Trebamo svakako biti na oprezu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slazem se iako je kvalitet na nasoj strani tu nikad nema favorita. Sjetimo se kad su oni bili puno kvalitetniji da su znali dobit po guzovima.Majkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,
E nek si nam rekao.Majkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,
To sto si rekao je istina,pusti zajebancijuMajkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,
Kad su to oni bili "puno" bolji u odnosu koliko smo mi od njih trenutno?obiteljskicovjek je napisao/la:Slazem se iako je kvalitet na nasoj strani tu nikad nema favorita. Sjetimo se kad su oni bili puno kvalitetniji da su znali dobit po guzovima.Majkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,
Nikad, al su nekad imali bolje igrace i gubili od nassasistika je napisao/la:Kad su to oni bili "puno" bolji u odnosu koliko smo mi od njih trenutno?obiteljskicovjek je napisao/la:Slazem se iako je kvalitet na nasoj strani tu nikad nema favorita. Sjetimo se kad su oni bili puno kvalitetniji da su znali dobit po guzovima.Majkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,
to Dinu Selimovica pitaj, jedino ti on moze konkretno odgovoriti a ovdje na forumu iskreno mislim da nema nikog ko je vidio taj ugovor pa da moze to da potvrdi ili demantujesolinas je napisao/la:Momci jeli istina da je ugovorna obaveza sa tucima tri trofeja za tri godine.moze i PP.
Lijep pozz
Po meni Heric je blizi nastupu, Ako ne nastupi Puzigaca onda bi mogli vidjeti i Kadusica. Ja bih volio vidjeti sutra i jednog i drugog pa bar po 10-15 min.hilmo je napisao/la:Koji li je to junior koji će konkurisati za sutrašnju utakmicu?
Herić ili Kadušić?!
Ok u derbiju se nikad nezna, ali brate ovaj sad sto ide je u kvaliteti do sada najrazlicitiji. Ja mislim da glat dobijamoobiteljskicovjek je napisao/la:Slazem se iako je kvalitet na nasoj strani tu nikad nema favorita. Sjetimo se kad su oni bili puno kvalitetniji da su znali dobit po guzovima.Majkl je napisao/la:Bezveze je priča "lako ćemo sa strumfetama" ,to je derbi i skroz druga tekma u kojoj forma ,pozicija na tabeli i ostale stvari nemaju nikakve veze,