FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da mi danas prođemo u kupu, ostalo ce se složiti kako treba 
- moustapha
- Kontakt:
Ma znam. Nego stvorila se takva atmosfera oko njega bez nekih pravih dokaza osim da je rumeni i porijeklom iz Klokotnice. Naravno da je imao promasenih transfera, ali je uspio dogovoriti i neka znacajna imena za nasu ligu.BeSha1992 je napisao/la: ja to nikad nisam rek'o, drugo ovi sto imaju protiv njega nesto i nikad nisam ulazio u raspravu s njima... Meni je covjek obavlj'o odlicno svoj pos'o, doveo igrace koje sam mog'o sanjati da igraju u FKS, osvojili titulu i kup, bilo je i promasaja k'o i u svakoj ekipi na svijetu, i ja mu ne zamjerim... Dino i Edis "ne poznaju" toliko dobro situaciju u nasem nogometu, a Ibrak je bio pravi maher sto se toga tice, znao je kako sta ide...
Nadam se da je ovo sve u dogovoru sa upravom i da spremno docekuju ovu ostavku. Mozda ovu poziciju poklopi i Paja, ali sam skeptican da bi se to moglo desiti. Jedini sportski radnik koji bi bio pojacanje za ovu poziciju iz nase lige je Mladen Krstajic. Ostalo je sve u pet deka i uglavnom nije vrijedno pomena.
#divovi
-
bhfanatic14
- Kontakt:
treba biti realan i reci da je ovo najveci cirkus u evropi ovaj klub ! I ako sam protiv ibraka bio, ali svaki dan nema mira u ovom klubu samo neke smjene,suspenzije itd.. ovo je stvarno vic, pa se pitamo sto nijedan kvalitetan igrac nece da nam dodje. Bojim se da ce i stepanov dignut sidro uskoro... I to se onda siri prica nemoj ic tamo kod otih to je nezrdav klub,tu nema fudbala,tu igraju samo neki sto moraju, alkosi odlucuju sastave, klanovi unutar ekipe itd... 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hilmo, poštujem te kao jednog od najboljih forumaša ali takvo razmišljanje će nas ukopati kao što nas je do sad yebalo. Nema ništa od tog guranja pod tepih, bolje spriječiti nego liječiti. Daj odmah da se riješe problemi pa ćemo onda razmišljati o pobjedama i titulama a ne de da gurnemo pod tepih dok ne pobijedimo/osvojimo pa kad voda dođe do grla onda daj da riješavamo nagomilane probleme.hilmo je napisao/la:Ma da mi danas prođemo u kupu, ostalo ce se složiti kako treba
I nije mi jasno ovo nikako, neki dan ste svi bili da Ibrak ode sad kad je otišao svima žao, e pa yebem mu ja majku.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- kenanbrajic
- Kontakt:
Kako kaže radio portal:
"Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku neće tražiti zamjenu za Ibrakovića, što znači da će veće ovlasti u timu s Koševa imati novi šef stručnog štaba, Miodrag Ješić."
Da li Sarajevo dobiva Menadžera/Trenera?
"Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku neće tražiti zamjenu za Ibrakovića, što znači da će veće ovlasti u timu s Koševa imati novi šef stručnog štaba, Miodrag Ješić."
Da li Sarajevo dobiva Menadžera/Trenera?
- moustapha
- Kontakt:
Zasto da se pitamo ako su nam dolazili i dolaze jako kvalitetni igraci?bhfanatic14 je napisao/la:treba biti realan i reci da je ovo najveci cirkus u evropi ovaj klub ! I ako sam protiv ibraka bio, ali svaki dan nema mira u ovom klubu samo neke smjene,suspenzije itd.. ovo je stvarno vic, pa se pitamo sto nijedan kvalitetan igrac nece da nam dodje. Bojim se da ce i stepanov dignut sidro uskoro... I to se onda siri prica nemoj ic tamo kod otih to je nezrdav klub,tu nema fudbala,tu igraju samo neki sto moraju, alkosi odlucuju sastave, klanovi unutar ekipe itd...
