Dao je gol , kad je se Škaljic oporavljao uz aut liniju i tako je osto višak .. xdŠB.TRN je napisao/la:Jel Škaljić onaj kosalj??Koliko znam akcija je bila s nase desne strane a Maći dao gol na Škaljićevoj strani.Škaljić vam igra desnog bočnog,a ne lijevog???MostaracVelezovac je napisao/la:Pomaka definitivno ima. I to jako puno.
Ali ovu utakmicu je Velez igrao sa momcima koji imaju svega 5-15 utakmica u nogama. Plus Velez je imao 9 povrijedjenih igraca od kojih su 2 igrala. Kada je Skaljic (koji je takodjer bio povrijedjen) pao i istegao misic, upravo preko te strane se pokrenula akcija iz koje je Siroki dao gol.
Nemoze se protegnut vise nego moze. Ja sam zadovoljan s Velezom ove sezone. Napredak se vidi i u omladinskom pogonu i u ucinku i u organizaciji i u svemu.
Jos samo da privedemo kupovinu autobusa kraju sa nekih 50tak hiljada eura - i da se Rodjeni vozaju na nove pripreme u svom busu. Mislim da cemo tek sljedece sezone imati sansu za nesto vise.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
NeToBoLa je napisao/la:Handžić je kenja mrtva. Jak je, ima dobar šut ali očekivati od njega da sebi neki prostor stvori da ga uposli neko, da odvlači igrača ili nešto, nemoguća misija.
Sve ovo sto si nabrojao naprotiv je suprotno ! Handzic je bas jak, brz kad se uposli, izrazito jak sut,mozda i najbolja ljevica u ligi itd..Al haj netreba sad hampu stvarati ja sam samo rekao da nije losa kombinacija da se pokusa od samog pocetka s njim i ovim Brkovicem ! A vec je proslo 6 utakmica a gola ni na mapi tako da se treba traziti neko rjesenje najvise u napadu a naglabati do zore se moze...Bolji ovaj,bolji onaj a gola NIGDJE !!!
Ma Handžić ima i pozitivne i negativne strane, ali taman da ne zna hodati- mora igrati s Brkovićem u napadu, formacija s dva napadača je prioritet jer ovim tempom ćemo 5 golova dati do kraja sezone.
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Opet, nek se klub brine o klubu - a mi se trebamo brinut o sebi.
Glavna stvar koju sad treba uradit:
1) Nastavit sa akcijom Rodjenim za Rodjendan i podignut na jos veci nivo ovu akciju. Ko nije dao lovu za rodjendanski poklon Velezu papak je onaj zadnji (osim ako ne ide redovno na utakmice u Mostaru - ta raja su opravdala izostanak) a svi ostali nisu.
2) Nastavit sa akcijom "Budi Rodjeni" - gdje su silni donatori? Gdje su clanovi FK Velez? Sigurno veliki broj ljudi ovdje nema cak ni clansku karticu Veleza.
3) Oni koji su u Mostaru - na sljedecu tekmu bodrit Rodjene. A oni koji su van Mostara - jeste li uplatili FkVelezlive? Danas prenos bio odlican. Tako im je drama oprema da su im oni s Federalnog radija posli ukrat opremu za prenos. Valjda neke kablove sta ja znam. Cirkuz bio.
Glavna stvar koju sad treba uradit:
1) Nastavit sa akcijom Rodjenim za Rodjendan i podignut na jos veci nivo ovu akciju. Ko nije dao lovu za rodjendanski poklon Velezu papak je onaj zadnji (osim ako ne ide redovno na utakmice u Mostaru - ta raja su opravdala izostanak) a svi ostali nisu.
2) Nastavit sa akcijom "Budi Rodjeni" - gdje su silni donatori? Gdje su clanovi FK Velez? Sigurno veliki broj ljudi ovdje nema cak ni clansku karticu Veleza.
3) Oni koji su u Mostaru - na sljedecu tekmu bodrit Rodjene. A oni koji su van Mostara - jeste li uplatili FkVelezlive? Danas prenos bio odlican. Tako im je drama oprema da su im oni s Federalnog radija posli ukrat opremu za prenos. Valjda neke kablove sta ja znam. Cirkuz bio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ti se samo odajes!!! CCC.. Ti iz Amerike znas da se oprema posla ukrasti ... OJ MAJKO DRAGA, PA BOLAN NEDIME PROVALJEN SI!!!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Djano Legendo
steta opet dva skutorska kluba u finalima
PS: Djesi ba Amire, sha mai
PS: Djesi ba Amire, sha mai
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Nek smo mi hinje izbacili iz kupa i po prvi put poslje rata upisali veliku pobjedu pod BB i to od 3:0 nad malenim klubom hinjski 
care nisi u pravu,evo i ja sam iz USA pa znam da su im sa federalnog radija maznuli kablohpolovina je napisao/la:Ti se samo odajes!!! CCC.. Ti iz Amerike znas da se oprema posla ukrasti ... OJ MAJKO DRAGA, PA BOLAN NEDIME PROVALJEN SI!!!
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Al' je uporan, na kraju će čovjeka stvarno ubijediti da je taj. 
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ooooooo Neeediimmm, jesii liii tooo tiiii!!!!!
Ooooo Neeediiimm, oprostite mi vi!
Nevjerovatno licite na moga druga koji zove se Nedim!
[youtube][/youtube]
Ooooo Neeediiimm, oprostite mi vi!
