boccaccio je napisao/la:U pravu si da mu je bio nudjen ugovor,ali mu je bio nudjen na 7 godina...mislim da bi to bilo ko tesko prihvatio...u svakom slucaju on je tek otisao na probu i pitanje je hoce li zadovoljiti ukuse sampdorije,mozda ipak dobijemo drugu sansu za novi potpis...ne treba kriviti ni momka ni upravu po meni,uprava je prepoznala dobrog mladog igraca i pokusala a ovaj nije htio da se to realizuje,vjerovatno pomisljajuci da je on novi Dzeko,jer ga trenutno gleda na tv,a zna da se Dzeko i nije bas dobro proveo u Zelji...medjutim svaki dobar igrac kad tad pronadje svoj put za inostranstvo,ali Djip nije imao sluha za klub u kojem su ga usmjeravali i poducavali...steta...Djip bi trebao ipak znati da se jedan Dzeko napravi jednom u 20 godina,volio bih da uspije u svojim namjerama,ali trebao je dvije tri godine pokusati kod nas...nema veze,bice jos igraca,vazno je da ih stvaramodrop je napisao/la:I još nešto... mladi Đip nije želio potpisati ugovor sa Željom , a nuđen mu je još na pocetku sezone.
Valjda momka neko "savjetuje" od rodbine ili je tražio da odmah bude prvi napadac kluba ili nešto trece.
On vjerovatno misli da je novi Messi,pa nek mu je sa srecom u Sampdoriji.
Pa nudjen je i Colicu pa je Colic razgovarao i prihvatio ugovor na manji vremenski period, i niko mu nije garantovao da ce igrati u prvih 11, momak je otisao povrijedjen na prvi dio ljetnjih priprema, poslije se oporavio i pokazao da vrijedi i izborio se za mjesto.....
A Durak i Hasanovic koji su talenti kao ovaj Djip su isto tako otisli iz Zelje pa ih nigdje nema, a ja mogu samo za ovog Djipa reci da lik misli da je bolji od C.Ronalda. A tako se ne postaje igrac