Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Problem RA je sto nemaju nikakve saveznike, osim fake prijatelja sa Koseva, pa da se mogu izboriti sa ovim problemom.
Da ste braća sa nama, već bi prve ekipe Manijaka, Taurunuma i Crvenih đavola preokrenule cijeli zapadni Mostari, i vratili vam transove i jos pokupili njihove udarne...
Da ste braća sa nama, već bi prve ekipe Manijaka, Taurunuma i Crvenih đavola preokrenule cijeli zapadni Mostari, i vratili vam transove i jos pokupili njihove udarne...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Izvini vasilije, vjerovat cemo sta kazu likovi sa "one strane" ipak je sve sto oni kazu istina
Cuj da ne vjerujemo svojim ocima umjesto njima na rijec, nema logike
-
- Kontakt:
U istoj recenici prvo pises da nema sanse da je doslo do unistavanja terena a onda tvrdis da ako se kojim slucajem to desilo, da su ga sigurno sami sebi unistili. Jesi ti bas tako glup ili volis kontrirati sam sebi?
**** lokalne bili su i prije pa bude po koja tuca ili nesto tako ovo je sad malo ozbiljnija stvarNeutral je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:18Lokalni izbori![]()
Na stranu izbore, ustasluk se ovdje uveliko zivi, ko tu ne obitava ne zna sa kakvom zivinom dijelimo zrak. Pogledaj im samo ovdje komentare i sve ce ti bit jasno. Najjace od svega, nikad nisu smjeli nista bez copora i sada nas ubjedjuju da su oni profesionalno izveli akciju.
Samo znam da ce glava pasti zbog travnjaka ako je doslo do toga jer Velez nije RA niti RA Velez, Velez je iznad toga, ovo im je bila velika greska ako je zaista do toga doslo.
Lijepa Sarajevska tifo scena

-
- Kontakt:
Jao Vaslija brata hahaha sta napisa

Jebhem li vam rod i porod usthaski koji vas je okotio. Sta mislite da ce vas teren ostat citav?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Manijaci bi nas izdali u pola akcije i vikali bi imena ratnih zlocinaca19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:20Problem RA je sto nemaju nikakve saveznike, osim fake prijatelja sa Koseva, pa da se mogu izboriti sa ovim problemom.
-
- Kontakt:
Ja ti vjerujem 100% i suosjecam, ali ova akcija Ultrasa je stimaljka zesca. Neko vas je prodao, nema sta drugo bit. Ponizenje brate moj, kako god.Neutral je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:18Lokalni izbori![]()
Na stranu izbore, ustasluk se ovdje uveliko zivi, ko tu ne obitava ne zna sa kakvom zivinom dijelimo zrak. Pogledaj im samo ovdje komentare i sve ce ti bit jasno. Najjace od svega, nikad nisu smjeli nista bez copora i sada nas ubjedjuju da su oni profesionalno izveli akciju.
Samo znam da ce glava pasti zbog travnjaka ako je doslo do toga jer Velez nije RA niti RA Velez, Velez je iznad toga, ovo im je bila velika greska ako je zaista do toga doslo.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Mostarac12345, dana/u 06 maj 2024, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bih volio da se desi nešto loše bilo kome, ali samo bih volio znati ko im smišlja ove debilne poteze. Mislim ok, vratili ste im za onu akciju oko transova, nebitno sad na koji način, ali da uništavaš klupsku infrastrukturu stvarno moraš biti jadnik i bijednik.
Ovo će na kraju završiti nekim fajtom i marisanom u gradu, gdje će se potezati noževi i pištolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dobit ces zabranu koristenja mobitelaMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:26Sa kim Boze djelim zrak u ovoj ne znam kako da se izrazim drzavi a opet zao mi je izrazit tako prema njoj ipak su mi preci dali krvi za nju a i ja za nju ali Boze kad si me dao zdravog pravog sretnog i lijepu mi vjeru podario sto me bar ne spremi da se rodim da ne zivim sa ovim fašistima fujjjj
-
- Kontakt:
Dok neko ne ostane bez glave na ramenima ovo neće prestati izgleda. Tuga gdje živim da u 2024. godini u 21. stoljeću nakon 29 godina od rata mi idalje živimo isto
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Mostarac12345, dana/u 06 maj 2024, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Grijesis brate. Nasa braca preko Drine bi do sada vec skontali ove sto su vas opljackali, ako su iz Srbije kao sto je @radobolja naveoDirektorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:24Manijaci bi nas izdali u pola akcije i vikali bi imena ratnih zlocinaca19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:20Problem RA je sto nemaju nikakve saveznike, osim fake prijatelja sa Koseva, pa da se mogu izboriti sa ovim problemom.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ima li ko iz red armija da potvrdi ovo?
A i ona pljacka je prvo ovdje dojavljena, prije svih portala, grupa i drustvenih mreza, ispostavilo se da je sve tacno. 70 stranica za 24h, rispekt
crocop prvi pisao
A i ona pljacka je prvo ovdje dojavljena, prije svih portala, grupa i drustvenih mreza, ispostavilo se da je sve tacno. 70 stranica za 24h, rispekt

crocop prvi pisao
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
možda, gluho bilo, i puške, automate, sjekire, palice, buzdovani, bombe, molotovljevi kokteli itd...Virtu4l je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:26Ne bih volio da se desi nešto loše bilo kome, ali samo bih volio znati ko im smišlja ove debilne poteze. Mislim ok, vratili ste im za onu akciju oko transova, nebitno sad na koji način, ali da uništavaš klupsku infrastrukturu stvarno moraš biti jadnik i bijednik.
Ovo će na kraju završiti nekim fajtom i marisanom u gradu, gdje će se potezati noževi i pištolji.
zar i ti sine Ivane!?
Glupo je sto ce pasti mrtva glava zbog fudbala,nije vrijedno niti ce kad biti ali ajde ,imaju ljudi svoje samo da neko nevin ne zaplati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zadnje godine manji od makovog zrna karanje na svakom koraku,upadali im u glavna okupljalista,i jos da nepricam.I nakon ove placene pljacke malo se ponovo uskurcili a kad vam prijatelji odu ostadoste ponovo sami,mi grijesimo kad kazemo ma necemo im to nije po pravilu,ma necemo ni to nije po pravilu,e **** vise pravila!