PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cocaine
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cocaine » 11 feb 2016, 22:24

@izjednačenje40:40 mnogi ne kontaju stanje koje je 20 godina u klubu i krađe koje su se dešavale ali pisati da to nije onaj isti klub se može pricati samo dječici(i to iz jaslica) u vrtiću radobolja. Poznavajuci nas mentalitet (bez obzira na nacionalnost ili religiju jer smo svi isti qurac) to brzo splasne ali isto u sekundi se zapali euforija kao barut. Bit ce valjda bolje klub ide sa čistog levela i samo su potrebni ljudi koji ce raditi u sluzbi kluba a ne svojih interesa. Akobogda kada se to desi pokazat čemo tu silu koja navija za naš klub. Ne može ranjen čovjek trčat maraton

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 11 feb 2016, 22:33

Cocaine je napisao/la:@izjednačenje40:40 mnogi ne kontaju stanje koje je 20 godina u klubu i krađe koje su se dešavale ali pisati da to nije onaj isti klub se može pricati samo dječici(i to iz jaslica) u vrtiću radobolja. Poznavajuci nas mentalitet (bez obzira na nacionalnost ili religiju jer smo svi isti qurac) to brzo splasne ali isto u sekundi se zapali euforija kao barut. Bit ce valjda bolje klub ide sa čistog levela i samo su potrebni ljudi koji ce raditi u sluzbi kluba a ne svojih interesa. Akobogda kada se to desi pokazat čemo tu silu koja navija za naš klub. Ne može ranjen čovjek trčat maraton
U redu,postujem Vase misljenje. Sretno.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 feb 2016, 22:40

Cocaine je napisao/la:Fudbalski Klub Velež Mostar 1922 je jedini pravi mostarski klub i sin jedinac ovog grada. FK Velež Mostar je kroz istoriju dao toliko legendi i heroja. FK Velez nikad niko nije mogao ugasiti niti ce. FK Velez je stil života svakog pravog mostarca i ono što se prenosi s koljena na koljeno kroz mnoge generacije. FK Velez ima najvise navijaca u Mostaru ali i širom naše zemlje od Sarajeva Konjica Doboja Bugojna Vakufa i mnogih drugih gradova. FK Velez ima navijace od Tokia do San Diega i od Norveške do Australije. FK Velež nema neke rezultate zadnjih 20 godina ali je u mnogo navrata u gradove širom zemlje znao slati po hiljadu dvi tri nabrijanih đavola obojenih u crveno što je za neke naučna fantastika i trn u oku sa 300 ili 1000 na proslavi titule. FK Velež jeste trenutno u teškoj situaciji jer nije miljenik politike i preko njega se ne skupljaju predizborni poeni. FK Velež u bilo kakvom stanju bude uvijek ce biti u službi prave raje sa mostarskog asfalta i drugih mjesta na šta cu uvijek biti ponosan. Šta god da se desi iz Mostara FK Velež nikada neće i iz ovoga cemo izaci samo jači. Razumijem dušmanske komentare jer smo mi razlog njihovog postojanja zato pozdrav za sve one kojima je ljubav prema svom klubu jača od mržnje prema drugom. Imam 50 godina i to dolazi iz srca i to se ne može lažirati. Da se ne lažemo par Slobodinih momaka je u zadnje vrijeme pobralo simpatije kod mene i od srca im želim titulu. Na stranu Krleža i taksista. Nisu oni Sloboda. Sloboda su za mene oni sa kojima sam se privatno dopisivao kao i javno na ovom forumu. Neka ljubav prema svom klubu nadvlada mržnju jer našim starim klubovima je to odavno u krvi a nekih dvadesetak godina. Livo vas sve strmkaPa
Staa pises ko da ces riknut, bjezi tamo :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 feb 2016, 22:45

:lol: doe ma jok bola. Ono kad nekad i sebe prevaris pa pogledas drugim ocima. Toliko poruka sam dobio od momaka s vase teme podrske jer ste u istim **** bili. Jazavac bi bio kada bi na to ostao ravnodusan. I bola kakvo umiranje. Ne mislim jos yebote. Ja mislim dobacit do 120 :mrgreen: :wave:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2016, 22:47

brato, kako je prošao sastanak, je l' bilo nekih konkretnih prijedloga

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 11 feb 2016, 22:48

RuleHz je napisao/la:Svasta sam u zivotu vidio. Radio sa svakakvim ljudima, ali prvi put sam dosao u ovu situaciju da vidim kako ljudi iz uprave jednog kluba i ljudi bliski istima pisu po forumu da bi zapravo predstavili da oni rade dobar posao. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.

