FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pape je pozvao malog samo da mu da sansu da osjeti atmosferu i to je kraj price, mali je talenat i daj Boze da od njega bude novi Maskerano i da od Sehica bude novi Buffon.
Draze mi je gledati sarajevsku djecu nego Jakirevice, Kerkeze, Nurkovice i ostalu klapu koja je defilovala repkom.
Nit je Sehic treci golman po kvalitetu, nit je Handzic medju kvalitetnijim defanzivnim veznjacima, ali ako su vec tu treba ih podrzati a ne pljuvati po njima jer su pripadnici drugog kluba. Obojica su mladi i od njih uz pravilan rad moze biti nesto od cega bi repka mogla imati koristi, zbog cega su im ovakva iskustva dragocjena i Pape to zna.
Inace u zadnje vrijeme stvarno ne mogu da razumijem ovoliku mrznju medju nama.
Draze mi je gledati sarajevsku djecu nego Jakirevice, Kerkeze, Nurkovice i ostalu klapu koja je defilovala repkom.
Nit je Sehic treci golman po kvalitetu, nit je Handzic medju kvalitetnijim defanzivnim veznjacima, ali ako su vec tu treba ih podrzati a ne pljuvati po njima jer su pripadnici drugog kluba. Obojica su mladi i od njih uz pravilan rad moze biti nesto od cega bi repka mogla imati koristi, zbog cega su im ovakva iskustva dragocjena i Pape to zna.
Inace u zadnje vrijeme stvarno ne mogu da razumijem ovoliku mrznju medju nama.
Cuva Bog Zelju svog!
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu vise izdrzat da ne pisem pored vasih gluposti !!
Treci golman bi trebao da bude dino hamzic !
Nemoj vise ni pisati matere ti pa on je golman koji ima kvalitet i nije za treceg golmana,pa makar to bila i repka!

-
- Kontakt:
Brate realno on ne moze na gol ispred hasagica niti begovica 

Ovo samo pokazuje koliko si ti zatupljen sveukupnom situacijom u drzavi, pa onda u ovoj nasoj PL, pa na kraju u svim klubovima...to je normalno u evropskim i svjetskim klubovima, ali za nase uslove nije...NIKO nije uradio ovo sto je Blekic uradio, ovoliki napredak u ovako kratkom vremenu...treneru dao odrijesen ruke, ide u cistku kluba od parazita koji truju ovaj fudbal i kojih ima u svakom klubu, postavlja klub na jake noge...ne kazem da smo mi sada beton, i ne volim kada se zanosimo, mi prvaci ovo ono...nismo mi jos blizu onog zacrtanog, ali iz dana u dan koracamo ka tome, i vec se dizemo iznad prosjeka ove lige, htjeli to drugi priznati ili ne...imamo ljude koji su obuceni za posao koji obavljaju, i to je ono sto fali u svakoj sferi zivota...za marketing je zaduzen tim ljudi, a ne neki propali fudbaler...da ne nabrajam dalje...droba je napisao/la:Hairlija ponekad procitam tvoje komentares i nekad se nemogu nacuditi kakve stvari ti pises! Kao prvo Ti tog Blekica dižeš u zvijezde ko da ti je babo, ili neki rod,i kao da je izmislio toplu vodu ,a ne predsjednik kluba koji je uradio normalne stvari koje su u opisu njegovog posla!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Uz Handžića, tu su i Mujić, kao i Subašić. Njih trojica su priključeni reprezentaciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Samo F.K.S !! je napisao/la:Brate realno on ne moze na gol ispred hasagica niti begovica
Slazem se za Hasagica,ali ne za Begica i mislim da golman njegovog kalibra (Hamzic) nije za treceg golmana to mi nekako djeluje ponizavajuce.Sehic je za mene kiks golman i drago mi je da brani za Zelju,samo ti je dokaz o kakvom se golmanu radi da je trener Hapoela naredio igracima da Sehicu pucaju sto vise lopti na gol,i to je odmah skontao iz par snimki tekme Zelje!

Zadnja izmjena: januar, dana/u 31 avg 2010, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo budite realni igraci iz nase lige koji imaju preko 25-26 godina koji su igrali vani po nekim B ligama i vratili se ovde i nisu neki kvalitet(inace bi i dalje igrli vani), a sto se tice mladjih igraca realno K.Handzic, Visca, Subasic, Mujic... su buducnost naseg fudbala samo ako budu radili kvalitetno.
A sto se tice treceg golmana, ja mislim da je kroz igre u mladoj reprezentaciji zasluzio da dobije poziv i da bar pokusa u A rep. mali Buric (branio u Celiku a sad je sa Stilicem u Lechu).
I sto se tice K.Handzica i jos njih dvojice koji su sada sa A rep. oni su vjerovatno prekomandovani kako bi se mogle odigrati neke takticke varijante na treninzima (nije bilo dovoljno fudbalera), a oni ce svi igrati za U21.
Toliko od mene
A sto se tice treceg golmana, ja mislim da je kroz igre u mladoj reprezentaciji zasluzio da dobije poziv i da bar pokusa u A rep. mali Buric (branio u Celiku a sad je sa Stilicem u Lechu).
I sto se tice K.Handzica i jos njih dvojice koji su sada sa A rep. oni su vjerovatno prekomandovani kako bi se mogle odigrati neke takticke varijante na treninzima (nije bilo dovoljno fudbalera), a oni ce svi igrati za U21.
Toliko od mene

...JA SAM SARAJEVO...
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Kenan Handzic je super,Sehic je super,Zeba je super......Hajte prestanite se svadjati.........Trebamo podrzati nase mlade talente Handzica i Sehica,vi ih gurate nazad,a ne naprijed.......
HUH
Hairlija,Imali sta za Kucukovica

HUH

Hairlija,Imali sta za Kucukovica

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
ja mislim da je alaim trenutno u najboljoj formi...mislim i od hasagića, naime, za vas je sjajno branio a čujem da briljira u 2. iranskoj ligi..vaš dojučerašnji kapiten mi nekako ulijeva najviše sigurnosti svojim intervencijama i refleksimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu vise izdrzat da ne pisem pored vasih gluposti !!
-
- Kontakt:
Jesi li glup prirodno ili samo zelis da ispadnes glup..pa pola ekipe vam je donedavno iz Srbije bilo!!1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa
RAZUMIJEMO DA VAM JE VATRA i da ste svijesni koliko smo jaki ove godine...ali brate smirite se i uzivajte.
Bar cemo za razliku od vas napraviti bolje rezultate u Europi ,pa da opet za koju godinu mozete preko nasih ledja koje pretkolo preskociti

Stvarno **** sa teme....ADMINISTRATOR daj molim te uvodi reda...kako dozvolite da se na temi FKS pljuje po SArajevu..ili odrzavjte forum iili i vi idite u penziju.
Admini dajte mi titulu moderatora da ja zavedem red

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jel ovo provjereno ili se zezas sa namajanuar je napisao/la:U toku pregovori sa Kucukovicem i ubrzo znati da li ce potisati za Sarajevo!

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
TOJEMOJTIM je napisao/la:ja mislim da je alaim trenutno u najboljoj formi...mislim i od hasagića, naime, za vas je sjajno branio a čujem da briljira u 2. iranskoj ligi..vaš dojučerašnji kapiten mi nekako ulijeva najviše sigurnosti svojim intervencijama i refleksimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu vise izdrzat da ne pisem pored vasih gluposti !!
Vjeruj da je Alaim za Sehica vazda bio Bufon mene bi bilo stid mislim na Sehica kad je komentator izjavio da je trener Hapoela trazio da igraci pucaju Sehic, jer je kiks golman.

