Direktore samo rezultati mogu privuci desetak hiljada navijaca na stadion ili hiljadu dvije clanskih. Samo rezultati mogu mobilisati mlade navijace.
Demagogija i lafina nista nece postici. Nema od price nista. Da je Ante Raos pricao ne bi bili ni u drugoj zapadnoj ligi YU, a kamo li u prvoj.
Simple as that!
Svaka čast
Nemam volje da preslusam intervju, a znam da je samo naprđivanje u pitanju.
Direktore samo rezultati mogu privuci desetak hiljada navijaca na stadion ili hiljadu dvije clanskih. Samo rezultati mogu mobilisati mlade navijace.
Demagogija i lafina nista nece postici. Nema od price nista. Da je Ante Raos pricao ne bi bili ni u drugoj zapadnoj ligi YU, a kamo li u prvoj.
Simple as that!
Svaka čast
Nemam volje da preslusam intervju, a znam da je samo naprđivanje u pitanju.
Prica preslikana od Secera, navijaci ovo navijaci ono, navijaca treba vise, trebaju kupovati clanske, kupovati karte.
Ispadose navijaci najveci problem Slobode, samo se skrece paznja sa problema, nisu navijaci nabili ni dugove, nit navijaci isplacuju plate svakih 45 dana pa nece nijedan ozbiljan ni igrac ni trener da ti dodje.
Nisu navijaci klub spustili do ovoliko niskih grana da ne mozes rodjenog brata ubjedit da krene sa tobom na utakmicu.
Neće valjda opet pauzirat kao prošle godine. Taman ga je krenulo, šteta. Ali opet ako Bukvić odradi to na nivou od prošle sezone siguran sam da opet za naš go nema zime.
Da li je neko ispred kluba otišao na dženazu danas?
Ja nisam nikog vidio..
Ja bih otišao, ali nisam mogao izaći s posla. Trenirali smo zajedno, bili generacija, baš tuga.
Bas me potreslo neko jutro kad sam cuo, komsija moj od malena se znali.. nedavno smo se ispricali bili. Neka mu je rahmet dusi i igrajte za Elisa crveni!!
Bit ce fin broj i nasih veceras vec sam upratio moze se reci lijep broj nasih hodaju po Zenici i obiljezima pitara nisam do sad nikog vidio. Naprijed crveni
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo