Stana se na vrijeme dohavizo, na vrijeme je uvidio da je ljubav prema sarajevu lazna, da je njegovo srce zapravo plavo. Sada goni pravim putem, tako mlad, a vec toliko osvojenih trofeja.TimeLine je napisao/la:Stana, jako dobar momak.gio10 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;vendeta1921 je napisao/la:Southboy ajd postavi samo link, ne mogu ovako da otvorim preko mobitelapravi pitar
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
ko ga zna privatno zna da covjek voli Sarajevo, al previse je dugo u zelji pa i da hoce da predje na Koševu glupo bi mu bilo poslje svega sta je prosao kod vas
Na pitanje Ljubav prema Sarajevu, odgovor kao iz topa Davno ugasena. Kraj price!
NO PYRO NO PARTY
- corleone87
- Kontakt:
Isprao je to brko iz njega. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pokušavaš biti simpatičan, ali je to postala glupa fora.gio10 je napisao/la:Joj Osima, i tu prste upleoTimeLine je napisao/la:Ali im se čitavo prvenstvo štima da uđu u prvu ligu.corleone87 je napisao/la:Adil-beg zabio iz penala za Samsunspor.

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SAHM: Čolić: Gledati ekipu sa tribine je pet puta gore
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-colic-gled ... gore/7568/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-colic-gled ... gore/7568/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cim je opcina finansirala onaj projekat izgradnje pravo mi je cudno da bi se sad moralo raditi na izmjeni regulacionog plana jer mi to dodje pravo cudno. No ne bitno. Procitah upravo onaj stari tekst u vezi slovenaca kada je Zujo bio predsjednik gdje on kaze da zemljiste na kojem se nalazi stadion vrijedi oko 30 miliona eura i da bi se sve moglo prodat i izgradit stadion na drugoj lokaciji, i kontam da je vrlo moguce da je ovo jedan od problema znaci zemljiste tj. lokacija gdje mozda neko zeli trgovacki centar ili ko sta zna vec sta a ne stadion.neroazzuro je napisao/la:Legendo nemoj se ljutit, al tvoja je prica smijesna. Stavise, cudi me kolicina tvog neznanja kad je ova tematika u pitanju. Kad kazes sta se ima Koldzi svidjat ili ne odgovor je SVE!
Da bi se rekonstruisao objekat poput stadiona mora se prvo izglasat izmjena regulacionog plana opstine, dobiti urbanisticka saglasnost i gradjevinska dozvola od te iste opstine. Sve to je u rukama lokalnih politicara na celu sa nacelnikom tako da on apsolutno i odlucuje o svemu oko stadiona kad su odobrenja u pitanju.
Ovdje ce prije biti nezadovoljavajuci IMT faktor, kao i uvijek do sad, a Amar vjerovatno nece da iznosi u javnost jer bi eventualni napadi navijaca samo izazvali kontraefekat opstinara.
Jednostavno, ovo se mora rijesiti u sprezi sa lokalpolitikom, a znamo sta to uvijek nosi sa sobom.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
FOTO: Plavi Deda mraz na Bjelašnici
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Palac gore za ovaj marketingfkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Plavi Deda mraz na Bjelašnici

Željeznicar za život cijeli !
Vrijedi ako se ispod nalaze nepresusni izvori nafte i plinazemljiste na kojem se nalazi stadion vrijedi oko 30 miliona eura

tašun, tašun, tanana, hajmojunuz23 je napisao/la:Vrijedi ako se ispod nalaze nepresusni izvori nafte i plinazemljiste na kojem se nalazi stadion vrijedi oko 30 miliona eura

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SAHM: Druženje sa Farisom Fejzićem u standardnom terminu
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-druzenje-s ... minu/7573/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-druzenje-s ... minu/7573/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pogresno si me protumacio prijatelju..neroazzuro je napisao/la:Legendo nemoj se ljutit, al tvoja je prica smijesna. Stavise, cudi me kolicina tvog neznanja kad je ova tematika u pitanju. Kad kazes sta se ima Koldzi svidjat ili ne odgovor je SVE!
Da bi se rekonstruisao objekat poput stadiona mora se prvo izglasat izmjena regulacionog plana opstine, dobiti urbanisticka saglasnost i gradjevinska dozvola od te iste opstine. Sve to je u rukama lokalnih politicara na celu sa nacelnikom tako da on apsolutno i odlucuje o svemu oko stadiona kad su odobrenja u pitanju.
Ovdje ce prije biti nezadovoljavajuci IMT faktor, kao i uvijek do sad, a Amar vjerovatno nece da iznosi u javnost jer bi eventualni napadi navijaca samo izazvali kontraefekat opstinara.
Jednostavno, ovo se mora rijesiti u sprezi sa lokalpolitikom, a znamo sta to uvijek nosi sa sobom.
Kako sam ja uspio da svatim covjeka, po njegovoj prici mi smo ispali taoci Koldze, jer ne navedi "finansirao novi projekat" po kojem bi se stadion trebao raditi u buducnosti. Dakle, dolazi nama investitor i kaze, ne svida mi se projekat, i hocu da moji ljudi to odrade? Dolazi doticni i govori, kako tako ne moze, vec se mora raditi po njegovom projektu!
Dakle, ovo je to zbog cega sam onako napisao neke stvari. Mislim, generelno ako je ovako, onda mi nemamo se pravo nicemo nadati dokle smo god taoci necega ili nekoga.
Mada, kako sam i naveo ranije, ovo je smijesna prica i za djecicu malu jer u ako ces raditi stadion od 20 mil €, da se nekom investitoru nalazi Koldzu i njegov projekat od 50.000 KM je zaista smijesno...
U prevodu nije to nikakav investitor, to je samo suplja bila...
Nije bitan taj projekat, bitno je da ako se ne dogovoriš sa Općinom, odnosno ne ispuniš uslove koje postave, ne možeš dobiti građevinsku dozvolu i sve ostalo što je potrebno za gradnju. A onda džaba ti svi projekti ovoga svijeta. Eto ti počni praviti kuću na Željinom pomoćnom pa ćeš vidjeti dokle ćeš dogurati. A može biti i da je još jedna u nizu ubleha.
Mogli bi se mi i pojačati ove zime
Mogli bi se mi i pojačati ove zime

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Sustina ti je da NE MOZES NISTA GRADIT bez dozvole od opstine. Da bi je dobio moras "ubijedit" Koldzu (ili koga vec) inace ce ti on nac milion razloga da ti ne da odobrenje.
A projekat je najmanje bitan.
A projekat je najmanje bitan.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 11 gostiju.