I na prošlom meču mu je 2 puta ispadala lopta, jednom je otišla u korner. Ima očito lošu kontrolu u rukama.harden je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:14Ma daj brigada, na nekima se jednostavno vidi da nisu igraci. Halilovic je pokazao da nije za nogomet, nema ti sta pritisak biti kriv sto ti prodas 15 lopti u svojoj zadnjoj trecini i sto ne mozes cuvati svoju sjenu na terenu. Bilo je pritiska i prije pa su igraci licili na igrace, i mladi pokazivali neki potencijal i kvalitet, pritisak ih nije sprecavao u tome, a ista ili gora situacija oko kluba bila.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:01Ne znam sta se dešava sa Edisom. Mora to puno bolje.
Mislim da se ta losa atmosfera i stanje oko kluba i u klubu odražava i na mlade igrace koji jos nisu sposobni iznijeti teret.
Realno, blago rečeno ekipa je TALašika, ni glave ni repa. Nerealno je ocekivati od tih mladih momaka neku prevagu posebno od golmana u ekipi koja nema ni veznog reda ni odbrane i ekipe koja u tri utakmice nema šuta na gol kamoli gola iz igre. Bruka i sramota.
Ali kao sto neko rece, a i sam sam govorio ranije, ako je ovo sa novom upravom projekat a i sami su rekli da jeste, onda ce trebati puno, puno vremena i strpljenja sa ovim momcima.
U sistemu, koji je truho godinama nista se ne moze i nece napraviti preko noci, to ne moze u mnogo organizovanijim klubovima i drzavama kamoli kod nas
Nanic u prvom mecu prima gol kao neko ko je jucer poceo braniti, danas mu ispala lopta iz ruku i ljudi dali gol. Evo prosle godine je branio Bilic, imao je gresaka jer je mlad al istrpili su ga, prodao je neke golove al ni blizu nije bio kao ovaj... Nanic je jednostanvo dekoncentrisan i nezainteresovan, u srijedu na treningu decko nije pratio igru nikako, dodje lopta do njega on se nesto zayebavao, ispadne mu i Mariagga dadne gol. Isto to se ponovilo i na utakmici, znaci cista nezainteresovanost i manjak fokusa.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sve krece od treninga, kad dodjes i treniras sa 50 posto fokusa i truda isto tako ce biti i na mecu. Najopasnija stvar po ekipu je kad golman ima previse samopouzdanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni Skenderovic nije bio los danas, imao je neke pokusaje sa desne strane, trudio se. Decko nije spreman jer je bio bolestan citavu sedmicu, trebao je startati protiv Celika medjutim nije zbog bolesti. Ja mislim da ce on biti starter u sredini dok se uigra jos.
Ljuca se trudio, onaj Harbas je jedan od rijetkih sto je fizicki spreman, decko je sprintao u 80. minuti kao da je prva, samo steta sto je to sve bilo u prazno nekako. Husovic je meni bezveze igrac, nista nisam vidio od njega, o Benji ne treba nista govoriti vise. Hadzi standardno, to je igrac za 30 minuta. Alen je 3 4 puta fino okrenuo stranu, imao sam osjecaj da je taman preuzeo na sebe i poceo organizirati igru i onda ga izvadi Adzem. Imao je i top sut sa 25 metara otprilike. Smailovic katastrofa. Ivos da bog sacuva, pa da makar zna odbranu igrati, ni odbrane ni napada.
Kasnjenje uprave > kasno dovodjenje igraca > nedostatak priprema > nespremna i neuigrana ekipa
Ovo oko papira takodjer smijesno, Mamadov Ristic i Mariaga nece zaigrati do kraja polusezone, to je vec vidjen scenarij sto puta sa strancima kod nas. Ne trebam ni govoriti koliko nam trebaju makar 2 od ta 3 igraca. Puno je posla pred upravom i Adzemom, a mene strah da se ovi ne bi povukli pa da bude jos 100 puta gora situacija.
