Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
brate ako ce igrat za minimalac neka ga
...jarane nikad ne znas moze biti povreda i onako smo vazda u problemima
..imamo tako prvi i drugi pick iz te generacije zanimljivo zar ne? 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kazu da ako mu se daje prava roba leti po terenuBIHfan je napisao/la:Nadam se da ove nase budale u upravi imaju zrno u glavi i da ne pomisljaju dovesti ovog ovisnika Beasleya u Bullse.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Očekujem da Rodman dobije Nobelovu nagradu za mir. Više je u Sjevernoj Koreji nego u samoj Americi. Jedna od najdražih majica je upravo sa njegovom slikom dok je letio parketom.
Beasley nije više član Suns-a. Dobar igrač koji ne koristi svoj mozak. Htio se ubiti, napušio se par puta marihuane, mijenja frizure, vodi život bez razmišljanja. Takav igrač nam ne treba kraj ličnosti kao što je Rose.
U novu sezonu smo jači za Rose-a ali opet nam fali širina.
Beasley nije više član Suns-a. Dobar igrač koji ne koristi svoj mozak. Htio se ubiti, napušio se par puta marihuane, mijenja frizure, vodi život bez razmišljanja. Takav igrač nam ne treba kraj ličnosti kao što je Rose.
Ma Rodman se glupira, budala je to.Neutral je napisao/la:Očekujem da Rodman dobije Nobelovu nagradu za mir. Više je u Sjevernoj Koreji nego u samoj Americi. Jedna od najdražih majica je upravo sa njegovom slikom dok je letio parketom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nemoj tako, on je muška Condoleezza Rice 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Propali pregovori sa Dengom oko produzenja ugovora. Sad, on navodno izjavio da ce gledati FA trziste nakon isteka sezone.
Bulls-i krecu sa trening kampom 27. Septembra.
Postovanje treba zaraditi.
Luol je nezadovoljan sa stanjem u Bullsima. Ne bi on tek tako nakon toliko sezone hladno rekao da napušta Bullse kao free agent. Pomalo sam razočaran, ali šta se može.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa vjerovatno su mu skresali novu ponudu, jer iskreno i ne zasluzuje ni blizu ugovor kakav ima sada.
Razumijem ga, ko ne bi volio zarađivati par miliona više.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Zaradjujes koliko vrijedis. On ne vrijedi ni blizu koliko sada zaradjuje.
I opet će mu neko dati masan ugovor 
Da je zdrav mogao bi tražiti dobre pare,a ovako nek čeka budale koje će se zaletit.Odličan treći igrač u ozbiljnoj ekipi,ali s dosadašnjom historijom povreda ne vrijedi rizika.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Povreda za koju je sam kriv, jer odbija da ima operaciju evo vec 3cu godinu. Ono sto je mogao rijesiti prve godine, razvlaci vec 3cu. Da je zdrav, pa mozda bi i vrijedio ovih para, ali ovako... Nek mu je sretno u nekom drugom timu, ako se odluci da nece uzeti pay cut.
Mirotic i Butler ce zatvorit tu poziciju.Bitno je naci nekog umjesto Boozera i dobrog beka sutera
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka ide..ja mu ne dam vise od 8m po godini nema sanseeee..sve preko toga ja cu biti uzrujan i smatrat cu propalim poslom ponovo kao i uvjek...ako hoce ako nece neka se goni u pm..pa dosta smo mi njemu izlazili u susret trpimo ga povredjen i nece da se operise i opet mu dajemo 15m...dosta je vise sad neka on nas gleda, ako hoce ako ne marssss pa taman doveli i puno slabijeg igraca od njegakad_kako je napisao/la:Propali pregovori sa Dengom oko produzenja ugovora. Sad, on navodno izjavio da ce gledati FA trziste nakon isteka sezone.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Neka povede sa sobom Carlosa i Taj-a.
Nabijem Denga na kolac, samo se nadam da cem ga trejdovat za par talentovanih i dobrih igraca. Jedno je sigurno, a to je da ce nakon odlaska iz Bullsa njegova karijera biti u ogromnom padu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja mislim da bi mogli od nas dobiti Millera i Chandlera za Denga(mozda jos i Randolpha ubace) i jos nekog mladjeg igraca ili Mirotica...BIHfan je napisao/la:Nabijem Denga na kolac, samo se nadam da cem ga trejdovat za par talentovanih i dobrih igraca. Jedno je sigurno, a to je da ce nakon odlaska iz Bullsa njegova karijera biti u ogromnom padu.
Prava na Mirotica sigurno ne bi dobili, jedino pick druge runde. Vi se rjesite Millera, dobijete odlicnog defanzivca, allstar igraca naravno uz pristanak da produzi sa vama, mi dobijemo Chandlera da ubija s klupe.JHam je napisao/la:Ja mislim da bi mogli od nas dobiti Millera i Chandlera za Denga(mozda jos i Randolpha ubace) i jos nekog mladjeg igraca ili Mirotica...BIHfan je napisao/la:Nabijem Denga na kolac, samo se nadam da cem ga trejdovat za par talentovanih i dobrih igraca. Jedno je sigurno, a to je da ce nakon odlaska iz Bullsa njegova karijera biti u ogromnom padu.
Ja bi onda Snella bacio u vatru da igra SG pa sta bude, mada bi sigurno Kirk preuzeo poziciju beka sutera. Chandler s klupe ulazi. Miller bi tu bio taman kao 3 PG, moze od njega Teague dosta stvari naucit.
Mozemo se dogovoriti.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.