PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 feb 2016, 19:24

Hum94 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:meni je jasno zasto je zrinjski zabranjen 1945. (zbog njihovog ucesca u ligi ndh, sramota za sebe) ali zasto ugasise slaviju 1945. i to bez razloga (a nije se takmicila tokom okupacije 1941-45)...
Zasto bi nas bilo sramota,to je bila medju najacim ligama u to doba,liga priznata od FIFE,liga u kojoj je igrao jedan od najboljih klubova tog doba,Gradjanski Zagreb ciji su igraci igrali finala svjetskih prvenstava,igrao je osvajac titule sa Sarajevom Meho Brozovic,Ivan Rebac itd...
To sto se desavalo u ratu je druga prica,i necu da komentiram nesto jer niko od nas nije ni rodjen tad.Zasto ugasise Djerzelez iz Sarajeva,BSK iz Beograda,Hrvoja iz BL...itd
Mozda zato jer su bili satelit za sirenje medjunacionalne mrznje i saradnici okupatora?
Fifa ja bila pod pokroviteljstvom nacistickog rezima tada. Ko je bio u sukobu sa nacistima istupio je.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 11 feb 2016, 19:25

Hum94 je napisao/la::salut:
Cocaine je napisao/la:Stvarno nemam vise živaca da se raspravljam i zato evo jedan video da se prisjetimo kako je kada 5-6 hiljada nevesinjaca blagajaca i podveležaca ode iz Mostara cca 120 kilometara do Sarajeva navijati za svoj klub protiv starog mostarskog čaršijskog kluba koji je svojim igrama i legendama kroz istoriju pronio slavu Mostara po cijelom svijetu
[youtube][/youtube]
Sramota je za pravu mostarsku čaršijsku raju da ih seljadija popiša. Mostarci ce reci da je ovo fotomontaža dok če podveležki pastiri uz čuvanje ovaca i krava se lagano posmijavati i slaviti navijačku pobjedu u prvom i pravom okršaju na najboljem mjestu koji se mogao desiti da se pokaže ljubav prema svom klubu beee beee,i aaaa i aaaa,muuuuu muuuuu
Cak i u "vasem Sarajevu" ne uspijeste dobit nas...
Cudno je to mostarci za nevesinjski Velez,a nevesinjci za Velez iz Vrapcica
Mislio sam im odat tajnu (organizator tog politickog meca stari lijan im je podvalio sendvice sa svinjetinom) , ali bolje suti

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 11 feb 2016, 19:37

Majke vam se škutorskofašističke najebem.
Uz najljepše note i stihove:

[youtube][/youtube]
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 11 feb 2016, 19:38

Druze Tito na onome svijetu eto Veleza nosi ti stafetu (Ultrasi Mostar - parola )
Jesu jadni ovi Ultrasi :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 19:40

Daj izvucite nam u kupu zeljeznicar da im se prepucavamo sa upravom ovdje na forumu!! OOOOO OOO OOO J... zelju SARAJ'VO!!

Bahati, bahati Željkan!
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 feb 2016, 19:42

Suljo20002 je napisao/la:Druze Tito na onome svijetu eto Veleza nosi ti stafetu (Ultrasi Mostar - parola )
Jesu jadni ovi Ultrasi :lol:
Prekopirali sa viceva :urnebes: :urnebes:
http://www.vicevi-dana.com/arhiva/vicev ... 2006.shtml
:rol:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 feb 2016, 19:43

[youtube][/youtube]
:rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rigotina » 11 feb 2016, 20:15

High je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski je neki dan saznao kako im izgleda grb, nije niti slican ovome sto sad imaju :D
Ko im je to obznanio? Nino Raspupoltrončić HB zla? :rol:
"Nadostiklana istorija" je vec u prodaji po sarajevskim knjizarama?
goveđigulašmajka

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 11 feb 2016, 20:15

Lakoste je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Postavlja se pitanje ko je uzeo 500KM od prenosa. :mrgreen:
Uzeli lagano da platimo vodu. :lol: :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Realno brate, ponisti vas sad admin, onaj prvo kaze da nema fakture i da je ceka i frajer mu hladno pokaza fakturu. :D
Predracun je ono druze iz vogosce.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 feb 2016, 20:22

Lakoste je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
:clap: :clap: :clap:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 feb 2016, 20:41

Hum94 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:meni je jasno zasto je zrinjski zabranjen 1945. (zbog njihovog ucesca u ligi ndh, sramota za sebe) ali zasto ugasise slaviju 1945. i to bez razloga (a nije se takmicila tokom okupacije 1941-45)...
Zasto bi nas bilo sramota,to je bila medju najacim ligama u to doba,liga priznata od FIFE,liga u kojoj je igrao jedan od najboljih klubova tog doba,Gradjanski Zagreb ciji su igraci igrali finala svjetskih prvenstava,igrao je osvajac titule sa Sarajevom Meho Brozovic,Ivan Rebac itd...
To sto se desavalo u ratu je druga prica,i necu da komentiram nesto jer niko od nas nije ni rodjen tad.Zasto ugasise Djerzelez iz Sarajeva,BSK iz Beograda,Hrvoja iz BL...itd
cim se ti ponosis time da ti je klub igrao ligu ndh, nisi dobar u glavi... a si ti navedeni klubovi su ugaseni jer su igrali lige ndh ili okupirane srbije, i zato opet postavljam, po cemu je slavija stavljena u isti kos kao zrinjski i ostali klubovi koji su igrali fasisticke lige...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 feb 2016, 20:50

brOOto @High molio bih cenera sa lukom. Nisi došao iz Novog Pazara u Sarajevo da budeš gospodin i nogometni stručnjak nego da pečeš ćevape :kafa:

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 11 feb 2016, 20:51

RAja, Lesinari i Robijasi otisli a Fukare sada najavljivaju neki svoj forum, evo danas i strumfovi zvanicno napustaju forum :D

High

Post Postao/la High » 11 feb 2016, 20:53

Evo branitelja neopavelićevskog režima. Mađarski klub lažnih plemića Zrinski. :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 11 feb 2016, 20:54

espresso je napisao/la:brOOto @High molio bih cenera sa lukom. Nisi došao iz Novog Pazara u Sarajevo da budeš gospodin i nogometni stručnjak nego da pečeš ćevape :kafa:
:bih: :bih: :bih: :bih: :rol: :salut:
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 feb 2016, 20:54

MCMLXVII je napisao/la:RAja, Lesinari, Robijasi otisli, a Fukare sada najavljivaju neki svoj forum, evo danas i strumfovi zvanicno napustaju forum :D
Gdje su otišli Robijaši?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 feb 2016, 20:54

Bajro umetnuti element, zakuha i ode ko mirovna misija :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 feb 2016, 20:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi...
Aco ti si pregolem oca mi :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2016, 20:57

Ko ovo rece cak i u vasem Sarajevu :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 feb 2016, 21:01

Kakav touchdown!

Nego, ne pišem na ovoj temi, ali bih istakao da je previše dječurlije učinilo svoje. Jednostavno poremećn sistem vrijednosti. Oni smatraju da je neko obavezan ispunjavat njihove hirove. Kao da žive u GB, a ne u BiH.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.