitacu te
Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
to je sto nemas steleFrutek je napisao/la:Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Dacu ti ja bodove nije frkaFrutek je napisao/la:Ja ni jednog boda nemam na ovom izboru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Our religion is not for business !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.