Safet Sušić - Pape
- storm_raider
- Kontakt:
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Hajde sta vi pricate tamo idite ispijajte kaficu neradnici besposleni, coj'k drma firmom a vi ogledajte u solju jedan drugom.
- storm_raider
- Kontakt:
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Imal' rahatlokum?storm_raider je napisao/la:Hajd' bujrum neradnice.
- storm_raider
- Kontakt:
Jedino da se zaduzis kod nekoga ko ima firmu, pa da doneses.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Principatus
- Kontakt:
Htio sam da odgovorim, ali sad razumijem kakvi kompleksasi i gubitnici se ovdje vucaju. Zasto sa vama trositi vrijeme, dok se ovdje zivi jedete. Nego ajmo playstation igrati ili malo u skolu. Vama je firma space shuttle i ostat ce. Dream on, to je jedino sto vam je preostalo. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa prerastao si ti i intelektualno prevazisao forum, ne znam zasto ti je toliko stalo do toga kakvo ce ko misljenje imati kako o tebi, Papetu, pa tako i o reprezentacijiPrincipatus je napisao/la:Htio sam da odgovorim, ali sad razumijem kakvi kompleksasi i gubitnici se ovdje vucaju. Zasto sa vama trositi vrijeme, dok se ovdje zivi jedete. Nego ajmo playstation igrati ili malo u skolu. Vama je firma space shuttle i ostat ce. Dream on, to je jedino sto vam je preostalo. Pozdrav.
Hvala vam direktore (za pocetak direktor, kasnije ako Bog da predsjednik kao Tito) sto ste imali strpljenja i vremena da procitate ovaj moj post. Znam da ste mnogo zauzeti, tako da mnogo cijenim ako procitate moj post. Mnogo zdravlja i uspjeha u vasem radu u buducnosti, kako u firmi u Njemackoj, tako i u njenim podruznicama sirom svijeta, a nadam se da ce neka osvanuti i u BiH.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Principatus je napisao/la:Htio sam da odgovorim, ali sad razumijem kakvi kompleksasi i gubitnici se ovdje vucaju. Zasto sa vama trositi vrijeme, dok se ovdje zivi jedete. Nego ajmo playstation igrati ili malo u skolu. Vama je firma space shuttle i ostat ce. Dream on, to je jedino sto vam je preostalo. Pozdrav.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- Principatus
- Kontakt:
Adriano, haj slobodno napisi jos jedan poduzi i detaljni roman o svojim kompleksima, ali ciko Principatus ti psiholog nece biti. Ili idi obrci mekinje sa Kraljevicem. Ciao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Cika Principatus, a zasto mi necete biti psiholog? Pa do ovog momenta ste svakome bili psiholog, pocev od reprezentativaca, preko selektora, pa do navijaca koji se ne slazu sa vasim cijenjenim i nadasve strucnim misljenjem. Molim vas podijelite sa nama vase veliko iskustvo, znanje i vase sposobnosti.Principatus je napisao/la:Adriano, haj slobodno napisi jos jedan poduzi i detaljni roman o svojim kompleksima, ali ciko Principatus ti psiholog nece biti. Ili idi obrci mekinje sa Kraljevicem. Ciao.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ccc, blam za blamom. Iz dana u dan. U svakom pogledu ...
Stvarno smaras, princi nije sam u svom misljenju i nece ga promijeniti kao ni ti.adriano_leite je napisao/la:Cika Principatus, a zasto mi necete biti psiholog? Pa do ovog momenta ste svakome bili psiholog, pocev od reprezentativaca, preko selektora, pa do navijaca koji se ne slazu sa vasim cijenjenim i nadasve strucnim misljenjem. Molim vas podijelite sa nama vase veliko iskustvo, znanje i vase sposobnosti.Principatus je napisao/la:Adriano, haj slobodno napisi jos jedan poduzi i detaljni roman o svojim kompleksima, ali ciko Principatus ti psiholog nece biti. Ili idi obrci mekinje sa Kraljevicem. Ciao.