Ljuca se trudio, onaj Harbas je jedan od rijetkih sto je fizicki spreman, decko je sprintao u 80. minuti kao da je prva, samo steta sto je to sve bilo u prazno nekako. Husovic je meni bezveze igrac, nista nisam vidio od njega, o Benji ne treba nista govoriti vise. Hadzi standardno, to je igrac za 30 minuta. Alen je 3 4 puta fino okrenuo stranu, imao sam osjecaj da je taman preuzeo na sebe i poceo organizirati igru i onda ga izvadi Adzem. Imao je i top sut sa 25 metara otprilike. Smailovic katastrofa. Ivos da bog sacuva, pa da makar zna odbranu igrati, ni odbrane ni napada.
Kasnjenje uprave > kasno dovodjenje igraca > nedostatak priprema > nespremna i neuigrana ekipa
Ovo oko papira takodjer smijesno, Mamadov Ristic i Mariaga nece zaigrati do kraja polusezone, to je vec vidjen scenarij sto puta sa strancima kod nas. Ne trebam ni govoriti koliko nam trebaju makar 2 od ta 3 igraca. Puno je posla pred upravom i Adzemom, a mene strah da se ovi ne bi povukli pa da bude jos 100 puta gora situacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ponoćno pojačanje Jedinstva: Adin Paro pojačava odbranu ekipe iz Bihaća
Bivši defanzivac Famosa, Slobode Novi Grad, Bratstva i Drenice ima 23 godine.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nista ti ne kontas brate moj, a vjerujem iskreno da si samo previse posten, znam da volis klub i da si uvijek tu, al ovo ti je jama u kojoj cemo dusu prodati na kraju i opet ostati u njoj…nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:53Pa sve ja to razumijem ali ako su trazili neke pare koje se nemaju otkud platiti logika da ce se taj igrac odbiti. Eto mi ne bi da Poturalic igra za nas. Zaric takodjer. Prosle sezone izbjegli ispadanje za dlaku, i onda smo svi mislili ovu sezonu mi cemo pokidati. Ne ide preko noci i to je toHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:37Izvini drug, ali logika je da traze. Sada svaki hamelj ima 1200 platu i zivi od fudbala (od nas budala). Ovi malo bolji bez 3 do 5 milja na ruke nece da pricaju. Situacija onda i jest takva kakva je, mora se malo kesa i odrijesiti. Ovako cete izaci 3x skuplje, zatvarat ces sudije po par hiljada i opet ti nije garant da ces dobiti i da na takvu ekipu mogu pomoci.nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:24
Kako si ti cudan nekad. Imao na izvolite a ljudi trazili na hiljade maraka. Etp poturalic rekao igrati dzabe pa ga ovaj odbio
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ja mislim da treba pod hitno 5 igraca, plus jaki treninzi, bez zajebancije. Odbiti im svima od plate
Nanic je nwsiguran u sebe, ako on ne daje sebe 110 posto ne znam sta ocekuje od karijere. Ovdje su trebali dovesti par starijih igraca koji ce dirigovati sa tim.
Ljuca me pozitivno iznenadio. Njemu ne treba puno, da ima Mariagu pored sebe bilo bi sigurno bolje. Ali opet nismo spojili dva pasa kako treba. Vidjecemo kako ce Adzem to sve spojiti.
Vidio sam danas par puta ne moze vjerovati sta rade igraci. Galami, jednom se cak nasmijao na centarsut.
Zbog cega te registracije idu tako sporo? U cemu je tu problem?
@inat Volim brate klub, kao i svi vi koji ste na ovom forumu, evo imamo svi staza po 5-10 godina, i to najgore godine u historiji kluba, ali uvijek trazimo neku pozitivu, iako je nema. Ismet se treba oglasiti vec jednom i reci sta hoce i sta zeli. Ako je ovo projekat, ako ima plan za 4-5 godina da nam ga pokaze, pa da imamo razumjevanje. Na ovaj nacin ne znamo nista. Narod je razocaran na tribinama.
