bio je ofsajd ali nek nije sviran i nije trebao da bude sviranmessilla je napisao/la:Odgledao sam samo zadnjih 10-ak minuta jer sam fakat mislio da će biti rutinsko odrađivanje. Gledam sad ovaj prvi gol Girone, pa jel realno kakve reakcije u odbrani. Od onog kloca Nacha se prvo odbi lopta pa ga još i Stuani okrenu oko ose.![]()
Istina ovaj drugi gol sumnjiv, ali evo priznao je Kawhi da ništa bolje nisu ni zaslužili.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Onaj superkup vam je bas zamazao ociKawhi je napisao/la:Ja bih ga sad nabio.leorey je napisao/la:Bude li do januara recimo -15 ( sto je vrlo moguce s obzirom da nisu apsolvirali niti jedno tesko gostovanje jos) mogao bi veliki Zizu odletit s klupe
Prodati Jamesa i Moratu a ne dovesti nikog da ih zamjeni, losa forma napadaca i dobijes to sto dobijes.
Realno nista bolja igra nije bila ni prosle sezone u ovo vrijeme, samo sto su se kupili bodovi a sada ne kupe.
27.10.2020
sta ste se nalozili na kiks reala, svakako je liga prvaka teze i bitnije natjecanje za osvojiti
I ja sam mislio da je ofsajd, al po ovoj sad slici izgleda da nije. U svakom slucaju nebitno. Do tada su 4 trebali primiti. VAR uvesti sljedece sezone i to je to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A i onaj Asensio je postao teška lijenčuga i ojebina. Malo buknuo i sad down.
Benzema kakav god da je trenutno je bolji špic od Suareza
tužno al istinito.
Girona
Benzema kakav god da je trenutno je bolji špic od Suareza
Girona
Situacija je takva da je nerealno sudiji išta zamjeriti, još svi istrčavaju i u pokretu su. Ja gledam sliku zaustavljenu i dalje mi nije jasno jel ili nije.Kawhi je napisao/la:I ja sam mislio da je ofsajd, al po ovoj sad slici izgleda da nije. U svakom slucaju nebitno. Do tada su 4 trebali primiti. VAR uvesti sljedece sezone i to je to.
Kako god, prodaja Morate
Negdje u mraku interneta, na RMB, su jos uvjereni da Morata nije kvalitet za prve devetke Real Madrida.Blejzer10 je napisao/la:Situacija je takva da je nerealno sudiji išta zamjeriti, još svi istrčavaju i u pokretu su. Ja gledam sliku zaustavljenu i dalje mi nije jasno jel ili nije.Kawhi je napisao/la:I ja sam mislio da je ofsajd, al po ovoj sad slici izgleda da nije. U svakom slucaju nebitno. Do tada su 4 trebali primiti. VAR uvesti sljedece sezone i to je to.
Kako god, prodaja Morate
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav stroj je onaj mali na desnom beku u Gironi.
Sazvakao je teren !
Sazvakao je teren !
Pa nema neke razlike u odnosu na proslu sezonu osim srece. Igra ista, sralo ih....sad ih ne sere i to je to.
Citavih 5 utakmica prosle sezone su odigrali gdje su bas samljeli protivnika ( istina vrlo vazne utakmice protiv Bayerna, Atletica i Juventusa) ali za onakve igrace, sirinu i vezni red je to vrlo lose i nekonstantno. Zbog toga i nece uzeti ligu.
I ne bi je uzeli ni prosle ( protiv najgore Barce) da je sudija svirao cist gol protiv Betisa.
Sve se svodilo na individualni kvalitet i formu igraca. Neke uigrane akcije nije bilo osim centarsuta.
Zidane je igrao prelijep nogomet, a kao trener gaji bas uzasan za oko prosjecnom gledaocu i to ne razumijem. Ali hajde ima rezultate. Sacekajmo januar jel.
@let3 normalno da uzdizu Asensia ( koji je sigurno veliki talenat) kad igra gdje igra. Dao covjek 4-5 lijepih golova i odmah najbolji mladi igrac svijeta. Za njega je Mbappe Ronaldinho trenutno. A i Dembele je bolji talenat i igrac, sto ce i vrijeme pokazati.
Citavih 5 utakmica prosle sezone su odigrali gdje su bas samljeli protivnika ( istina vrlo vazne utakmice protiv Bayerna, Atletica i Juventusa) ali za onakve igrace, sirinu i vezni red je to vrlo lose i nekonstantno. Zbog toga i nece uzeti ligu.
I ne bi je uzeli ni prosle ( protiv najgore Barce) da je sudija svirao cist gol protiv Betisa.
Sve se svodilo na individualni kvalitet i formu igraca. Neke uigrane akcije nije bilo osim centarsuta.
Zidane je igrao prelijep nogomet, a kao trener gaji bas uzasan za oko prosjecnom gledaocu i to ne razumijem. Ali hajde ima rezultate. Sacekajmo januar jel.
@let3 normalno da uzdizu Asensia ( koji je sigurno veliki talenat) kad igra gdje igra. Dao covjek 4-5 lijepih golova i odmah najbolji mladi igrac svijeta. Za njega je Mbappe Ronaldinho trenutno. A i Dembele je bolji talenat i igrac, sto ce i vrijeme pokazati.
27.10.2020
Pablo Maffeo.. strasan igracJoeBleck je napisao/la:Kakav stroj je onaj mali na desnom beku u Gironi.
Sazvakao je teren !
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mali, ali svakako ofsajd kod drugog gola Girone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Mali, ali svakako ofsajd kod drugog gola Girone.
Neka je. Trebali su primit 4 komada od fenjerasa. Dosta ih je sralo prosle sezone. Kiksat su trebali i proslo gostovanje.
27.10.2020
Ronaldo 40 suteva 1 gol 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LittleCule
- Kontakt:
conversion rate: 2.5% (najgori od svih strijelaca u ligama petice)miki_92 je napisao/la:Ronaldo 40 suteva 1 gol
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Ovo nije bila jedna od pet tekmi godišnje kad bljesne. Simple as that
- LittleCule
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:Ovo nije bila jedna od pet tekmi godišnje kad bljesne. Simple as that
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
E cuj najbolji na Svijetu.Frajer nije top 3 u Realu...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Uvijek nezgodna Girona
Gazi smradove!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.