Da bilo bi glupo ako je on zamjena za Levata. Ali ako bi on bio tu dodatno, uz nekog Vollanda ili Dzeke, onda podrzavam apsolutno ovakvu ideju.Damir_BvB je napisao/la:Dong-Won Ji za mene jadan smjesan glup potez pored Vollanda i Maxima, KDB (Kevin de Bruyne), Kagawe, Mitroglua, Dzeke koji ce bit jeftiniji nego ikad mi hocemo ovog kloca da bilo ko od ovih gore navedenih dodje bilo bi super samo ne ovaj parmak ... Svaka njemu cast al brate njemu je plafon Werder Stuttgart i ekipe tog ranga al i to je upitno.... A po meni Kadlec nam ne treba jer imamo 4 beka i to su dobri momci... Treba NAPADAC i STOPER ( MOZDA ) jer ima Saar Gunrer i momcima treba sansu pruzit i vjerovat ... i mozda jedan ofanzivni allrounder i to je to ... Al napadac OBAVEZNO ...
Momak je mlad, za dzabice (ugovor istice), ima jaku preradu lopte (prijem, dodavanje, sut). Uz Kloppovsko slajfanje mogao bi on izrasti u jaceg igraca od Maxima napr. Jedna opcija vise u napadu bi nam dobro dosla, stim da Siber nem're ni drugoj ekipi pomoc.
Kadleca takodje smatram dobrom opcijom, pod uslovom da dolazi na pozajmnicu i uz nisku odkupnu klauzulu (pomenuta 3,5 miliona) i za malu platu. Lik je star za neke potencijale, ali je solidan, dokazan i iskusan igrac koji moze pokriti poziciju lijevog beka i stopera. Idealan bekup. Znaci Fridrich out, Kadlec in
Dok nepocne odma dreka. Durma prebacit desno sa Pisczekom, a Grossonju koristit na krilima, gdje je objektivno i najjaci, usput i rasteretit Reusa i Kubu dok bi Auba mogao dobiti vise minuta u spicu.