Ne zna covjek vise sta da misli.
Nanic je nwsiguran u sebe, ako on ne daje sebe 110 posto ne znam sta ocekuje od karijere. Ovdje su trebali dovesti par starijih igraca koji ce dirigovati sa tim.
Ljuca me pozitivno iznenadio. Njemu ne treba puno, da ima Mariagu pored sebe bilo bi sigurno bolje. Ali opet nismo spojili dva pasa kako treba. Vidjecemo kako ce Adzem to sve spojiti.
Vidio sam danas par puta ne moze vjerovati sta rade igraci. Galami, jednom se cak nasmijao na centarsut.
Zbog cega te registracije idu tako sporo? U cemu je tu problem?
@inat Volim brate klub, kao i svi vi koji ste na ovom forumu, evo imamo svi staza po 5-10 godina, i to najgore godine u historiji kluba, ali uvijek trazimo neku pozitivu, iako je nema. Ismet se treba oglasiti vec jednom i reci sta hoce i sta zeli. Ako je ovo projekat, ako ima plan za 4-5 godina da nam ga pokaze, pa da imamo razumjevanje. Na ovaj nacin ne znamo nista. Narod je razocaran na tribinama.
Ne zna covjek vise sta da misli.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Mislim da vam je napokon nakon toliko prosutih bodova jasno sve sto sam pricao.
Ovoj ekipi ne pomaze ni samit svih trenera zapadne Europe, uzasna selekcija najgora u historiji NKJ, ovdje treba 10 dobrih igraca, ta prica sto ti govoris za Zaru i Poturalica @nebeskasila je u najmanju ruku nebuloza, znas li uopste koliko su trazili, dacemo te pare Ljuci na kraju…?
Ja ne znam ima li sad nekih opravdanja, ovo jednostavno ne valja od golmana koji je pod pritiskom pa mu ispada lopta iz ruku hahahahahhaahhahah, aaaaaaj , do Smailovica kojeg je neko slagao dobro da je igrac, Halilovic me vise ne nervira postaje mi smijesan, Husovic qarina od igraca, Hadzi patuljak u glavi nazalost… uzas sve u svemu ovo je super ekipa za neuzeti bodove nikome.
Sila Nebeska treba otici do kuce Semanicu i u korteu ga odvesti do uprave i moliti da se vrati.
Ovoj ekipi ne pomaze ni samit svih trenera zapadne Europe, uzasna selekcija najgora u historiji NKJ, ovdje treba 10 dobrih igraca, ta prica sto ti govoris za Zaru i Poturalica @nebeskasila je u najmanju ruku nebuloza, znas li uopste koliko su trazili, dacemo te pare Ljuci na kraju…?
Ja ne znam ima li sad nekih opravdanja, ovo jednostavno ne valja od golmana koji je pod pritiskom pa mu ispada lopta iz ruku hahahahahhaahhahah, aaaaaaj , do Smailovica kojeg je neko slagao dobro da je igrac, Halilovic me vise ne nervira postaje mi smijesan, Husovic qarina od igraca, Hadzi patuljak u glavi nazalost… uzas sve u svemu ovo je super ekipa za neuzeti bodove nikome.
Sila Nebeska treba otici do kuce Semanicu i u korteu ga odvesti do uprave i moliti da se vrati.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Semanić ispo iz lige,spasile ga Velebitske vile u liku i djelu Sim Bau ekipe ! I sad ga neki prizivaju kao spasitelja....
-
- Kontakt:
Pa i da je ispao ne bi bio problem, jer bi nas vratio za godinu dvije u puno boljem stanju nego sto smo sad. Bio bi utegnut stadion, bila bi jaka ekipa, i narod bi prepoznao postenje pa podrzavao klub vise negi ikad.