#divovi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne zelim vise pisat o Ibraku, da me ne bi napali, a vidim sada ste svi ljuti? I zao vam sto Ibrak odlazi? Strah vas za klub? Klub u problemima?
E pa tek ce te da vidite sta znaci nagli razvoj kluba .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jedino logicko rjesenje je da ce Jesic biti trener/menadzer, kao npr. svi u Eng, ili Magath.
Mislim i da je Mamic mladji bio SD, pa onda prekomandovan u trenera (mislim da je ostao i SD). Ako Jesic moze obaviti posao korektno, neka bude i menadzer..nista nemam protiv.
Isto tako vjerujem da je dio navijaca sa sjevera bio protiv Ibraka, i da je i to razlog rastanka...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Isto tako vjerujem da je dio navijaca sa sjevera bio protiv Ibraka, i da je i to razlog rastanka...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
+1FrancescoTotti je napisao/la:Ne zelim vise pisat o Ibraku, da me ne bi napali, a vidim sada ste svi ljuti? I zao vam sto Ibrak odlazi? Strah vas za klub? Klub u problemima?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
U nasem klubu ide sve onako kako je i zamisljeno prije dvije godine. Sve se radi planski, pa cak i ova smjena Ibrakovica je dio tog plana. Sada Jesic ima svu kontrolu u sportskom segmentu i za sve je on odgovoran sto ce se ubuduce desavati u prvom timu. Pocevsi od transfera pa na dalje.DrustveniParazit je napisao/la:Hilmo, poštujem te kao jednog od najboljih forumaša ali takvo razmišljanje će nas ukopati kao što nas je do sad yebalo. Nema ništa od tog guranja pod tepih, bolje spriječiti nego liječiti. Daj odmah da se riješe problemi pa ćemo onda razmišljati o pobjedama i titulama a ne de da gurnemo pod tepih dok ne pobijedimo/osvojimo pa kad voda dođe do grla onda daj da riješavamo nagomilane probleme.hilmo je napisao/la:Ma da mi danas prođemo u kupu, ostalo ce se složiti kako treba
I nije mi jasno ovo nikako, neki dan ste svi bili da Ibrak ode sad kad je otišao svima žao, e pa yebem mu ja majku.
Problema NIKAKVIH nema osim uvrijedjenih mladih od igraca za koje je pronadjen lijek. Sada kada je i to postavljeno na svoje mjesto idemo dalje. JOS JACE I JOS ODLUCNIJE!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako sad kupovat tekme, niko vise nije sposoban za to?? Eh svi koji su tog svijesni njima i jest zao, sad se sve bazira na "kvalitet"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja nisam ljut.NimaloFrancescoTotti je napisao/la:Ne zelim vise pisat o Ibraku, da me ne bi napali, a vidim sada ste svi ljuti? I zao vam sto Ibrak odlazi? Strah vas za klub? Klub u problemima?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kakva kupovina tekmi ??JohnCleese je napisao/la:Kako sad kupovat tekme, niko vise nije sposoban za to?? Eh svi koji su tog svijesni njima i jest zao, sad se sve bazira na "kvalitet"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Plus,
Htjeli smo vecu slobodu trenera...evo je
Sad ima svu slobodu sa igracima, a ovo sto znamo o Jesi dosad..bice rastanaka na zimu
nadam se sa onim problematicnim i nekvalitetnim igracima. 
Danas SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Htjeli smo vecu slobodu trenera...evo je
Danas SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
ima li neko ko je upucen u desavanja, da napise il' na pp posalje, sta se desilo s Ibrakovicem ??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Nadam se da ste sad zadovoljni.
Pljujete i smjenjujete čovjeka već godinu dana. Sad slavite, jedno dvije utakmice, pa onda pređite na ovog ćelavog propaliteta.
Pljujete i smjenjujete čovjeka već godinu dana. Sad slavite, jedno dvije utakmice, pa onda pređite na ovog ćelavog propaliteta.
