Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Slažem se pogotov za boldiranog gospodinaOTNYS_YNWA je napisao/la:Stvarno je teško izabrati 5 osoba sa foruma i dati im poene. Nastojao sam da budem krajnje korektan.Sigurno su se na mojoj listi trebali naći Gunners,Bosco,Lily,Virtual,Frutek,Ministar ali prisiljeni smo da stavimo 5. Ovo glasanje bi trebalo proći bez ikakve ljutnje, bar ja tako mislim.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ali samo sto je katastrofa koliko je hladno gore kod skakaone. Komotno mozes ispod hlaca jos 2 trenerke obuci, opet ces se smrznuti. Jedva dodjem sebi kad udjem u kucu 
@policeman, ja sam ljut na tebe, od tebe sam očekivao najmanje 5 bodova al eto ništa
@BOSANAC vjerujem, ipak je to planina, hebi ga, mora bit hladno
@BOSANAC vjerujem, ipak je to planina, hebi ga, mora bit hladno
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:@policeman, ja sam ljut na tebe, od tebe sam očekivao najmanje 5 bodova al eto ništa![]()
![]()
Mogu li se postovi editovati ?
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 25 nov 2010, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
- King Kenny
- Kontakt:
Hvala svima koji su glasovali za mene...voli vas vas King K. 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
zamisli kako je skakacimaB0SANAC je napisao/la:Ali samo sto je katastrofa koliko je hladno gore kod skakaone. Komotno mozes ispod hlaca jos 2 trenerke obuci, opet ces se smrznuti. Jedva dodjem sebi kad udjem u kucu
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ma vjeruj da bi. Mi onako sa klubom radimo kondicioni trening, pa se 3 puta penjemo na skakaonu pa opet sidjemo. I malo tamo se zabavimo gore, vjeruj kad sjedes na ono gdje se spustaju dodje ti da se onesvjestis koliko je visoko.GunnerS je napisao/la:HvalaPopović Lazar je napisao/la:Nema veze tribina,kad je forumaš pošten i dobro piše (:GunnerS je napisao/la:Hehe, imam i ja slabo bodova, al... Nisam se ni nadao višeDobro je, bar da vidim koji me poštuju
hehehe
Tako i ja mislim i može se vidjet da sam tako i ocijenio.
@BOSANAC Da, da, al ja mislim kad bi ja pogledao sa one skakaonice da bih se unesvjestio![]()
Mogu...OTNYS_YNWA je napisao/la:GunnerS je napisao/la:@policeman, ja sam ljut na tebe, od tebe sam očekivao najmanje 5 bodova al eto ništa![]()
![]()
Ma ne znam, ima bar 15 forumaša koji su po mom` mišljenu čista desetka. Ali nažalost ( opet ponavljavam ), prinuđeni smo da stavljamo 5 najboljih. Kada bi se gledalo koliko mi je neki forumaš drag ti bi bio 5 ili 7 sigurno.
<3
Mogu li se postovi editovati ?
P.S. mene stavi, mene stavi
@Bosanac, šta ti treniraš ?!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma požurio sam sa ispunjavanjem ankete, tebe i Kennya sam zaboravio skroz. 
Ja ne znam za koga ću glasat, ima toliko dobrih forumaša da biram 20 opet bi falilo mjesta i žao mi je što se neće naći mjesta za neke forumaše koje baš volim i poštujem. 
- King Kenny
- Kontakt:
Evo ga 1 al vrijedanOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma požurio sam sa ispunjavanjem ankete, tebe i Kennya sam zaboravio skroz.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Jarane, ja sam se ocam' zahebavao, nisi morao. Meni je to svejedno, mislim nije kad vidiš da neko cijeni tvoje razmišljanje al ovi bodovi, znam ja da ti mene voliš i bez tih bodovaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma požurio sam sa ispunjavanjem ankete, tebe i Kennya sam zaboravio skroz.
@Bosco, od tebe očekujem kakvu trebu, hebo bodove
Odoh ja gledat Surivor, pišemo se kasnije... Pozz
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Da vas malo odlijepim od sporta
Samo da pitam, kada slikam ono nesto na kompu, msm ono kad neko nesto prospe, ofo, ono
i hocu da upload na face..nemoze mi.A dole u Tipu fajla nemam nista drugo ponuđeno osim Image
Sta trebam da uradim da upload sliku..

Samo da pitam, kada slikam ono nesto na kompu, msm ono kad neko nesto prospe, ofo, ono
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
probaj s antifrizom odledit uploadeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Da vas malo odlijepim od sporta![]()
Samo da pitam, kada slikam ono nesto na kompu, msm ono kad neko nesto prospe, ofo, onoi hocu da upload na face..nemoze mi.A dole u Tipu fajla nemam nista drugo ponuđeno osim Image
Sta trebam da uradim da upload sliku..
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, teško je stvarno pogotovo nekome ko je duže na forumu i sa svima uspostavi odličnu komunikaciju.Bosco je napisao/la:Ja ne znam za koga ću glasat, ima toliko dobrih forumaša da biram 20 opet bi falilo mjesta i žao mi je što se neće naći mjesta za neke forumaše koje baš volim i poštujem.
@Kinge ma da sam mogao 20 bih ti dao.
@GunnerS . Ne, ne. Zaboravio sam potpuno na više forumaša. Samo sam znao da od mene Monolog i Devil moraju dobiti dobre ocjene, ostalo sam nabrzaka popunio ko mi prvi padne. Ali ovako kada počnem da listam teme i prisjetim se kakve forumaše sam zaboravio.
nogomet, samo sto imamo i kondicioni trening, pa moramo se popeti uz stepenice na skakaonu, pa opet sici otprilike 3 puta 
@Faraon uz stepenice se penjemo/tricmo, sad ko hoce trcati bolje mu je, prije si stignes
@Faraon uz stepenice se penjemo/tricmo, sad ko hoce trcati bolje mu je, prije si stignes
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ja sve mislim ti starijiB0SANAC je napisao/la:nogomet, samo sto imamo i kondicioni trening, pa moramo se popeti uz stepenice na skakaonu, pa opet sici otprilike 3 puta
mi trcimo uz piramidu,visinke pripreme i to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.