Ovdje treba smijeniti komplet skupstinu, postaviti skolovane i mlade ljude koji zele raditi
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Tako je a nas kralj Emir je bio odmah iza Slobode i onda nas je toliko uvalio da i danas placamo danak tome sto se igrao Mamica, bez obzira na to ja smatram da je poslije Hasan on trebao preuzeti klub iz nekih drugih razloga.nebeskasila je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:23Pa i da je ispao ne bi bio problem, jer bi nas vratio za godinu dvije u puno boljem stanju nego sto smo sad. Bio bi utegnut stadion, bila bi jaka ekipa, i narod bi prepoznao postenje pa podrzavao klub vise negi ikad.
Ovdje treba smijeniti komplet skupstinu, postaviti skolovane i mlade ljude koji zele raditi
Od svih opcija pametni Sedic odlucio se za najgoru.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nemoj biti lud, yebo vas Emir ko god ga priziva, bolje da se ugasimo nego da on preuzme ikadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:31Tako je a nas kralj Emir je bio odmah iza Slobode i onda nas je toliko uvalio da i danas placamo danak tome sto se igrao Mamica, bez obzira na to ja smatram da je poslije Hasan on trebao preuzeti klub iz nekih drugih razloga.nebeskasila je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:23Pa i da je ispao ne bi bio problem, jer bi nas vratio za godinu dvije u puno boljem stanju nego sto smo sad. Bio bi utegnut stadion, bila bi jaka ekipa, i narod bi prepoznao postenje pa podrzavao klub vise negi ikad.
Ko god voli klub ne bi smio to izjaviti nikad.
Kako bi bio stadion utegnut kad nije mogao naći ljude da pokose isti pa navijači morali dolaziti kositi,bar da im je po sendvić iz Ateljea donio i flašu vode...nebeskasila je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:23Pa i da je ispao ne bi bio problem, jer bi nas vratio za godinu dvije u puno boljem stanju nego sto smo sad. Bio bi utegnut stadion, bila bi jaka ekipa, i narod bi prepoznao postenje pa podrzavao klub vise negi ikad.
-
- Kontakt:
Ja sam pricao o Hasanu da bi sve bilo bolje, Emira ovdke nikad necu spomenuti jer nas je ukopaoharden je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:33Nemoj biti lud, yebo vas Emir ko god ga priziva, bolje da se ugasimo nego da on preuzme ikadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:31Tako je a nas kralj Emir je bio odmah iza Slobode i onda nas je toliko uvalio da i danas placamo danak tome sto se igrao Mamica, bez obzira na to ja smatram da je poslije Hasan on trebao preuzeti klub iz nekih drugih razloga.nebeskasila je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:23
Pa i da je ispao ne bi bio problem, jer bi nas vratio za godinu dvije u puno boljem stanju nego sto smo sad. Bio bi utegnut stadion, bila bi jaka ekipa, i narod bi prepoznao postenje pa podrzavao klub vise negi ikad.
- SoloControTutti
- Kontakt:
@LondonRed mislim da nisi shvatio poentu druze, nije problem navijacima stati iz postenog covjeka, kada radi transparentno i kada se trudi pa makar ispali proslu sezonu. Da li je bolje stalno se sramotiti u ovoj ligi, biti vreca za udaranje i mutnim radnjama pokusavati izboriti opstanak svaki put u ili da se istrpi 2-3 godine teskog i postenog rada da se digne klub, struktura kluba i sve zivo na veci nivo, da imas temelj da vise ne budes vreca za udaranje i da se ne sramotimo svake godine, da nas ne proziva niko za to namjestanje i opstanak do kojeg su nas doveli ti raznorazni Emiri, Nanini ovi i oni na ho ruk sistemu ?
