Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To se podrazumjeva 

U18
AMAR GEGIĆ (OKK Spars)
SABAHUDIN JAHIĆ (OKK Spars)
AHMED BJELAK (KK Koš)
SANDRO ANTUNOVIĆ (KK Koš)
ARSENIJE VUČKOVIĆ (Rookie)
BOŠKO BOJOVIĆ (Šampion)
RIJAD AVDIĆ (Alba Berlin)
NIKOLA MARIĆ (Juventut)
DINO KOBIĆ (Zlatorog Laško)
IBRAHIM MULAOMEROVIĆ (Zlatorog Laško)
DRAGAN PERVAN (Široki)
ŽARKO RAJKOVIĆ (Igokea)
JURE SOLDO (Široki)
DARKO TALIĆ (Igokea)
Plan je da će se priključiti većina kadeta ovom spisku, ali sad da li će to biti tako; mislim da im je dovoljan neko od Mutića, Kočića, Čerkezovića i da je to onda solidna ekipa. Sani treba odmor, odigrao je preko 80 utakmica ove sezone sigurno. A Musa neka se skoncetriše za seniore.
AMAR GEGIĆ (OKK Spars)
SABAHUDIN JAHIĆ (OKK Spars)
AHMED BJELAK (KK Koš)
SANDRO ANTUNOVIĆ (KK Koš)
ARSENIJE VUČKOVIĆ (Rookie)
BOŠKO BOJOVIĆ (Šampion)
RIJAD AVDIĆ (Alba Berlin)
NIKOLA MARIĆ (Juventut)
DINO KOBIĆ (Zlatorog Laško)
IBRAHIM MULAOMEROVIĆ (Zlatorog Laško)
DRAGAN PERVAN (Široki)
ŽARKO RAJKOVIĆ (Igokea)
JURE SOLDO (Široki)
DARKO TALIĆ (Igokea)
Plan je da će se priključiti većina kadeta ovom spisku, ali sad da li će to biti tako; mislim da im je dovoljan neko od Mutića, Kočića, Čerkezovića i da je to onda solidna ekipa. Sani treba odmor, odigrao je preko 80 utakmica ove sezone sigurno. A Musa neka se skoncetriše za seniore.
Pa jel realno mozemo ocekivati Kobica na spisku?
Kako nema pleja, Velić jedan od najboljih plejeva u tom uzrastu, ima viziju, tehnikuZiggs je napisao/la:Dvije pobjede protiv Poljske. Solidan skup igraca, steta sto igraju B diviziju. Samo nema pleja.BaDa12 je napisao/la:Kako teku pripreme U20 ekipe? Ne nailazim na nove informacije...

Velic je davno otpao sa spiskakovacic je napisao/la:Kako nema pleja, Velić jedan od najboljih plejeva u tom uzrastu, ima viziju, tehnikuZiggs je napisao/la:Dvije pobjede protiv Poljske. Solidan skup igraca, steta sto igraju B diviziju. Samo nema pleja.BaDa12 je napisao/la:Kako teku pripreme U20 ekipe? Ne nailazim na nove informacije...

Valjda Atic moze sam pokorit b diviziju 

Mirza Velic trenutno najspremniji playmaker u državi, momak je najbolji na svojoj poziciji, i onda dodju razni interesi u reprezentacijama i otpadne sa spiska.Nevjervoatno, setao se drugom ligom, igra za Burch.
U20 večeras u 7 protiv Crne Gore u KSC Ilidža. Jučer smo ih dobili. 

Karahodzic 16 poena 6 skokova i 4 asistencije u pobjedi nad CG, bice Keno veliko pojacanje i nas glavni igrac uz Atica u borbi za povratak u A diviziju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Keno je NBA potencijal i mislim da ce on biti ta cetvorka uz Nurkića u buducnosti.
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ima li gdje cijela statistika? Je li on bio najbolji poenterski, koliko je dao Atic?LloriS je napisao/la:Karahodzic 16 poena 6 skokova i 4 asistencije u pobjedi nad CG, bice Keno veliko pojacanje i nas glavni igrac uz Atica u borbi za povratak u A diviziju
Imate stastistiku na portalu cg saveza
Kenan 16, Loncar 16 pt (6/6 za 2 ali 1 skok), Atic 14
Kenan 16, Loncar 16 pt (6/6 za 2 ali 1 skok), Atic 14
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znaci nasi centri 41 kos od 72
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Lončar igra odlično ove pripremne utakmice 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ziggs je napisao/la:Keno je NBA potencijal i mislim da ce on biti ta cetvorka uz Nurkića u buducnosti.
prije ce Emir biti 4 a to za nba

Ovo kazu skauti za NBA, ako bude napredovao i poboljsao sut za 3 poena da je tip igraca kao Mirza, strech cetvorka.lumani je napisao/la:Ziggs je napisao/la:Keno je NBA potencijal i mislim da ce on biti ta cetvorka uz Nurkića u buducnosti.
prije ce Emir biti 4 a to za nba
kazu oni mnogo
Kenan i Mirza nemaju nista zajednicko a ako ode u nba

Koliko ja vidim to je statistika sa utakmice od sinoć. Večeras smo opet igrali protiv njih i dobili 75:62! Atić 22
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.