FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 30 dec 2013, 23:40

terabajt je napisao/la:Tomica pokusat sacuvati to treba da bude glavni prioritet al mislim da nece ici sad na polusezoni, i jednog stopera dovesti i ne treba nam niko.
Treba nam lijevi bek jer teško ćemo se moći pouzdati u Kvesu koji vjerovatno neće biti 100% spreman..
BUDI ŽELJO !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 dec 2013, 23:47

oko paša kajkut saša :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 dec 2013, 23:52

champions1921 je napisao/la:Bolje je tim parama obezbjediti sigurne plate postojećem kadru do kraja sezone nego davati 7000-8000 KM, po meni, precjenjenom Kajkutu kojem bi dres Želje po svim rezonima bio vrhunac karijere..

Edit: Po meni bi isto tako bilo bolje dogovoriti se sa Tomićem da produži ugovor nego trošiti na Kajkuta..
Po meni je prioritet uzeti titulu, Tomic je pametan i fin momak kao Kvesic ne bi trebalo biti problema sa njim mada je od strane kitica pokusano poremetiti atmosferu u ekipi upravo preko Tomica.Tomic ce iz Zelje u neki fin i veliki klub uslovno receno veliki u kom ce sebe obezbjediti i gdje ce Zeljo zaraditi.Uostalom Kajkut je pristao na manju platu nego u Celiku ali je lik sa kojim ne znas na cemu si jednom nas je vec izradio...Uglavnom opusteno Amar moze ovu ligu i sa juniorima uzeti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 dec 2013, 00:18

pile87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Bolje je tim parama obezbjediti sigurne plate postojećem kadru do kraja sezone nego davati 7000-8000 KM, po meni, precjenjenom Kajkutu kojem bi dres Želje po svim rezonima bio vrhunac karijere..

Edit: Po meni bi isto tako bilo bolje dogovoriti se sa Tomićem da produži ugovor nego trošiti na Kajkuta..
Po meni je prioritet uzeti titulu, Tomic je pametan i fin momak kao Kvesic ne bi trebalo biti problema sa njim mada je od strane kitica pokusano poremetiti atmosferu u ekipi upravo preko Tomica.Tomic ce iz Zelje u neki fin i veliki klub uslovno receno veliki u kom ce sebe obezbjediti i gdje ce Zeljo zaraditi.Uostalom Kajkut je pristao na manju platu nego u Celiku ali je lik sa kojim ne znas na cemu si jednom nas je vec izradio...Uglavnom opusteno Amar moze ovu ligu i sa juniorima uzeti
Ma ne sikiram se ja pile ni sekunde.. Vjerujem doktoru za ovu ligu samo me nervira činjenica da mnogi igrači podižu svoju cijenu preko Želje a Kajkut je to već par puta odradio.. I mislim da on nije igrač koji bi nam puno značio a visinom primanja bi vjerovatno unio i nemir u svlačionicu.. Amar se na neki način riješio tih "zvijezda" upravo radi neke harmonije u ekipi a i finansikski je lakše izdrzati.. Mnogi su mu to zamjerili a on im dokazao da i bez njih može titule uzimati.. Ja ne vidim neku svrhu u dovodjenju Kajkuta jer u ekipi imamo par deficitarnijih pozicija koje su veći prioritet..
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 dec 2013, 00:21

amerosm je napisao/la:Na danasnji dan prije tacno 5 godina...

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... q1WDP9kWjQ
Kad se samo sjetim osjećaja tad jbt...
Nisam imao pojma, da ce biti upaljeni uopste, izlazim iz merkatora i ko da sam duha vidio. Za 2min sam bio na terenu, radujuci se ko malo djete...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2013, 00:26