Licno sam unosio drva igracima kad su bile teske zime, sklanjali smo snijeg, cistili tribine i kupili smece toliko puta i na kraju bili prozvani od strane istih igraca i uprave da smo hrpa klosara i huligana itd. To nije sad tema nebitno je, hocu reci da navijacima to nije problem ako znaju da rade to za one koji su posteni i rade za klub svaki dan 24/7, a ovaj covjek kako se zove od prosle godine je do sad jedini nagovjestavao nesto takvo, barem koliko sam ja vidio i iz tog razloga je trebao tamo da ostane, da ga navijaci stite i da ga grad podrzi maximalno. Nazalost ispalo je kao svaki put do sad...
Licno sam unosio drva igracima kad su bile teske zime, sklanjali smo snijeg, cistili tribine i kupili smece toliko puta i na kraju bili prozvani od strane istih igraca i uprave da smo hrpa klosara i huligana itd. To nije sad tema nebitno je, hocu reci da navijacima to nije problem ako znaju da rade to za one koji su posteni i rade za klub svaki dan 24/7, a ovaj covjek kako se zove od prosle godine je do sad jedini nagovjestavao nesto takvo, barem koliko sam ja vidio i iz tog razloga je trebao tamo da ostane, da ga navijaci stite i da ga grad podrzi maximalno. Nazalost ispalo je kao svaki put do sad...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
vjeruj mi da bi bio manje zlo, poslacu ti nesto uskoro u ppharden je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:33Nemoj biti lud, yebo vas Emir ko god ga priziva, bolje da se ugasimo nego da on preuzme ikadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:31Tako je a nas kralj Emir je bio odmah iza Slobode i onda nas je toliko uvalio da i danas placamo danak tome sto se igrao Mamica, bez obzira na to ja smatram da je poslije Hasan on trebao preuzeti klub iz nekih drugih razloga.nebeskasila je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:23
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ajde mi reci koliko su trazili, a koliko je Ljuca trazio ??InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:47Mislim da vam je napokon nakon toliko prosutih bodova jasno sve sto sam pricao.
Ja znam !!
Ajde reci da vidimo.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Dečki čemu rasprava, nek se nađe i jedan i nek kaže da Zarić nije valjao i da trenutno ne valja tu je priča završena nemate šta polemiku voditi oko njega i para.
Opet ponavljam, jer se pominje opet hajmo iz početka, ispadnemo li u Drugu ligu zapad klub neće dobijat 200 300k neg 50 60k jel neko toliko glup pa ne konta stvari, bez obzira na ime bez obzira na brend kluba druga je priča dečkiii padaṣ̌ na niske grane, s druge strane svi nas znaju ,, ne moze ih City dobiti u zadnjih 5 kola...
Stresirate se bez potrebe i opet ce te u subotu na utakmicu opet gledati ruglo i nervirati se ( ma da nam to najmanje treba u životu) al deee naši su
Opet ponavljam, jer se pominje opet hajmo iz početka, ispadnemo li u Drugu ligu zapad klub neće dobijat 200 300k neg 50 60k jel neko toliko glup pa ne konta stvari, bez obzira na ime bez obzira na brend kluba druga je priča dečkiii padaṣ̌ na niske grane, s druge strane svi nas znaju ,, ne moze ih City dobiti u zadnjih 5 kola...
Stresirate se bez potrebe i opet ce te u subotu na utakmicu opet gledati ruglo i nervirati se ( ma da nam to najmanje treba u životu) al deee naši su
Ma de druze nemoj molim te nebuloza, budi korektan kao i do sad...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:51vjeruj mi da bi bio manje zlo, poslacu ti nesto uskoro u pp
I zapeo si za Poturalica ko da je Leon Benko, i za Zarica. Dva alkoholicara koja su pokazala nepostovanje prema klubu. Sta bi ti sad znacilo da je Nanin i njih doveo? Nista, isto bi bilo, imao bi jos 2 nespremna igraca na terenu i 2 alkoholicara vise u ekipi. Sta bi Poturalic uradio bolje od Ljuce i Mariagge? Hodao po terenu.