Kako sam prilicno dugo na forumu uspio sam da primijetim kao i neki moji prijatelji sa foruma da su uspjeli da naprave totalnu anarhiju na svom PDFu. Svako ko bi imao drugacije misljenje od nacina kakvim razmisljaju ljudi iz uprave bio bi izblamiran, otjeran. Uvijek bi dobivali kartu u jednom smjeru od pileta,supera,tm1921,danan i ostalih.
Jednom rijecju svi koji su drugacije razmisljali bili su aldin. Presedan u dosadasnjem BH sportu su napravili definitivno.
Za ovo treba odati respekt adminimi i aci jer ne daju da se igra sa imenom ss.ba i otvoreno rekli ko sve pise na ovom forumu, sta se sve zataskava radi mira u kuci kluba g.dina Misimovica.

Mislim da ce im kamata od 7% biti najmanji problem s obzirom sta im vec sada rade od kluba i koliko ih blamiraju. Jos jednom adminima svaka cast sto su se udostojili prozvati bagru koja je uvela diktaturu na pdfu Zeljeznicara.

Zijad Blekic je mala maca sta ce da bude sa vama. A da ne pricam sta ce se desiti sa ukoliko se ne ode u evropu i kakvi ce onda dugovi da stisnu kada Misimovic zatrazi povrat pozajmica i kamatu.

Ukupan dug od 4 500 000KM su zataskali maestralno tj upakovali sa pricom pileta i ostalih da je to famozno.
Zahvaljujem se Bogu sto smo mi navijaci Sarajeva prema svemu kriticki nastrojeni iako nam klub funkcionise skoro pa besprijekorno. Svaka greska se prati pod lupom. A pogledajte samo istomialjenike na suprotnom pdfu.

Jednostavno, drugaciji mentalitet. Od postanka naviklo na lopovluke, kradju i sta sve ne. Hvala ti Boze sto sam Pitar.
Svaka cast za post. :thumbup:
Toliko ih je uprava kupila sa ovih par polovnjaka, sa laznom ponudom za duljevica, sa shatro renoviranjem grbavice (ulazu 93 hiljade i dobice Led displey).. da je to za ne povjerovati. Ja sekunde jedne ne zavidim ni na cemu nego fakat niko nema da kaze da nesto ne valja, da se nesto popravi, bojim se kad to sve izadje na vidjelo, još ako se ne izadje u Evropu...živi bili pa vidjeli.
Još ovo danas :lolno: :lolno:
Nama Haad fuli nijansu sorca i izvine se za to, kod nas belaj...:)
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 feb 2016, 22:50

Cocaine je napisao/la::lol: doe ma jok bola. Ono kad nekad i sebe prevaris pa pogledas drugim ocima. Toliko poruka sam dobio od momaka s vase teme podrske jer ste u istim **** bili. Jazavac bi bio kada bi na to ostao ravnodusan. I bola kakvo umiranje. Ne mislim jos yebote. Ja mislim dobacit do 120 :mrgreen: :wave:
Tooo Fazlinovicu :mrgreen: Ti znas da vas gotivim zbog Tite :P Izronice Velez abd kao sto smo i mi :njanjanja:

PS: i mene zanima ovo sto je chini pitao
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 feb 2016, 22:58

Chinaglia je napisao/la:brato, kako je prošao sastanak, je l' bilo nekih konkretnih prijedloga
Navodno dogovoreno da se isplate plate i ide novi sastanak jer se dosta ljudi nije odazvalo bili u obavezama,neki nisu znali a neki nisu u Mostaru trenutno. Kratak je period bio od dana za skupit sve ljude. Nije se mogao rodjendan organizovat a ne nesto drugo. Uglavnom ide se polako. Preneseno sa naseg foruma.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 feb 2016, 23:02

