Zabranjeno je isto tipovati na 3 ili vise parova, sto si ti uradio.Captain4 je napisao/la:Koji je ovo **** pa 3-0 službeno? Ne kontam ..
Kakav danak neiskustvu mladog @Captain4
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Zabranjeno je isto tipovati na 3 ili vise parova, sto si ti uradio.Captain4 je napisao/la:Koji je ovo **** pa 3-0 službeno? Ne kontam ..
A u tri kurc.a , ne zna se ko je gluplji ili ja ili ovo pravilo.Mokes je napisao/la:Zabranjeno je isto tipovati na 3 ili vise parova, sto si ti uradio.Captain4 je napisao/la:Koji je ovo **** pa 3-0 službeno? Ne kontam ..![]()
BRAVOBeyKopites je napisao/la:Parovi za domacine:
Everton – Arsenal 0-1
St. Etienne – Montpellier 1-1
Roma – Inter 1-1 GOOL
Werder Bremen – Mainz 1-1 GOOL
Deportivo – Levante 2-1 GOOL
Watford – Stoke City 1-2 GOOL
Bonus par:
Granada – Rayo Vallecano 0-0
Nerminovic je napisao/la:Sheyi je lud, pa jel moguce ovo![]()
Nikom te ne damo, ni za 100 miliona samo Backspace
Pao Stolac
haj uredu je, bio bi ljut na tebe da sam tri ili cetiri puta pogodio, ali nisam nijednom pogodio tako daCaptain4 je napisao/la:A u tri kurc.a , ne zna se ko je gluplji ili ja ili ovo pravilo.Mokes je napisao/la:Zabranjeno je isto tipovati na 3 ili vise parova, sto si ti uradio.Captain4 je napisao/la:Koji je ovo **** pa 3-0 službeno? Ne kontam ..![]()
Momci izvinjavam se , ako treba izbacite me iz ekipe ..
forza je napisao/la:
Preuzimanje liderske pozicije, bravo momci!Policeman je napisao/la:
HvalaPadovan je napisao/la:BRAVOBeyKopites je napisao/la:Parovi za domacine:
Everton – Arsenal 0-1
St. Etienne – Montpellier 1-1
Roma – Inter 1-1 GOOL
Werder Bremen – Mainz 1-1 GOOL
Deportivo – Levante 2-1 GOOL
Watford – Stoke City 1-2 GOOL
Bonus par:
Granada – Rayo Vallecano 0-0![]()
idemo po opstanakBelminM23 je napisao/la:Ajmo Gromoviiii
jos malo i liga ce biti pokorena kao sto sam i najavio na pocetku sezonePatrice_Evra_3 je napisao/la:forza je napisao/la:Preuzimanje liderske pozicije, bravo momci!Policeman je napisao/la:
Jeste li to opet izgubili?legenda reala je napisao/la:Imamo isto bodova, al to samo do narednog kola, a ti si svašta najavljivo na ovom forumu i većinom su to bile pogrešne najave tako da
Nadam se da opstajemo. Vidiš kako ti je to, prošle sezone do zadnjeg kola za prvu se borimo, a sada...xinxee je napisao/la:idemo po opstanakBelminM23 je napisao/la:Ajmo Gromoviiii

Parovi za domacine:
Njemačka – Engleska
Poljska – Finska
Rusija – Litva
Cesena – Latina
Osasuna – Tenerife
Brescia – Novara
Ovako na prvu, nekako mi djeluju da domaćini imaju lakše parove, pogotovo prva 4 para kod domaćih. Moglo se ovo malo bolje postaviti, možda.Mađarska – Hrvatska
Austrija – Albanija
Azerbejdžan – Kazahstan
Ascoli – Vicenza
Gimnastic – Numancia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.