Znas zasto je Zaric igrao onako prosle godine? Jer je prosao dobre pripreme sa Goskom. Znas kad bi onako bio spreman opet kod nas? Nikad! Eto procitaj sta kazu za njega u Gradaccu, zna lopte al dzaba kad ne moze maknuti... sta imas od takvog igraca, nista, vec imas Hadzija koji je takav.
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan jucer sa Nuhanovicem, po meni sasvim korektan igrac kao sto sam i prije rekao.
Smailovic me razocarao ponasanjem. Svakom se moze desiti da ga ne ide jednu tekmu, ali onako se smijati i okretati prema navijacima nije u redu.
Ljuca borben, zeljan dokazivanja i ocekujem u prvoj polusezoni barem 6-7 golova od njega.
Odbrana mi se cinila znatno stabilnija sa Ogbokeom i Victorom, u odnosu na prvo kolo. Ne uzimam u obzir protiv Celika, jer ipak mislim da su ekipa za prvo mjesto i da je cilj sto manje primiti protiv njih i Stupcanice.
Ivos mi se nije svidio takticki, ali je borben po meni.
Harbas mali super spreman i svidja mi se njegova ljevica.
Hadzija dobar za 60 min utakmice, onda ga moras vaditi jer je nespreman.
Realno, izgubili smo jucer samo zbog greske golmana koji je totalno nesiguran. Nista bolje Gorazde od nas, ekipa koja ce biti donji dio tabele definitivno.
Vjerujem da mozemo, jer napretka ima definitivno, ali smo neuigrani sto je rezultat kasnih priprema i to je to. Vjerujem da bi bilo bolje da smo ostabili 2-3 proslosezonska igraca, bar zbog poznavanja medjusobnog na terenu. Vjerujem Adžemu i nadam se uspjehu. Dolazi nam Travnik, idemo Zvijezdi, cekamo Radnik, idemo Radnickom i cekamo Gornji Rahic. Sve ekipe po mjeri i ekipe koje se u gostima mogu dobiti.
Smailovic me razocarao ponasanjem. Svakom se moze desiti da ga ne ide jednu tekmu, ali onako se smijati i okretati prema navijacima nije u redu.
Ljuca borben, zeljan dokazivanja i ocekujem u prvoj polusezoni barem 6-7 golova od njega.
Odbrana mi se cinila znatno stabilnija sa Ogbokeom i Victorom, u odnosu na prvo kolo. Ne uzimam u obzir protiv Celika, jer ipak mislim da su ekipa za prvo mjesto i da je cilj sto manje primiti protiv njih i Stupcanice.
Ivos mi se nije svidio takticki, ali je borben po meni.
Harbas mali super spreman i svidja mi se njegova ljevica.
Hadzija dobar za 60 min utakmice, onda ga moras vaditi jer je nespreman.
Realno, izgubili smo jucer samo zbog greske golmana koji je totalno nesiguran. Nista bolje Gorazde od nas, ekipa koja ce biti donji dio tabele definitivno.
Vjerujem da mozemo, jer napretka ima definitivno, ali smo neuigrani sto je rezultat kasnih priprema i to je to. Vjerujem da bi bilo bolje da smo ostabili 2-3 proslosezonska igraca, bar zbog poznavanja medjusobnog na terenu. Vjerujem Adžemu i nadam se uspjehu. Dolazi nam Travnik, idemo Zvijezdi, cekamo Radnik, idemo Radnickom i cekamo Gornji Rahic. Sve ekipe po mjeri i ekipe koje se u gostima mogu dobiti.
-
- Kontakt:
gdje sad ona prica da se Jedinstvo treba graditi 5 godina? Eno Travnik povratnik pa vidite sta radi. Pravite od ove lige bauk. Hasan na usk rece da se Jedinstvo moze nadati tek za 3 4 godine.. kao da ulazimo u premijer ligu al englesku.
Trenutno korisnika/ca: convict35, tuzlanskinacin i 16 gostiju.