- franklampard8
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Koji ? tek sada dosli benko ,stepanov,barbaric,ikande... a prije ??? i sada su samo dosli radi para velikih koji se mogu zaradit.. nisu dosli zbog renomea koje sarajevo ima, ili zbog nekih dobrih preporuka ...klub treba da bude ozbiljan i ogroman kao dinamo naprimjer ili partizan.. gdje redovno mozes vidjet jake igrace koji tamo dolaze jer su sebi napravili ime... U dinama nikad procitat ovako kao u nas ove dzeme i puzigace koje kroje sastav i izbacuju stepaova koji je 5 puta klasa za njih. . A ove prikaze i dalje u klubu, znaci da nesta ne stima i to dobro smrdi.. bas da vidimo na sta ce ovo sa jesicem izac.moustapha je napisao/la:Zasto da se pitamo ako su nam dolazili i dolaze jako kvalitetni igraci?bhfanatic14 je napisao/la:treba biti realan i reci da je ovo najveci cirkus u evropi ovaj klub ! I ako sam protiv ibraka bio, ali svaki dan nema mira u ovom klubu samo neke smjene,suspenzije itd.. ovo je stvarno vic, pa se pitamo sto nijedan kvalitetan igrac nece da nam dodje. Bojim se da ce i stepanov dignut sidro uskoro... I to se onda siri prica nemoj ic tamo kod otih to je nezrdav klub,tu nema fudbala,tu igraju samo neki sto moraju, alkosi odlucuju sastave, klanovi unutar ekipe itd...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nije se rodio ko je narodu ugodio.
Ne postoje bez razloga u ozbiljnim firmama (klubovima) jasna razgranicenja. Proizvodni radnik je proizvodni radnik, menadzment je menadzment. Kod sportskih firmi (klubova) jedina rak rana su navijaci. Ne mislim samo na Sarajevo, ni BiH, vec opcenito za sve klubove i sve sportove. Navijaci ne znaju sta bi, danas su igraci dobri, menadzment ne valja - sutra je obrnuta situacija. I kaze igracu dopizdil0 ili neko iz menadzmenta dao otkaz.
Ljudi moraju shvatiti da se fudbal vise ne igra radi navijaca u bukvalnom smislu te konstatacije, kao sto je to bilo prije. Danas je poluprazan stadion samo pola prihoda od ulaznica u bilansu uspjeha - nista vise od toga. Ko god misli drugacije, ili je premlad ili je preglup, odnosno ne shvata u kakvom dobu trenutno zivimo.
Pobornik sam one da igrac nikad ne smije biti veci od kluba. Ali isto tako, pa i u jos vecoj mjeri, ni navijac ne smije biti veci od kluba.
Nece se ni roditi ko ce narodu ugoditi.
Ne postoje bez razloga u ozbiljnim firmama (klubovima) jasna razgranicenja. Proizvodni radnik je proizvodni radnik, menadzment je menadzment. Kod sportskih firmi (klubova) jedina rak rana su navijaci. Ne mislim samo na Sarajevo, ni BiH, vec opcenito za sve klubove i sve sportove. Navijaci ne znaju sta bi, danas su igraci dobri, menadzment ne valja - sutra je obrnuta situacija. I kaze igracu dopizdil0 ili neko iz menadzmenta dao otkaz.
Ljudi moraju shvatiti da se fudbal vise ne igra radi navijaca u bukvalnom smislu te konstatacije, kao sto je to bilo prije. Danas je poluprazan stadion samo pola prihoda od ulaznica u bilansu uspjeha - nista vise od toga. Ko god misli drugacije, ili je premlad ili je preglup, odnosno ne shvata u kakvom dobu trenutno zivimo.
Pobornik sam one da igrac nikad ne smije biti veci od kluba. Ali isto tako, pa i u jos vecoj mjeri, ni navijac ne smije biti veci od kluba.
Nece se ni roditi ko ce narodu ugoditi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
nukleusmember
- Kontakt:
ni "insideri" nisu kao shto su nekad bili,izgleda aco da sam ipak dobro informisan[WINKING FACE],taj mi je gospodin josh rek"o da je nogiran lichno od tana
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.