Cocaine je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:brato, kako je prošao sastanak, je l' bilo nekih konkretnih prijedloga
Navodno dogovoreno da se isplate plate i ide novi sastanak jer se dosta ljudi nije odazvalo bili u obavezama,neki nisu znali a neki nisu u Mostaru trenutno. Kratak je period bio od dana za skupit sve ljude. Nije se mogao rodjendan organizovat a ne nesto drugo. Uglavnom ide se polako. Preneseno sa naseg foruma.
Pastrmka sto prije brato da se vratite gdje vam je mjesto, pa da karate ove male iz Mostara :urnebes: Zivio
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2016, 23:06

Cocaine je napisao/la:
a brato, nadam se da će i vama doći neki poklon s neba u vidu sposobnog čovjeka s parama, kao što je nama Azmir Husić, inače će biti gutavo, ali eto, neka vam je sa srećom

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 feb 2016, 23:09

Chinaglia je napisao/la: a brato, nadam se da će i vama doći neki poklon s neba u vidu sposobnog čovjeka s parama, kao što je nama Azmir Husić, inače će biti gutavo, ali eto, neka vam je sa srećom
Kad uzmes u obzir njihov i nas dug, ne treba im neko tipa Azmira(iako bi to bilo odlicno) nego samo normalna, sposobna uprava koja ce dati 100% od sebe za dobrobit kluba.
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2016, 23:12

Sta je to bilo danas na relaciji Zeljo - Sarajevo..zbog streama valjda koliko sam mogao skontat..moze li neko da napise kratko o cemu se radi?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2016, 23:13

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: a brato, nadam se da će i vama doći neki poklon s neba u vidu sposobnog čovjeka s parama, kao što je nama Azmir Husić, inače će biti gutavo, ali eto, neka vam je sa srećom
Kad uzmes u obzir njihov i nas dug, ne treba im neko tipa Azmira(iako bi to bilo odlicno) nego samo normalna, sposobna uprava koja ce dati 100% od sebe za dobrobit kluba.
ma dobro, znam, ali više vjerujem u ovu drugu opciju, jer mi znamo da nas Azmir neće izlevatit' nikad, a da li bismo pronašli upravu koja bi radila za dobrobit' kluba, to je veliko pitanje, jer sva ova ekipa koju je okupio Azmir i koja radi za dobrobit' kluba, ne bi bila tu da nije njega, o tome ti pričam

bio bi Davud, Salih, Meske ili neko sličan njima, a koga bi oni doveli u upravu ;)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 feb 2016, 23:19

harry_90 je napisao/la:Sta je to bilo danas na relaciji Zeljo - Sarajevo..zbog streama valjda koliko sam mogao skontat..moze li neko da napise kratko o cemu se radi?
Fala Bogu uprava NK Zeljo preselila da pametuje sama sa sobom na drugi forum. Svanulo mi je iskreno. Samo mi je krivo sto su neki momci sa pdf FK Sarajevo takodje odjednom sa njima u dobrim odnosima. Tako nam i treba jbga.

Ko nas kamenom, mi njega kruhom.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 23:24

Bit ce manje zanimljivo na ovoj temi sad kad su kone preselile, ali forum ce biti cistiji.. :angel:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 feb 2016, 23:39

Sad cemo se prepucavati sami sa sobom

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 11 feb 2016, 23:41

Ostali smo mi i Fukare :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 feb 2016, 23:42

MCMLXVII je napisao/la:Ostali smo mi i Fukare :D
Nista, valja nam pravo zakuhati

Vidim ja da ne smrdi nista kad sam se prijavio na forum veceras
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 feb 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 feb 2016, 23:42

Evolution87 je napisao/la:Sad cemo se prepucavati sami sa sobom

Istok bolje navija od sjevera :mrgreen: :mrgreen:

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 11 feb 2016, 23:44

hilmo je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Sad cemo se prepucavati sami sa sobom

Istok bolje navija od sjevera :mrgreen: :mrgreen:

Joj Hilmo :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.