champions1921 je napisao/la:Ma ne sikiram se ja pile ni sekunde.. Vjerujem doktoru za ovu ligu samo me nervira činjenica da mnogi igrači podižu svoju cijenu preko Želje a Kajkut je to već par puta odradio.. I mislim da on nije igrač koji bi nam puno značio a visinom primanja bi vjerovatno unio i nemir u svlačionicu.. Amar se na neki način riješio tih "zvijezda" upravo radi neke harmonije u ekipi a i finansikski je lakše izdrzati.. Mnogi su mu to zamjerili a on im dokazao da i bez njih može titule uzimati.. Ja ne vidim neku svrhu u dovodjenju Kajkuta jer u ekipi imamo par deficitarnijih pozicija koje su veći prioritet..
A vidjecemo nama nije pod moranje taj Kajkut moze i bez njega takva smo ekipa.Zanimljivo je da je u celiku imao vece pare nego sto nasi nude i da kitice daju jos vece pare a da smo mi u opticaju e to moze samo Zeljo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 dec 2013, 00:28

champions1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Ma ne sikiram se ja pile ni sekunde.. Vjerujem doktoru za ovu ligu samo me nervira činjenica da mnogi igrači podižu svoju cijenu preko Želje a Kajkut je to već par puta odradio.. I mislim da on nije igrač koji bi nam puno značio a visinom primanja bi vjerovatno unio i nemir u svlačionicu.. Amar se na neki način riješio tih "zvijezda" upravo radi neke harmonije u ekipi a i finansikski je lakše izdrzati.. Mnogi su mu to zamjerili a on im dokazao da i bez njih može titule uzimati.. Ja ne vidim neku svrhu u dovodjenju Kajkuta jer u ekipi imamo par deficitarnijih pozicija koje su veći prioritet..
Kajkut je ipak vjerovatno trenutno najbolji spic u ligi. S njim imas garantovanih 10-ak golova. Pravi skolovani napadac.
Al ako Brko odluci drugacije znaci da ima bolje rjesenje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 dec 2013, 00:32

Imas i sa arom 10, a bolje da on ime izgradi, nego onaj dvolicni papak.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 dec 2013, 00:43

neroazzuro je napisao/la: Kajkut je ipak vjerovatno trenutno najbolji spic u ligi. S njim imas garantovanih 10-ak golova. Pravi skolovani napadac.
Al ako Brko odluci drugacije znaci da ima bolje rjesenje.

Ne kažem ja da je loš.. U nekim drugačijim okolnostima bi bio mega pojačanje.. Bar bi nam kod slobodnjaka valjao.. Samo mislim da bi sa lovom koju bi njemu dali mogli dovesti i stopera i lijevog beka i lijevo krilo i to da budu solidni igrači..

Ovo je samo moje mišljenje.. Možda grijesim..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 31 dec 2013, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 31 dec 2013, 00:48

pile87 je napisao/la:

Ma jednostavno po nekoj logici da ne moze uraditi ono sto je zamislio i zacrtao Osim ga ne bi ni pokusavao dovoditi ako nema da se namiri sve sto treba... Naravno da treba i produziti ugovor sa Tomicem al mislim da bi i ovo bio odlican potez... Ostaje da vidimo sta ce se desiti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 dec 2013, 00:59

Ne znam,ipak mi najvece teskoce trenutno imamo u napadu. Jos te price o Selimovicevom odlasku...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 31 dec 2013, 08:40

kako vrijeme leti, zar je proslo pet godina od noci sa reflektorima.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 dec 2013, 13:10

Novac od Škijinog portreta uručen Nini Pašić

http://fkzeljeznicar.ba/novac-od-skijin ... asic/7638/" onclick="window.open(this.href);return false;

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 31 dec 2013, 13:12

sonik24 je napisao/la:kako vrijeme leti, zar je proslo pet godina od noci sa reflektorima.
bas tako,kao da je jucer bilo :)
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 dec 2013, 13:50

Da se prisjetimo kako smo pruzili dobar otpor jakoj Viktoriji.

