FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve su turbolencije u klubu, više me ništa nemože iznenaditi. Dešavaju se smiješne stvari. Polako mi se sve počinje gaditi ! 
U novi boj ...
Da nisi malo pretjerao!?hz033 je napisao/la:Kakve su turbolencije u klubu, više me ništa nemože iznenaditi. Dešavaju se smiješne stvari. Polako mi se sve počinje gaditi !
Ipak ovo sve ide ka boljem,vidjećeš. Uostalom bez 'turbulencija' nema promjena,a nama su promjene u sportskom segmentu bile neophodne,a ovo su sve itekako promjene na bolje
Ba'ato.*sasistika je napisao/la:Što ti je ova druga manja? Bahato? uNbx?????uNbx je napisao/la:Nek je sa srećom šefe, i samo bahato!![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Smjena trenera je normalna u svakom klubu ako nemaš rezultata, suspenzije igrača takođe ako ne poštuju "kućni red", odlazak SD-ova isto tako ako se radi neka rekonstrukcija segmenta kluba.
Ja ovdje zaista ne vidim nikakve turbulencije, a ako ih ima volio bih da mi te detalje neko pošalje na pp.
Ja ovdje zaista ne vidim nikakve turbulencije, a ako ih ima volio bih da mi te detalje neko pošalje na pp.
Imali smo bukvalno najjaceg sportskog direktora u drzavi. Dusmani i neprijatelji kluba danas uzivaju, a nikad nisu imali nikakve dokaze ili neku dobru kritiku. Kad ti komsija dodje na temu i cestita za njegovu ostavku, znaj odmah o cemu se radi. Ako je ovo sve zbog Jesica onda razumijem, ako je sve zbog mahale, onda cestitam dusmani uspjeli ste.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hajde toliko sam parlamentaran da mogu prihvatit i ispoštovat svačije mišljenje, ali čovječe ima tako glupih komentara da se ja postidim u njihovo ime. Navijači rak rana kluba, nesposobna uprava, otjerali smo jedinog čovjeka koji je korektno radio svoj posao itd. Bože sačuvaj.
Sada nešto da kažem o Ibraku. Neko lijepo napisa, niti smrdi niti miriše. Još jedan u nizu radnika koji je svoj hljeb zaradživao u klubu, te svoj posao obavljao korektno. Nemam sentiment prema njemu, tako da nisam razočaran. Ako uprava tako misli, poštujem njihovo mišljenje. Imao je nekoliko dobrih poteza, ali i dosta loših konotacija koje se vežu za njegovo ime. Kako došao, tako otiša. Sretno mu, a mi idemo dalje !
Sada nešto da kažem o Ibraku. Neko lijepo napisa, niti smrdi niti miriše. Još jedan u nizu radnika koji je svoj hljeb zaradživao u klubu, te svoj posao obavljao korektno. Nemam sentiment prema njemu, tako da nisam razočaran. Ako uprava tako misli, poštujem njihovo mišljenje. Imao je nekoliko dobrih poteza, ali i dosta loših konotacija koje se vežu za njegovo ime. Kako došao, tako otiša. Sretno mu, a mi idemo dalje !
Zadnja izmjena: Alpasinac, dana/u 23 sep 2015, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@1946 pa zar i ti fakat misliš da je zbog mahale? ..
"U petak krećemo kako sam ja zamislio i po viziji koju ja imam."
Auuuu kako će sad da im bude čupavooo. Treneru uprava dala punu slobodu, po prvi put stoje iza trenera a ne iza igrača, i to stoje iza trenera kojem je nadimak 'imperator'
Ima da sanjaju i Kodru i sve ostale
"U petak krećemo kako sam ja zamislio i po viziji koju ja imam."
Auuuu kako će sad da im bude čupavooo. Treneru uprava dala punu slobodu, po prvi put stoje iza trenera a ne iza igrača, i to stoje iza trenera kojem je nadimak 'imperator'
Ima da sanjaju i Kodru i sve ostale
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakve smjene? Kakva mahala? Ibrak otisao jer je u razgovoru s Jesicem shvatio da Jesic zeli biti trener/menadzer. Zar i sami nismo to prizeljkivali?! Zar nismo trazili sto vecu slobodu treneru?! Ohladite malo sa pljuvanjem...
Ibraku sve najbolje, ponio se kao dzentlmen i u ovoj situaciji.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Plakati ce oni za Kodrom i nocnim treninzima!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
nemoj se molim te ljutiti, ali zasto bgt pises ovo, sh, ch, sh??nukleusmember je napisao/la:fale mi stari forumashi samo tako da oplemene ovaj kox,head,sabinho(sa kojim se konstruktivno posvadjam k"o chovjek),amy(koji sve manje pishe[WHITE UP POINTING INDEX]),od ovih newcomera tu je dushka dodushe i ovaj pitarbordo nije shelox iako me ignorishe[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoces da kazes da je Ibrak otiso samovoljno u dobrobit kluba?belosevic28 je napisao/la:Kakve smjene? Kakva mahala? Ibrak otisao jer je u razgovoru s Jesicem shvatio da Jesic zeli biti trener/menadzer. Zar i sami nismo to prizeljkivali?! Zar nismo trazili sto vecu slobodu treneru?! Ohladite malo sa pljuvanjem...
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Zna li neko dali će moja tv prenositi utakmicu?
