NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Radnik ce tesko nastradati na Pecari, imamo nekih nerijesenih racuna sa njima
Ma sad ce biti puno lakse, fina lova ce stici od UEFE, a sto se tice trenera, ja sam pisao da ce Musa ostati ako se izbori Europa...
Ma sad ce biti puno lakse, fina lova ce stici od UEFE, a sto se tice trenera, ja sam pisao da ce Musa ostati ako se izbori Europa...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
Android je napisao/la:Radnik ce tesko nastradati na Pecari, imamo nekih nerijesenih racuna sa njima
Prvo pretkolo.........€ 200.000
Drugo pretkolo.......€ 210.000
Treće pretkolo........€ 220.000
Play-off...................€ 230.000
bar da je prvo proći i imamo sigurnih 410.000 to je oko 820.000 KM fina lova
Krecemo li od prvog ili drugog pretkola? U prvom bi bili nositelji, u drugom ne. A bit ce tu mozda jos nesto od TV prava..
Sloboda 4:0
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
-
brigsiroki
- Kontakt:
ako se nevaram svi u ligi idu od prvog pretkola,samo prvak ide od drugog,znači zrinjski kreće od drugog pretkola....
@Signore javi se, objasni situaciju 
@Evolve to je zagarantiran iznos, jos kad bi imali srece u zdrijebu...
@Evolve to je zagarantiran iznos, jos kad bi imali srece u zdrijebu...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
samo što igramo tu utakmicu imamo 200.000 eura,a kad bi prošli prvo pretkolo i ispali u drugom imal bi sigurnih 410.000euraEvolve je napisao/la:Sami plasman u EL donosi 200k ?
Svi BiH predstavnici u EL igraju od prvog pretkola. Samo prvak u LP starta od drugog, a i tu ce biti prvo ako se ovako nastaviAndroid je napisao/la:Krecemo li od prvog ili drugog pretkola? U prvom bi bili nositelji, u drugom ne. A bit ce tu mozda jos nesto od TV prava..
Hvala Bogu pobjeda. Radnika treba demolirati na Pecari.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Mozes postaviti ovdje onu stranicu gdje se prate nositelji i nenositelji EL?Signore je napisao/la:Svi BiH predstavnici u EL igraju od prvog pretkola. Samo prvak u LP starta od drugog, a i tu ce biti prvo ako se ovako nastaviAndroid je napisao/la:Krecemo li od prvog ili drugog pretkola? U prvom bi bili nositelji, u drugom ne. A bit ce tu mozda jos nesto od TV prava..
HRHB
HRHB
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... &app=ExcelAndroid je napisao/la:Mozes postaviti ovdje onu stranicu gdje se prate nositelji i nenositelji EL?Signore je napisao/la:Svi BiH predstavnici u EL igraju od prvog pretkola. Samo prvak u LP starta od drugog, a i tu ce biti prvo ako se ovako nastaviAndroid je napisao/la:Krecemo li od prvog ili drugog pretkola? U prvom bi bili nositelji, u drugom ne. A bit ce tu mozda jos nesto od TV prava..
Na ruskom je, valjda znas cirilicu. Autor je uklonio verziju na engleskom
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Svaka čast na ovome momci, samo ozbiljno i u subotu jer smo zaslužili
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
@Signore znam, hvala ti 
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
ima li igdje videa od utakmice
- Evolve
- Kontakt:
GLedam malo ovu tabelu, nositelji smo prvo pretkolo, može se izvuć prolazan protivnik lako.
NK Široki Brijeg
Nemojte me jeb*at da ce Musa ostat ako izborimo Europu!?
A sta se vi radujete svakako cete sve utakmice pratiti na teletekstu ili na tv-u. A svakako bi vas pola volilo da nisu izborili
- Evolve
- Kontakt:
Iz cega ti to zakljucujes zivota ti? Jel znas ti ovde nekog osobno pa zakljucujes?ljutinar je napisao/la:A sta se vi radujete svakako cete sve utakmice pratiti na teletekstu ili na tv-u. A svakako bi vas pola volilo da nisu izborili
Svak svasta pise, pizdi zbog losih rezultata, al sve je iz ljubavi prema klubu. Ja sam uvjerenja da svak ovde ako je u mogucnosti ide na Pecaru. I cuj pola bi volilo da nisu izborili, koja monumentalna glupost, necu ni komentirat. Meni se vise cini da si ti ovde zalutao.
NK Široki Brijeg