Zato ti imas glasova na onoj drugoj-Paja je napisao/la:Tema forumas goidne je bas simpaticna, najvise volim da gledam kako moderatori jedni za druge glasaju
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- -Paja
- Kontakt:
Kakva je to tema kad najveci mrzitelji mog lika i dijela ne zele da na njoj glasaju, dobar pokusaj Fructala steta sto bas nije bistar.Frutek je napisao/la:Zato ti imas glasova na onoj drugoj-Paja je napisao/la:Tema forumas goidne je bas simpaticna, najvise volim da gledam kako moderatori jedni za druge glasaju![]()
![]()
![]()
Dio Arsenala
Jao Jaja kako inteligentan dogovri kol´ko si to smisljo-Paja je napisao/la:Kakva je to tema kad najveci mrzitelji mog lika i dijela ne zele da na njoj glasaju, dobar pokusaj Fructala steta sto bas nije bistar.Frutek je napisao/la:Zato ti imas glasova na onoj drugoj-Paja je napisao/la:Tema forumas goidne je bas simpaticna, najvise volim da gledam kako moderatori jedni za druge glasaju![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Po čemu je promašaj postovi su koriniji i inteigentniji nego oni koje ti ser-- ostavljas po Arsenal tema-Paja je napisao/la:Koliko sam je smisljo ne znam, ali znam da ti je tema promasajbas steta
- -Paja
- Kontakt:
Za likove poput tebe i zujanje pcele je korisno i inteligentno.Frutek je napisao/la:Po čemu je promašaj postovi su koriniji i inteigentniji nego oni koje ti ser-- ostavljas po Arsenal tema-Paja je napisao/la:Koliko sam je smisljo ne znam, ali znam da ti je tema promasajbas steta
Fool!
Dio Arsenala
Slažem se upotpunosti s tobom i tako cu i ja postupit.the scouser je napisao/la:Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
the scouser je napisao/la:Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ja volim pajuuuuu,za njega sveeeee,o naprijed pajooo do pobjede! ovim putem ti javno izjavljujem ljubav pajo! <3
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- legenda reala
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Dobar je Super G, ali spust je spust. Bode Miller car svih careva.GunnerS je napisao/la:Volim i ja skijanje, pogotov super GA 4 skakaonice u novogodišnjoj turneji i svaki put su dosada prenosili, valjda nas neće razočarat kao i sa EPL-om
Ma uvijek su prenosili ,ima da prenose a rekli su da će prenositi kad je počela sezona a ja sam ovo skijanje više volio dok su dominirali Janica ,Herminator,Eberharter njihovim odlaskom više nemam nekog favorita ali redovno gledam
A za skokove slično kao i za skijanje odlaskom Janea,Hanevalda ,slabom formom Shmita ,više to nije isto ,a novogodišnju obavezno pratim
ja kad sam počinjao pratiti skijanje oni su bili na vrhuncu ,sad ovi novi mi nisu zanimljivi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Zamolio bih nekog da mi pomogne da nađem "dobre" teme za windows 7 .
Hajde lazare,hajde Lazare..
Tako i ja, kad se sjetim Herminatora, dominirao je čovjek skijanjem. Sad mi je Bode Miller najdraži jer je onako lud lik, sjajan skijaš, ida na sve ili ništa, a i onako voli malo popit pa ga gotivim. Još kad dodaš da je bez dlake na jeziku, stvarno mi je drag.legenda reala je napisao/la:Bosco je napisao/la:Dobar je Super G, ali spust je spust. Bode Miller car svih careva.GunnerS je napisao/la:Volim i ja skijanje, pogotov super GA 4 skakaonice u novogodišnjoj turneji i svaki put su dosada prenosili, valjda nas neće razočarat kao i sa EPL-om
Ma uvijek su prenosili ,ima da prenose a rekli su da će prenositi kad je počela sezona a ja sam ovo skijanje više volio dok su dominirali Janica ,Herminator,Eberharter njihovim odlaskom više nemam nekog favorita ali redovno gledam
A za skokove slično kao i za skijanje odlaskom Janea,Hanevalda ,slabom formom Shmita ,više to nije isto ,a novogodišnju obavezno pratim
ja kad sam počinjao pratiti skijanje oni su bili na vrhuncu ,sad ovi novi mi nisu zanimljivi
Što se tiče skakača zna se, Adam Malisz.
Ma Bode je kralj,meni jedan od najdrazih ikad.Taj ce il izletiti il ce biti na postolju.Nema ziheraskog pristupa. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- King Kenny
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Janica je ipak bila zakon ,zbog nje sam pratio svaku utrku ženskog skijanja
Sad ne navijam ni za kog u skijanju
A u skokovima je tu još uvijek veliki Martin Schmit
Sad ne navijam ni za kog u skijanju
A u skokovima je tu još uvijek veliki Martin Schmit
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam uvjek kada su skokovi u pitanju gotivio Japance 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:
It was turned around so that right looked wrong
Primoz Peterka!
Veliki talenat, ali ga je unistila ona jedna povreda, a kako sam cuo i nocni zivot. Uglavnom, jedino sam njega istinski gotivio...
Drag mi je i Kranjec, jedan od najboljih letaca, a u skokovima je tu negdje u top 15.
Veliki talenat, ali ga je unistila ona jedna povreda, a kako sam cuo i nocni zivot. Uglavnom, jedino sam njega istinski gotivio...
Drag mi je i Kranjec, jedan od najboljih letaca, a u skokovima je tu negdje u top 15.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.