Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Frutek
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 22:34

-Paja je napisao/la:Tema forumas goidne je bas simpaticna, najvise volim da gledam kako moderatori jedni za druge glasaju :mrgreen:
Zato ti imas glasova na onoj drugoj :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 nov 2010, 22:36

Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:39

Frutek je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Tema forumas goidne je bas simpaticna, najvise volim da gledam kako moderatori jedni za druge glasaju :mrgreen:
Kakva je to tema kad najveci mrzitelji mog lika i dijela ne zele da na njoj glasaju, dobar pokusaj Fructala steta sto bas nije bistar.
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 22:41

-Paja je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Kakva je to tema kad najveci mrzitelji mog lika i dijela ne zele da na njoj glasaju, dobar pokusaj Fructala steta sto bas nije bistar.
Jao Jaja kako inteligentan dogovri kol´ko si to smisljo :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:44

Koliko sam je smisljo ne znam, ali znam da ti je tema promasaj :mrgreen: bas steta
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 22:45

-Paja je napisao/la:Koliko sam je smisljo ne znam, ali znam da ti je tema promasaj :mrgreen: bas steta
Po čemu je promašaj postovi su koriniji i inteigentniji nego oni koje ti ser-- ostavljas po Arsenal tema

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:50

Frutek je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Koliko sam je smisljo ne znam, ali znam da ti je tema promasaj :mrgreen: bas steta
Po čemu je promašaj postovi su koriniji i inteigentniji nego oni koje ti ser-- ostavljas po Arsenal tema
Za likove poput tebe i zujanje pcele je korisno i inteligentno.

Fool!
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2010, 22:55

the scouser je napisao/la:Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
Slažem se upotpunosti s tobom i tako cu i ja postupit. 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 nov 2010, 23:01

the scouser je napisao/la:Ja sam u glasovima preskocio i monologa,i devila i dubravu.Ti ce momci i bez mene dobiti bodove,bolje da glasove dobije raja koji su isto kvalitetni,a rijetko se primjete.
;) to sam upravo mislio napisati na ovoj temi http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=120 ali evo može i ovdje. Sa prošlog sam spiska izostavio d1no jer ga već neko vrijeme ne viđam na forumu a Devila zato što je već dobio veliki broj bodova a što ti kažeš sve su to nijanse ima stvarno dosta dobrih forumaša/šica 8-)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 25 nov 2010, 23:08

ja volim pajuuuuu,za njega sveeeee,o naprijed pajooo do pobjede! ovim putem ti javno izjavljujem ljubav pajo! <3
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2010, 23:09

Bosco je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Volim i ja skijanje, pogotov super G ;) A 4 skakaonice u novogodišnjoj turneji i svaki put su dosada prenosili, valjda nas neće razočarat kao i sa EPL-om ;)
Dobar je Super G, ali spust je spust. Bode Miller car svih careva. slika

Ma uvijek su prenosili ,ima da prenose a rekli su da će prenositi kad je počela sezona a ja sam ovo skijanje više volio dok su dominirali Janica ,Herminator,Eberharter njihovim odlaskom više nemam nekog favorita ali redovno gledam

A za skokove slično kao i za skijanje odlaskom Janea,Hanevalda ,slabom formom Shmita ,više to nije isto ,a novogodišnju obavezno pratim

ja kad sam počinjao pratiti skijanje oni su bili na vrhuncu ,sad ovi novi mi nisu zanimljivi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 25 nov 2010, 23:11

Zamolio bih nekog da mi pomogne da nađem "dobre" teme za windows 7 .
Hajde lazare,hajde Lazare..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2010, 23:21

legenda reala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Volim i ja skijanje, pogotov super G ;) A 4 skakaonice u novogodišnjoj turneji i svaki put su dosada prenosili, valjda nas neće razočarat kao i sa EPL-om ;)
Dobar je Super G, ali spust je spust. Bode Miller car svih careva. slika

Ma uvijek su prenosili ,ima da prenose a rekli su da će prenositi kad je počela sezona a ja sam ovo skijanje više volio dok su dominirali Janica ,Herminator,Eberharter njihovim odlaskom više nemam nekog favorita ali redovno gledam

A za skokove slično kao i za skijanje odlaskom Janea,Hanevalda ,slabom formom Shmita ,više to nije isto ,a novogodišnju obavezno pratim

ja kad sam počinjao pratiti skijanje oni su bili na vrhuncu ,sad ovi novi mi nisu zanimljivi
Tako i ja, kad se sjetim Herminatora, dominirao je čovjek skijanjem. Sad mi je Bode Miller najdraži jer je onako lud lik, sjajan skijaš, ida na sve ili ništa, a i onako voli malo popit pa ga gotivim. Još kad dodaš da je bez dlake na jeziku, stvarno mi je drag.

Što se tiče skakača zna se, Adam Malisz. 8-) Sve dok se ovaj čovjek takmiči bit će mi najdraži i uvijek cu za njega navijati, a osim njega dragi su mi Schlirenzauer i Morgenstern.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 nov 2010, 23:26

Ma Bode je kralj,meni jedan od najdrazih ikad.Taj ce il izletiti il ce biti na postolju.Nema ziheraskog pristupa. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 nov 2010, 23:28

slika
8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2010, 23:32

Ma Janica je ipak bila zakon ,zbog nje sam pratio svaku utrku ženskog skijanja
Sad ne navijam ni za kog u skijanju
A u skokovima je tu još uvijek veliki Martin Schmit
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 23:37

Ja sam uvjek kada su skokovi u pitanju gotivio Japance :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 nov 2010, 23:39

[youtube][/youtube]

koda je Melisi rodbinee...
-RIVALDO-

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 nov 2010, 23:42

legenda reala je napisao/la:

;) isti slučaj jedino me nekad zaintrigira Kasai (ne znam jel on ove godine završio karijeru ) i onaj Happonen čisto jer je Finac i nekako me asocira na Ahonena i ekipni skokovi a što se tiče alpskog skijanja glavni su mi uvijek bili Norvežani čak i kad sam zimi se skijao (skličure :mrgreen: ) sam furao Lasse Kjus-a,K Aamodta,Myhre-a ..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2010, 23:45

Primoz Peterka!

Veliki talenat, ali ga je unistila ona jedna povreda, a kako sam cuo i nocni zivot. Uglavnom, jedino sam njega istinski gotivio...

Drag mi je i Kranjec, jedan od najboljih letaca, a u skokovima je tu negdje u top 15.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []