FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 24 sep 2015, 13:04

Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju :?: Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji :?: Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
SRETAN BROJ - 1725

socrates
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 24 sep 2015, 13:15

kenanbrajic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
:rol: :rol: :rol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2015, 13:17

pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju :?: Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji :?: Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.

jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2015, 13:21

Kompletnoj Bordo porodici Bajram Serif Mubarek Olsun..

Ramo,u centar... :thumbup:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 sep 2015, 13:37

[youtube][/youtube]

halalte ako je bilo ... pazi na 1:10 i 1:17 kako Ibraković pokazuje da se pravi izmjena :urnebes: :urnebes: koji kralj xd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 24 sep 2015, 13:45

PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.

:rol: Imaš uzeti na Heco pijaci a proizvodi se u Buljakovom :rol:
Bajram Mubarek Olsun i od mene
Mosa RajvoSa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 14:30

uNbx je napisao/la:Jos da nas Huprava hoce pocastit free entrance-om protiv Knighta :hmmmm:
Znaci i tebe da stavim u svoj klan engleza,yes? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 sep 2015, 14:53

pitic je napisao/la:Kakve ovaj Ješić ima kontakte kada su pojačanja u pitanju :?: Jel lošiji od Ibraka u tome ili je bolji :?: Nadam se da nas Ješić neće razočarati na polusezoni kada su pojačanja u pitanju.
Sigurno kao fino trenersko ime ima dosta poznanstva . Sto se tice pojacanja neki navijac Partizana je napisao (ne znam gdje sam to procitao) da Jesicu ni slucajno ne treba dati da sam dovodi igrace da se kod njih on pogubio u tome , ali nikad se ne zna. Uostalom jedno je sigurno da cemo na srbijanskom trzistu imati plus prilikom tih dovodjenja radi Jesica..

BSMO braco.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 sep 2015, 14:54

joker90 je napisao/la:

Ovo je moglo i na pp. :mrgreen:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Keno brate, ima šampona bolan, samo moraš znat gdje tražiš :D
Samo Saraj'vo.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 sep 2015, 14:59

Bajram Serif Mubarek Olsun braco

Sarajevo sampion
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 sep 2015, 15:00

Protiv Viteza treba biti oprezan,ali ja sam za promjene u ekipi,pokusati odmoriti par igraca za derbi.Protiv Viteza sve rijesiti u prvom poluvremenu,a onda pametno utakmici privesti kraju.Ocekujem od Andzusica i ostalih nasih igraca iz Travnika da se pomarisinu sa konama, i da im zgade fudbal za sva vremena. :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 sep 2015, 15:04

Rule_hz je napisao/la:

jesi li brate cito intervju za stranicu partizana, covjek je ziva vatra evo meni u lakalnom kaficu kazu da ce dovest svoje profil igrace i da nece se bas benko naigrat kod njega kad dodju napadaci kakve on trazi
Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sada :?: . Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.
SRETAN BROJ - 1725

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2015, 15:12

pitic je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Nadam se da je vatra u vezi navedenoga. Uzeo je preveliku odgovornost na sebe ja ne znam da li je ikada ijedan trener FKS imao odgovornost kao ovaj sada :?: . Jednostavno je, ovakva odgovornost koju je on preuzeo na sebe te zakuje u zvijezde ili za dno vidjeti ćemo.

ma vjeruj mi covjek ako kaze daj tog tog i tog kod njega nema n ekog eksprementisanja ako zasluzis igrat igrat ces ili ces na tribine ili na klupu treceg nema:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 15:14

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Jos da nas Huprava hoce pocastit free entrance-om protiv Knighta :hmmmm:
Znaci i tebe da stavim u svoj klan engleza,yes? :kafa:
:stop:
Mosa sjeverna Ireland :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 15:22

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 15:27

MCMXLVI je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/ :D
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 sep 2015, 15:28

Napokon se oglasili :lol: :mrgreen: a bilo je i ranije materijala :lol:
SRETAN BROJ - 1725

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 15:40

pitic je napisao/la:
Napokon se oglasili :lol: :mrgreen: a bilo je i ranije materijala :lol:
Nema veze, bice sad za derbi :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 sep 2015, 15:49

pitic je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Da uzeo je preveliku odgovornost,ali i lovu kakvu nije uzeo ni jedan trener FCS. :idea:
Ono sto je dobro da je sve prebaceno na papir/ugovor,a to je sankcije ali i stimulacija za dobre rezultate.Zbog ovog u ugovoru mu sigurno niko nece dovoditi,niti trpati igrace,jer od rezultata mu zavisi jedna od ove dvije opcije. :njanjanja: Znaci nema zajebancije od rezultata ti ovise primanja ,pa bujrum.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 sep 2015, 16:07

Ajmo insajderi, je li istina da ce Jesic izabrati novog kapitena?

BSMO svima!
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.