FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako te nije stid, provokatoru stari. 
@Joker ODLAZI!!!!
#MRŠ #IZ #SVETINJE

@Joker ODLAZI!!!!
#MRŠ #IZ #SVETINJE
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma javno @Mortema i odmah posle @kinosvra (potvrdio sastav, jos dodao da igramo 4-3-3) u slucaju lose rezultata.Steph je napisao/la:Marinoviću je dakle dovoljno da malo prosurfa ovim forumom i da taman 24 sata prije tekme vidi s kojim igračima igramo.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
@jokera kad spomenete na noge ima da ustanete.
Joj da je sutra proći pa da Bajram bude potpun
Joj da je sutra proći pa da Bajram bude potpun
Jesu li ovo rekli da Horde samo s busem smiju doci?
Moze i na pp
Moze i na pp
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Ma javno @Mortema i odmah posle @kinosvra (potvrdio sastav, jos dodao da igramo 4-3-3) u slucaju lose rezultata.Steph je napisao/la:Marinoviću je dakle dovoljno da malo prosurfa ovim forumom i da taman 24 sata prije tekme vidi s kojim igračima igramo.![]()
Bjezi tamo levatu,evo me na podu se smijem
Procitao sam da se ne zna formacija do sat dva prije tekme a za igrac bi trebalo biti tacno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I mene po nalogu Bolanosa jer sam provokator..MCMXLVI je napisao/la:Ma javno @Mortema i odmah posle @kinosvra (potvrdio sastav, jos dodao da igramo 4-3-3) u slucaju lose rezultata.Steph je napisao/la:Marinoviću je dakle dovoljno da malo prosurfa ovim forumom i da taman 24 sata prije tekme vidi s kojim igračima igramo.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hvala kolegama i javno avatar mi je beton. Miha je najveći transfer u historiji Sarajeva, zapamtite.
Buraz, bio sam slobodan da malo doradim avatar.FrancescoTotti je napisao/la:Bolanos, ja bi da mi to na goli otok
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 22 sep 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jurisicduska je napisao/la: Miha je najveći transfer u historiji Sarajeva, zapamtite.
Vidjet ćeš ti kad moj avatar ode u BvB za 5 mil eur
sad ce marinovica sjebat prava taktika 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo da se i ja javno zahvalim bratu @unbx-u i da kazem @duski da ipak sad ja imam daleko najjaci avatar na ovom forumu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
moj je drugi po redu
Njega syebe svaka taktika koja nije ofanzivna.Zastone je napisao/la:sad ce marinovica sjebat prava taktika
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hifans je napisao/la:moj je drugi po redu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ipak prije da ce Miha otici za veliku cifru nego nas projekat..hilmo je napisao/la:jurisicduska je napisao/la: Miha je najveći transfer u historiji Sarajeva, zapamtite.![]()
![]()
![]()
Vidjet ćeš ti kad moj avatar ode u BvB za 5 mil eur
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ti stavi onaj marlboro hahahahha. To bi ti top bilo. A hilmo miha ide u Udinese, pričam s nekim momcima iz Srbije, oni kažu da su baš zagrizli za marka, zvao ga je i ovaj trener u 21, ne bih volio ni da ga za repku izgubimo. A u Samira i ja vjerujem ma šta ko rekao.hifans je napisao/la:moj je drugi po redu
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 sep 2015, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
hifans je napisao/la:moj je drugi po redu
puklo sve
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A bojim se da će se to na kraju desiti, pogledaj samo kako se kod nas radi u mlađim selekcijama reprezentacije, pola igrača po meni ne zaslužuje da bude tu, ali eto. S druge strane Srbija ima prejaku tu generaciju što su svjetski prvaci, i njih će sad malo odlučnije ubacivati A tim. Ne znam tačno kakvi su na stopersko/defanzivnim pozicijama ali misllim da im Marko ne bi bio višak. Treba biti spreman na takav trenutak i momka ni pod razno ne osuđivati.jurisicduska je napisao/la: A hilmo miha ide u Udinese, pričam s nekim momcima iz Srbije, oni kažu da su baš zagrizli za marka, zvao ga je i ovaj trener u 21, ne bih volio ni da ga za repku izgubimo. A u Samira i ja vjerujem ma šta ko rekao.
Ali ja se nadam da će ostati pod okriljem naše zastave i pokazati ko je i šta je.