Nevjerovatno licite na moga druga koji zove se Nedim!
[youtube][/youtube]
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Neediim, juris kao voz.
Oooo Nedim, izmori me skroz.
Ma jel to stvarno ne cujes me dobro
ili samo vuces me za nos.
Jurim ko budala
vicem "Nedo, Nedo hej"
Ljudi misle da sam blesav.
Ljudi misle da sam gej.
I na kraju sam ga stigo
jer umorio se on.
Al to nije bio Nedo
nego neki njegov klon.
Nedim, pa to nisi ti.
Ooo jooojj, oprostite mi vi.
Nevjerovatno licite na moga druga
koji zove se Nedim.

Oooo Nedim, izmori me skroz.
Ma jel to stvarno ne cujes me dobro
ili samo vuces me za nos.
Jurim ko budala
vicem "Nedo, Nedo hej"
Ljudi misle da sam blesav.
Ljudi misle da sam gej.
I na kraju sam ga stigo
jer umorio se on.
Al to nije bio Nedo
nego neki njegov klon.
Nedim, pa to nisi ti.
Ooo jooojj, oprostite mi vi.
Nevjerovatno licite na moga druga
koji zove se Nedim.
Ceric,Pehlic,Handzic,Hiros istroseni i polovni igraci koje je vecinom doveo Varesanovic, a otjerao Zolja,Durakovica, Demic mu sjedi na klupi iako je bolji od svih gore nabrojani.Koliko se ulozilo u ekipu ove godine, sad ispade sredina tabele i polufinale Kupa uspjeh,pa da dvoja zalizanih Varesanovic,Prljaca ostanu treneri i sljed sezonu fuj...
Limvo Likce
- Titova-Juga
- Kontakt:
bagra je napisao/la:Ceric,Pehlic,Handzic,Hiros istroseni i polovni igraci koje je vecinom doveo Varesanovic, a otjerao Zolja,Durakovica, Demic mu sjedi na klupi iako je bolji od svih gore nabrojani.Koliko se ulozilo u ekipu ove godine, sad ispade sredina tabele i polufinale Kupa uspjeh,pa da dvoja zalizanih Varesanovic,Prljaca ostanu treneri i sljed sezonu fuj...
Haj dobro imas pravo za neke, (ne sve) ove istrosene igrace, polovnjace... ali zasto da Velez dopusta jednom pojedincu u ovom primjeru Demic da se "seka" sa Svetim Klubom kako mu k... cejf ? Da se pita mene, niti jedan igrac takvog ponasanja ne bi imao mjesta u klubu makar se zvao i Messi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva
Limvo Likce
Trebo je Demic igrat a ne neki Hirosi , Pehlici pi... materine
Zna se da je rijesio derbi pod BB ,+ u revansu protiv Zrinjskog bio najbolji pojedinac ..
Trebao je bar poluvrijeme dobit da odigra ..
Zna se da je rijesio derbi pod BB ,+ u revansu protiv Zrinjskog bio najbolji pojedinac ..
Trebao je bar poluvrijeme dobit da odigra ..
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 05 apr 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
bagra je napisao/la:To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva
Meni je rodjak samo Velez vjeruj mi, a mi smo se svi vec uvjerili sta se desilo kada su igrali iskljucivo nasa djeca.
Velez vise nema jaku skolu kao nekada mada se i to stanje popravlja jer se dosta trenera izmijenilo u omladinskom pogonu i za nadati se da ce biti kao nekada, ali za sada se ne mozemo samo na njih osloniti. A sto se Mirze tice, sasvim pristojan posao radi sa igracima koje ima na raspolaganju, cak sta vise, iznad mojih ocekivanja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kad saznas koliko je ulozeno u ekipu, a sta ste ostvarili neces bas biti odusevljen.Velez je uvijek imao dobru skolu, eto mali Mirza Cemalovic, talenat sa 16 godina isto debitovao za prvi tim sto se on ne gura, nego neki Handzic kloc koji ne zna trcat i jos dobije pare na ruke i dobru platu, smijesno.Serdarevic ne moze vise igrat ispred zgrade, nema snage za 20 minuta i on igra prije Demica, smijesno!!!
Limvo Likce
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Halo? Mali Zvonic je lokalno dijete koje zivi za Velez - i ocigledno momcino ti ne pratis utakmice Veleza pa niti znas odakle je Zvonic a niti znas kako igra Zvonic.bagra je napisao/la:To ti je garant Tanovic neki rodjak, jer on drzi sve konce u klubu, on govori ko ce da igra, a ko ne.Sta pricas, direktor Velagic je zvao Demica, ponudio mu ugovor sve se dogovorili, ali onda stupa na scenu Tanovic koji govori Velagicu da nema nista od tog dogovora.Momak je heroj Mostara i Veleza, od 16 godine igra u Premijer ligim, a sad neki Zvonici,Handzici,Hirosi i dr... da igraju ispred njega uz vodjenje narkomana iz Sarajeva
Zaista mi se gade ova kompanije koja stalno ulazi na forume pod novim nikovima, te karaiskakis, te bagra te hpolovina - stare mi sve jedan te isti tip.
Halo, jes ti Nedim slucajno?
Pogrijesio sam za Zvonica, ali za ove ostale nisam.Pehlic,Handzic,Ceric,Serdarevic,Hiros ne mogu nigdje igrat osim u Velezu!!!
Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: lile, Zaboljesutra i 11 gostiju.