FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čestitke od srca,sretno do kraja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sjajna partija, čestitke na ostanku u ligi.
Šteta što dogodine u Livnu neću moći gledati Slobodu, ali ajde, bar će lakše biti ispeglati ovu gabelsku grotesku.
Šteta što dogodine u Livnu neću moći gledati Slobodu, ali ajde, bar će lakše biti ispeglati ovu gabelsku grotesku.
Hayley <3
Aleksandre javi se
seli ti nas opet u Federalnu. imas pozdrav od mene, Nadaj te se da cemo ikad igrati Federalnu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ja mislim da je ovo bilo u dogovoru Goška i Slobode da pošalju Rudar,Leotar ili Slaviju u drugu ligu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
eto dobro zavrsi kakva je sada situacija jel moguce da mozeta opstati sa pobjedom protiv veleza
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Morate opet pobijediti posljednje 2 da bi ostali,kako sam dobro vidjeo tabelu.
ma ode gosk u drugu ligu kako stvari stojeGrdan je napisao/la:Ja mislim da je ovo bilo u dogovoru Goška i Slobode da pošalju Rudar,Leotar ili Slaviju u drugu ligu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
odmah dolaze teoricari da dokazu da je namjesteno smijesni ste
čestitke na pobjedi i time ste dokazali da necete ispast
čestitke na pobjedi i time ste dokazali da necete ispast
Sta ovo bi ??aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam ja ali ovi mocnici jesu, dao Bog da i njima neko u kraj stane, ovaj put Sloboda, ali...fukara87 je napisao/la:Aleksandar nas vec preselio u Federalnu, jbg druze polako ba gdje si pozurio ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma kakvi, sa dvije pobjede smo osmi.damirfile je napisao/la:Morate opet pobijediti posljednje 2 da bi ostali,kako sam dobro vidjeo tabelu.
Ovo moze biti dogovor samo da gosk ispadne a sloboda ostane u ligiGrdan je napisao/la:Ja mislim da je ovo bilo u dogovoru Goška i Slobode da pošalju Rudar,Leotar ili Slaviju u drugu ligu.
buni me sad na ss.ba tabela ova sto je gosk ispred slobode sa istim brojem bodova ak se gleda medjusobni skor ,po njima gol razlika se gledaHeller je napisao/la:međusobni npr ako remiziramo u Ist. Sarajevu i imamo isto Bodova mi ostajemo u ligi, ako oni pobijede 2:0 i imamo isto bodova gleda se gol razlika, ako je ista igra se majstorica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Mi sa pobijedom protiv Veleža ostajemo u ligi ..ne matematički, nego realno
GOŠK nek' izgubi gostujuću tekmu koja im je ostala, Leotar će popušiti u gostima, a onda im dolazi Željezničar, koga će teško dobiti.
Volim te Slobodooooooooo !!!
GOŠK nek' izgubi gostujuću tekmu koja im je ostala, Leotar će popušiti u gostima, a onda im dolazi Željezničar, koga će teško dobiti.
Volim te Slobodooooooooo !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Izdominirala Sloboda nad ovim bogomoljkama 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
dobar ovaj Ibrakovic izgleda da ce dovesti Slobodu do opstanka u ligi....
-
convict321
- Kontakt:
Tuzlaci od srca čestitke..Ibrak je stručnjak ali igrači su ti koji igraju.Kapa dole..Naš Čelik nikad ne bi dobio tekmu pod ovakvim imperativom
Sto je jos bitnije djeca Slobode donijele pobjedu u ovoj vaznoj utakmici
sad dobit Veleza i da nam se ostali rezultati poklope i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hoce li se pravit kakav docek za igrace veceras? 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne moramo....sad Leota rima Olimpic i Zelju teska situacija..Slavija ima Borac, a Gosk mora velezu..medjusobni suren je na nasoj strani tako da smo mi sad mozda najblizi opstanku..treba nam pobjeda protiv velezadamirfile je napisao/la:Morate opet pobijediti posljednje 2 da bi ostali,kako sam dobro vidjeo tabelu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno se gleda gol razlika, ali na kraju sezone se gleda međusobni susret.barca_87 je napisao/la:buni me sad na ss.ba tabela ova sto je gosk ispred slobode sa istim brojem bodova ak se gleda medjusobni skor ,po njima gol razlika se gledaHeller je napisao/la:međusobni npr ako remiziramo u Ist. Sarajevu i imamo isto Bodova mi ostajemo u ligi, ako oni pobijede 2:0 i imamo isto bodova gleda se gol razlika, ako je ista igra se majstorica
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.