Na stranici bhtelecoma nema nikakve najave,a čini mi se da je neko na forumu spominjao da bi mogao biti prijenos.
Na stranici bhtelecoma nema nikakve najave,a čini mi se da je neko na forumu spominjao da bi mogao biti prijenos.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I meni tu nesto smrdiamorovski je napisao/la:Hoces da kazes da je Ibrak otiso samovoljno u dobrobit kluba?belosevic28 je napisao/la:Kakve smjene? Kakva mahala? Ibrak otisao jer je u razgovoru s Jesicem shvatio da Jesic zeli biti trener/menadzer. Zar i sami nismo to prizeljkivali?! Zar nismo trazili sto vecu slobodu treneru?! Ohladite malo sa pljuvanjem...
ZZ
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad je dolazio kod nas bio sam protiv I mislio sam sve najgore o njemu...kako je vrijeme odmicalo mijenjao sam misljenje i sve mi je vise rastao u ocima.
Necu za njim patiti i zaliti, nije ni prvi ni zadnji, samo se nadam da necemo zaliti za njim kasnije, i to oni sto su ga pljuvali. Šteta je ne imati jednog takvog covjeka u klubu.
Sretno njemu a jos sretnije nama.
Okrenuti stranicu hladne glave i ne okrecati se vise, ha ya. Ne treba nam vise rasprava oko njega. Niti kukanja za njim niti svrsavanja od radosti pa da se ovi kojima je zao osjecaju isprovociranim. Ne trebaju nam podjele i animoziteti.
Ako je bio zlo, vise ga nema i nemojmo na silu traziti novo.
Jesicu dobrodosao i sretno.
Necu za njim patiti i zaliti, nije ni prvi ni zadnji, samo se nadam da necemo zaliti za njim kasnije, i to oni sto su ga pljuvali. Šteta je ne imati jednog takvog covjeka u klubu.
Sretno njemu a jos sretnije nama.
Okrenuti stranicu hladne glave i ne okrecati se vise, ha ya. Ne treba nam vise rasprava oko njega. Niti kukanja za njim niti svrsavanja od radosti pa da se ovi kojima je zao osjecaju isprovociranim. Ne trebaju nam podjele i animoziteti.
Ako je bio zlo, vise ga nema i nemojmo na silu traziti novo.
Jesicu dobrodosao i sretno.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 23 sep 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Zna li neko gdje se sve prenosi nas klub u grad-u, osim u RedPoint-u, nemam nista protiv RedPointa, ali lokacijski bih volio negdje blize centru. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Jedno je trener a nesto drugo je menadzer. Nije svaki trener i dobar menadzer. Malo je takvih kao npr. sir Alex Ferguson. Pa koliko vidimo i on se kaje sto je pustio Pogbu u Juventus. Ja nemam nikakvo misljenje oko Ibrakovica ni pozitivno ni negativno i gledam samo na cinjenice. A cinjenica je da je uspio prodati Cimirota za 1,3 miliona eura i to igraca u zadnjoj godini ugovora sto je jako bitno. To jeste uspjeh i rekordan transfer kojega sigurno zavide svi u rivalskim klubovima i jasno mi zasto su oni zeljeli njegovu smjenu. Sa tim transferom je on pokazao da ima kvalitet i da zna raditi bar jedan segment svog posla jako dobro. A sto se tice ovog trenera za ovolikom platom i sa svim ovlastenjima sve manje od titule ove sezone je neuspjeh ( kup vise manje ). Cak i da je Hurtic ostao titula bi bila itekako realna po meni. A sada je sigurno imperativ.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"Prije dva dana podnio sam neopozivu ostavku Upravnom odboru. To sam uradio u dogovoru sa novim trenerom i nakon što smo bili sigurni da on dolazi."amorovski je napisao/la:Hoces da kazes da je Ibrak otiso samovoljno u dobrobit kluba?belosevic28 je napisao/la:Kakve smjene? Kakva mahala? Ibrak otisao jer je u razgovoru s Jesicem shvatio da Jesic zeli biti trener/menadzer. Zar i sami nismo to prizeljkivali?! Zar nismo trazili sto vecu slobodu treneru?! Ohladite malo sa pljuvanjem...
-Abdulah Ibraković
Opet kažem. Ješić je iz Partizana otišao na polusezoni jer mu tadašnja uprava Partizana nije dovela igrače koje je on tražio od njih.
Čovjek nikom, ama baš nikom ne dopušta da mu se miješa u posao. On sad ima punu slobodu i odgovoran je za sportske rezultate kluba, to mu je i u ugovoru. Pametnom dosta.
Uprava je doosta dosta naučila iz svojih grešaka
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ibraković i Mamić su dokaz da naviječku masu vode polupismeni egoisti koji ne znaju cijeniti predan rad i i vanserijski uspjeh. 
4-IN-A-ROW
emir_ je napisao/la:Ibraković i Mamić su dokaz da naviječku masu vode polupismeni egoisti koji ne znaju cijeniti predan rad i i vanserijski uspjeh.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ziv bio..odi u red point, to ti je sigurica. Za ostale ne znam gdje mozes pogledati. Ali ako nema u red pointu onda nema nigdjer3m1 je napisao/la:Zna li neko gdje se sve prenosi nas klub u grad-u, osim u RedPoint-u, nemam nista protiv RedPointa, ali lokacijski bih volio negdje blize centru.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!