FK Sarajevo je napisao/la:Jel ovo provjereno ili se zezas sa namajanuar je napisao/la:U toku pregovori sa Kucukovicem i ubrzo znati da li ce potisati za Sarajevo!![]()
![]()
![]()
Takvu sam informaciju dobio,ali je nemoj smatrati pouzdanom!
januar je napisao/la:TOJEMOJTIM je napisao/la:ja mislim da je alaim trenutno u najboljoj formi...mislim i od hasagića, naime, za vas je sjajno branio a čujem da briljira u 2. iranskoj ligi..vaš dojučerašnji kapiten mi nekako ulijeva najviše sigurnosti svojim intervencijama i refleksimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu vise izdrzat da ne pisem pored vasih gluposti !!
Vjeruj da je Alaim za Sehica vazda bio Bufon mene bi bilo stid mislim na Sehica kad je komentator izjavio da je trener Hapoela trazio da igraci pucaju Sehic, jer je kiks golman.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sehic je najveca rupa koju sam u zivotu vidio uz onog Ilica iz Partizana.Nekad zna da brani,ali vecinom ne zna.Ima katastrofalnu procjenu loptu.I cesto se zna desiti da promasi loptu kod kornera ili nekih guzvi.Onda supalj je ko svicarski sir.On je kriv sto je mlada repka izgubila od Madjarske zadnje utakmicu.Kod prvog gola snosi dio krivice,a drugi je 100 % posto njegov.Dino Hamzic je za njega izmislio fudbal,ali njega je u mladoj kocilo to sto nije bio standardan u FKS-u.Medjutim sad je standardan i Tulic bi trebao dobro razmisliti koga staviti na go.Ako hoce opet da izgubi tu je Sehic,a ako hoce pobjedu ima Hamzica.januar je napisao/la:TOJEMOJTIM je napisao/la:ja mislim da je alaim trenutno u najboljoj formi...mislim i od hasagića, naime, za vas je sjajno branio a čujem da briljira u 2. iranskoj ligi..vaš dojučerašnji kapiten mi nekako ulijeva najviše sigurnosti svojim intervencijama i refleksimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne mogu vise izdrzat da ne pisem pored vasih gluposti !!
vidim pravo si realan,navijač sarajeva priča o golmanu šampiona i kapitenu te ekipe,kažeš rupa ---dobro zato ga je pape zvao
a hamzić mora još da se dokaže...a ja neću reći da je rupa jer nisam stručnjak za golmane

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ona utakmica protiv Hapoela mu je bila mozda i jedina u zivotu u kojoj je branio dobro.I Alaim je dobijao par puta poziv u reprezentaciju pa vidi da ga sad nema nigdje otisao u Iran.Sehic ce zavrsiti jos gore jer je slabiji od Alaima.harinjo je napisao/la:vidim pravo si realan,navijač sarajeva priča o golmanu šampiona i kapitenu te ekipe,kažeš rupa ---dobro zato ga je pape zvaoa hamzić mora još da se dokaže...a ja neću reći da je rupa jer nisam stručnjak za golmane
koliko puta treba reci da su sva misljenja o temi za nas jednaka. pozitivna ili negativna, ona sa kojima se slazes i ona sa kojima se ne slazes. ne pada mi na pamet da na nekoj temi ja diktiram o kome treba da se pise pozitivno, a o kome negativno.Necromacer je napisao/la:Jesi li glup prirodno ili samo zelis da ispadnes glup..pa pola ekipe vam je donedavno iz Srbije bilo!!1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa
RAZUMIJEMO DA VAM JE VATRA i da ste svijesni koliko smo jaki ove godine...ali brate smirite se i uzivajte.
Bar cemo za razliku od vas napraviti bolje rezultate u Europi ,pa da opet za koju godinu mozete preko nasih ledja koje pretkolo preskociti![]()
![]()
Stvarno **** sa teme....ADMINISTRATOR daj molim te uvodi reda...kako dozvolite da se na temi FKS pljuje po SArajevu..ili odrzavjte forum iili i vi idite u penziju.
s druge strane, vrijeđanje forumaša je nešto što nije ok i sto je moj zadatak da sprijecim.
prošle sezone u dosta utakmica šehić je iščupo šampiona,a pogledaj koje je godište šehić a koje je alaim! a glupo je pričati o kvalitetu hamzića čovjek branio 4 tekme!!! šehić je šampionu dobar,a jel ili nije rupa pokazaće vrijeme..dosad ima prolaznu ocjenuFK Sarajevo je napisao/la:Ona utakmica protiv Hapoela mu je bila mozda i jedina u zivotu u kojoj je branio dobro.I Alaim je dobijao par puta poziv u reprezentaciju pa vidi da ga sad nema nigdje otisao u Iran.Sehic ce zavrsiti jos gore jer je slabiji od Alaima.harinjo je napisao/la:vidim pravo si realan,navijač sarajeva priča o golmanu šampiona i kapitenu te ekipe,kažeš rupa ---dobro zato ga je pape zvaoa hamzić mora još da se dokaže...a ja neću reći da je rupa jer nisam stručnjak za golmane

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bordobijeli, johntravolta123, jurisicduska, Lecler, napoleon72, nedimmmm1337, Pitaristok, Proximic, Sinfoc1986, Vanja8, VolimoSarajevo i 116 gostiju.