[youtube][/youtube]

Da smo imali malo jaci tim ko zna sta bi bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 31 dec 2013, 14:31

eno vidim Velez dovede extra napadaca Milana Purovica nekada Zvezdin spic, poslije u Sportingu igrao pa nije mi nikako jasno kako nasi sta ne rade po ovom pitanju lego bi nam ko budali samar a tek liku 28 g. Ako moze potpisat za Velez jedan ovakav igrac, svaka cast Velezu al gdje smo tu mi jos nam bas skripi ta pozicija ne kontam sta rade.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 31 dec 2013, 14:51

Pretpostavljam da si gledao tog Purovica pa znas da je dobar.Logika nekako drugacije govori:ako se igrac sa 28 g,znaci u najboljim igrackim godinama,vrati odnekud iz Evrope u pl BiH,izvjesno je da nesta ne stima.Moze njemu pisati u cv-u sta hoces,to nije normalan slijed u nogometnoj karijeri.
To je ono nase,daj nam nekog novog i odmah ga dozivljavamo kao pojacanje. Budite sigurni da Amar nece dovesti nikoga ko nije pravo pojacanje,znaci ko nije bitno bolji od onih koje imamo i ko nece potpisati najmanje na dvije godine.
Ova ce se polusezona izgurati sa Hodzicem i Ramicem,to je sigurno.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 31 dec 2013, 15:10

FKZ1921 je napisao/la:Pretpostavljam da si gledao tog Purovica pa znas da je dobar.Logika nekako drugacije govori:ako se igrac sa 28 g,znaci u najboljim igrackim godinama,vrati odnekud iz Evrope u pl BiH,izvjesno je da nesta ne stima.Moze njemu pisati u cv-u sta hoces,to nije normalan slijed u nogometnoj karijeri.
To je ono nase,daj nam nekog novog i odmah ga dozivljavamo kao pojacanje. Budite sigurni da Amar nece dovesti nikoga ko nije pravo pojacanje,znaci ko nije bitno bolji od onih koje imamo i ko nece potpisati najmanje na dvije godine.
ma jesam brate gledo sam ga dok je u Zvezdi igrao i stvarno dobar napadac i sigurno je bolji od Ramica i iskusniji od Hodzica al eto sta znam valjda nasi znaju sta rade nego onako mi nekako zacudo i mislim bas da nije najbolji izbor osloniti se na Ramica u drugoj polusezoni, to si mogo jednom napraviti al nece vazda tako biti to je moje misljenje i mislim da trebamo ozbiljnije razmisljati po tom pitanju da bi imali neku konstantu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 dec 2013, 15:20

QWERTZ je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pretpostavljam da si gledao tog Purovica pa znas da je dobar.Logika nekako drugacije govori:ako se igrac sa 28 g,znaci u najboljim igrackim godinama,vrati odnekud iz Evrope u pl BiH,izvjesno je da nesta ne stima.Moze njemu pisati u cv-u sta hoces,to nije normalan slijed u nogometnoj karijeri.
ma jesam brate gledo sam ga dok je u Zvezdi igrao i stvarno dobar napadac i sigurno je bolji od Ramica i iskusniji od Hodzica al eto sta znam valjda nasi znaju sta rade nego onako mi nekako zacudo i mislim bas da nije najbolji izbor osloniti se na Ramica u drugoj polusezoni, to si mogo jednom napraviti al nece vazda tako biti to je moje misljenje i mislim da trebamo ozbiljnije razmisljati po tom pitanju da bi imali neku konstantu
Nije on ni blizu Hodzicu vjeruj.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 dec 2013, 16:45

Elegant je napisao/la:Da se prisjetimo kako smo pruzili dobar otpor jakoj Viktoriji.

[youtube][/youtube]

Da smo imali malo jaci tim ko zna sta bi bilo.
Ja licno mislim da smo mogli ovo proci, samo nam je trebala malo bolja postavka i agresivnija igra na Kosevu, jer uz onakvu atmosferu, sve je moguce...

Ali dobro, ovo je generalno veliki uspijeh, jer kada se uzme u obzir da smo imali od 2009 najlasbiju ekipu od dosadasnjih za euro nastupe, protiv najaceg protivnika od Newcastle.

Prvenstveno, uspijeh je jer smo uspijeli osatati u igri nakon prve tekme, sto do sada nije bio slucaj. Posto nemamo para za profi igrace, bitno je da ekipa ima srce i da igraju djeca koja vole Zelju, a onda je sve moguce... :mrgreen:
To sada imamo, dakle sve je moguce, bitno je samo kada budemo raditi pripreme za evropu da djeca nasa osjete kako je igrati protiv jacih ekipa...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 41 gost.