Popusti covjeka, ima pravo sto se tice Kolasinca i ekipe, a to sto vi necete da shvatite to, vec cete nauciti kroz par godina, to je vas problem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- storm_raider
- Kontakt:
Eh taj ego, kako se lako upali kada pokusas stare defekte pokriti novim carsafom...samson je napisao/la:Ccc, blam za blamom. Iz dana u dan. U svakom pogledu ...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ih koja diskusija. U stilu mene i harisa prije par godina. 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- adriano_leite
- Kontakt:
Oprosti ako te smaram, a smara li te kada doticni vrijedja svakoga ko nema isto misljenje kao doticni? Smara li te sto doticni u svakom trecem postu pise o firmi i kako je on neko i nesto, a da smo mi ostali papci?bhsport je napisao/la:Stvarno smaras, princi nije sam u svom misljenju i nece ga promijeniti kao ni ti.adriano_leite je napisao/la:Cika Principatus, a zasto mi necete biti psiholog? Pa do ovog momenta ste svakome bili psiholog, pocev od reprezentativaca, preko selektora, pa do navijaca koji se ne slazu sa vasim cijenjenim i nadasve strucnim misljenjem. Molim vas podijelite sa nama vase veliko iskustvo, znanje i vase sposobnosti.Principatus je napisao/la:Adriano, haj slobodno napisi jos jedan poduzi i detaljni roman o svojim kompleksima, ali ciko Principatus ti psiholog nece biti. Ili idi obrci mekinje sa Kraljevicem. Ciao.
Popusti covjeka, ima pravo sto se tice Kolasinca i ekipe, a to sto vi necete da shvatite to, vec cete nauciti kroz par godina, to je vas problem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vi ste nenadjebiv ljubavni par jos uvijekCartman je napisao/la:Ih koja diskusija. U stilu mene i harisa prije par godina.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Principatus
- Kontakt:
Haha ne, ne Cartmane. To izmedju tebe i Harishpa je bilo nesto posebno, prava ljubav.Cartman je napisao/la:Ih koja diskusija. U stilu mene i harisa prije par godina.
Ovo ovdje je vec postalo tragikomicno, neko hoce za 0 Eurica da ga terapiram i lijecim od stvari koje samo on sam moze izlijeciti sa mnogo, mnogo sopstvene reflekcije. Ma neemaaa sanse ba.
Nije istina da non stop pise o firmi, covjeka ste prozvali da je baustelac i odgovorio vam.
A svaki put kada neko ukaze na Papetov propust dolaze advokati i ubijaju to misljenje, iskulirajte i vi jednom popustite covjeka i dajte mu da izlozi misljenje.
Slicnog sam misljenja da Kolasinca treba moliti, poslati Barabreza, Bracu, Dzeku, Spahica, Papeta, sve redom samo da zaigra za nas, ali to nakon sutra.
Eto pametan si, zar treba dan pred tekmu da se natezete ciji je tata jaci?
Ne gotivim Papeta, ima milion mana, ali hajmo se skupiti zajedno do sutra navece, da dobijemo Grke, pa cemo dalje diskutovati nakon toga.
A svaki put kada neko ukaze na Papetov propust dolaze advokati i ubijaju to misljenje, iskulirajte i vi jednom popustite covjeka i dajte mu da izlozi misljenje.
Slicnog sam misljenja da Kolasinca treba moliti, poslati Barabreza, Bracu, Dzeku, Spahica, Papeta, sve redom samo da zaigra za nas, ali to nakon sutra.
Ne gotivim Papeta, ima milion mana, ali hajmo se skupiti zajedno do sutra navece, da dobijemo Grke, pa cemo dalje diskutovati nakon toga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Principatus
- Kontakt:
Hvala care. Ma hebo sam jeza u ledja, trebao sam reci da sam baustelac da budu zadovoljni i psihicki smireni. Meni ionako svejedno. I jos hoce pored svih argumenata, da sakupim strpljenje i na svaki glupi odgovor dajem jos jedan argumentovani i kulturan post. Nema sanse.bhsport je napisao/la:Nije istina da non stop pise o firmi, covjeka ste prozvali da je baustelac i odgovorio vam.
