Jedini način da se smirim poslije ovakvog poraza je čitanje teme FK Sloboda.

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Jedini način da se smirim poslije ovakvog poraza je čitanje teme FK Sloboda.

Ja recimo nikad nisam volio da udaram protivnika na konopcima.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jedna od čari derbija su i prcanja nakon svakog, al zašto glupani, kojima je intelektualni domet prcanja napisati "pitarske ****", imaju potrebu da napišu najviše postova
Broj palaca na ovoj ruci je jednak broju trofeja FK Sloboda.slobodaTZ je napisao/la:Jedini način da se smirim poslije ovakvog poraza je čitanje teme FK Sloboda.
slobodaTZ je napisao/la:Jedini način da se smirim poslije ovakvog poraza je čitanje teme FK Sloboda.
Tekashi je napisao/la:slobodaTZ je napisao/la:Jedini način da se smirim poslije ovakvog poraza je čitanje teme FK Sloboda.
Kasnis brato viewtopic.php?f=3&t=9944&start=183360Virtu4l je napisao/la:I prvo pa muško, kaže jedan 'pojeli smo ih na tribini'
![]()
![]()
MocMahale444 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Još ne mogu da vjerujem da je to napisaoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kasnis brato viewtopic.php?f=3&t=9944&start=183360Virtu4l je napisao/la:I prvo pa muško, kaže jedan 'pojeli smo ih na tribini'
![]()
![]()
Jesil i ti osjetio energiju i strast sa igracima na poluvremenu ?Manijaci19871921 je napisao/la:To kao bitno?simidobar je napisao/la:Znao sam da su pe*eri... Izadje veseli javno iz "ormara"."Pričali smo između sebe, dogovorili smo se da izađemo i da nemamo šta da izgubimo, osjetili smo između sebe eneregiju i strast, zabili smo tri gola na kraju pobijedili 5:2.
Jel ovo dajete podrsku paradi ?
Aj ovaj.... odyebi stariiii!!!!!!
Obrisi se oko zvalje svrsili smo vam u njih
Kad i sam znaš kako je kad ispadne zubalo.Virtu4l je napisao/la:Ja recimo nikad nisam volio da udaram protivnika na konopcima.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jedna od čari derbija su i prcanja nakon svakog, al zašto glupani, kojima je intelektualni domet prcanja napisati "pitarske ****", imaju potrebu da napišu najviše postova
biceDUPLA je napisao/la:https://giphy.com/gifs/kEEVl0UA0R8YtKOpPv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.