Ma ja protiv Susica nemam uopste toliko protiv, koliko protiv ovog zatupljenog nacina razmisljanja i jednog mentaliteta i duha koji nam Bosancima i Hercegovcima nedaje da napredujemo. Susic ima dobrih stvari, ali ima opasnih mana i nije nista lose ako se te mane kritikuju. Dakle skoro pa mi vise smeta slijepo, dogmaticno branjenje ocigledno glupih postupaka Susica, nego sami ti postupci.bhsport je napisao/la:Ne gotivim Papeta, ima milion mana, ali hajmo se skupiti zajedno do sutra navece, da dobijemo Grke, pa cemo dalje diskutovati nakon toga.
A sutra navece je ovo sve zaboravljeno.
Tada cemo svi disati kao jedan i dati selektoru i momcima podrsku.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja ga kuliram na pricu o Papetu, nisam odavno odgovorio na jedan takav post, tako da ne spadam u tu kategoriju, ima covjek svoje misljenje, ja svoje, necemo mijenjati misljenja i to je to. Ja mu nisam rekao da je baustelac, ne stavljaj me u grupu u kojoj nisam bio prisutan. Kada sam ga citirao jucer, to je bilo zbog tog fazona sa firmom, a da smo svi mi sa kojima se on ne slaze neke budale, balavci, neuki ljudi itd. Ako pogledas kako je krenulo, vrijedjao je lika jer ne misli isto kao on, potezao ponovo za pricom o toj firmi, ugladjenosti bla bla bla. Ja sam ga pitao zasto je to tako, da li se osjeca bolje ako vrijedja druge i istice tu svoju firmu, a on me vrijedjao, onako na primitivan nacin. Kako ti to ne vidis, ako toliko zelis mir na forumu? Eto mene si svrstao u grupu koja ga je nazvala baustelcom, a ja do ovog posta nisam napisao rijec baustelac na ovom forumu. Po tome se vidi da si pristrasan u svemu tome, jer i on mrzi Papeta kao i ti. Meni je Pape drag jer je nas selektor i to je to, kao i svaki drugi selektor koji dodje, ali mi ne pada na pamet da branim nekog istomisljenika koji vrijedja Pricipatusa, Dufrensea i ostale. Uostalom, mi na forumu, mozemo raditi sta hocemo, to nece uticati na nase reprezentativce, ali se slazem da se ne treba vrijedjati, podcjenjivati itd. Da se kaznjavaju razni ispadi forumasa, bilo bi mnogo mirnije, kako pred tekmu, tako i u normalnim diskusijama kada nije tekma toliko blizu kao sto je sutra, ali ocigledno se moze nazvati nekoga glupim i ne dobiti ban.bhsport je napisao/la:Nije istina da non stop pise o firmi, covjeka ste prozvali da je baustelac i odgovorio vam.
@Principatus, da li je ovo kulturan i argumentovan post?
Ovako se mozda kod tebe u kuci i firmi razgovara, pa mislite da ste kulturni, ali ovo sigurno nije kulturan nacin razgovora.Principatus je napisao/la:Zato sto si glup Adriano. Izuzetno glup. Tako jednostavno. Zato sto ti moram crtati i prost odgovor jos jedanput objasnjavati. Tako isto i ovaj Kraljevic. Ne kazem da si glup, da te vrijedjam, nego zato sto jesi glup.adriano_leite je napisao/la:Zasto imas potrebu da nazivas glupim ljude koji se ne slazu sa tvojim misljenjem?
Adriano i da ti dam 100 odgovora, 10 puta vise crteza, ni jedan neces razumijeti. Takav si.
Takav je kraljevic, moje rijeci nece na tome nikad nista promijenuti.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.