FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Znači nije bila loša odluka što su otjerali Cesara i doveli Handanovića iako Julio brani fantastično u QPR-u.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Tako barem meni izgleda. Decko je fascinantan. Bez konkurencije je najbolji golman sa exYu prostora ikada, a verovatno da ce uskoro uci i u top5 na svetu.baresi#6 je napisao/la:Znači nije bila loša odluka što su otjerali Cesara i doveli Handanovića iako Julio brani fantastično u QPR-u.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti znaš, nisi Begovića nikad gledaoMaGiCa je napisao/la:Tako barem meni izgleda. Decko je fascinantan. Bez konkurencije je najbolji golman sa exYu prostora ikada, a verovatno da ce uskoro uci i u top5 na svetu.baresi#6 je napisao/la:Znači nije bila loša odluka što su otjerali Cesara i doveli Handanovića iako Julio brani fantastično u QPR-u.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio si ti da branis nase bojeMaGiCa je napisao/la:Jel bio neko juce na tekmi?
Ja po prvi put u zivotu gledao uzivo Intera.![]()
Sve je bilo u okvirima ocekivanog. Koliko me odusevio Handanovic, mislim da nisam gledao golmana koji se postavlja bolje, a gledao sam i Casillasa, Buffona, Kahna i Didu, na primer. Jednostavno, da nije Samira, ne bi ni Inter ovako dobro stajao u LE i Serie A. Definitivno je on najvece pojacanje ove sezone.

Definitivno su napravili cudo sa ljetosnim mercatom. Iako strasno gotivim Julione-a, iz ove perspektive sad mi je drago sto su ga zamijenili sa Handom. Meni je on odavno medju top10, ali ako ovako nastavi mogao bi doseci same visine.
Eto bili su i u Hrvatskoj, u Srbiji, valjda ce red doci i da nas posjete.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mogu ali samo u MedugorjePuma je napisao/la:Bio si ti da branis nase bojeMaGiCa je napisao/la:Jel bio neko juce na tekmi?
Ja po prvi put u zivotu gledao uzivo Intera.![]()
Sve je bilo u okvirima ocekivanog. Koliko me odusevio Handanovic, mislim da nisam gledao golmana koji se postavlja bolje, a gledao sam i Casillasa, Buffona, Kahna i Didu, na primer. Jednostavno, da nije Samira, ne bi ni Inter ovako dobro stajao u LE i Serie A. Definitivno je on najvece pojacanje ove sezone.![]()
Definitivno su napravili cudo sa ljetosnim mercatom. Iako strasno gotivim Julione-a, iz ove perspektive sad mi je drago sto su ga zamijenili sa Handom. Meni je on odavno medju top10, ali ako ovako nastavi mogao bi doseci same visine.
Eto bili su i u Hrvatskoj, u Srbiji, valjda ce red doci i da nas posjete.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mudonja dva mjeseca out 

Call the coroner!
Ranocchia mozda bude igrao,Cambiasso i Gargano ne zna se jos,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Steta! Iako su ga mnogi potcjenjivali on se pokazao kao pojacanje, u pravom smislu te rijeciPuma je napisao/la:Mudonja dva mjeseca out

PAZZA INTER !!!
A jbtPuma je napisao/la:Mudonja dva mjeseca out

Mislim da se blizi dan Sneijder-ovog odlaska,poceli su mu zabranjivati i da Tvita,navodno zbog ugovora,al evo danas strama kaze da ne moze da iznosi timske vijesti preko twittera...cudno cudno
Ono sto je vazno da se treninzima iduce sedmice vraca Coutinho.
Slijedeca Atalanta,neugodno gostovanje ali ocekujem pobjedu
Ono sto je vazno da se treninzima iduce sedmice vraca Coutinho.
Slijedeca Atalanta,neugodno gostovanje ali ocekujem pobjedu

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Sneijder jednostavno ne odgovara ovom Interu, koliko god on meni bio drag ali on previse usporava igru, gotovo da se ne vraca u obranu, jedino sta mozemo od njega ocekivat je neka dobra lopta za Milita ili Palacia, ali isto to do sada perfektno odrađuje Cambi. Treba ga prodat na zimu za nekih 20ak mil ako se moze i oslobodit se njegove visoke place. Na ljeto dovest zamjenu.
Treba ovaj tjedan dat sansu Alvarezu, momak nije dobio minutazu odavno, a siguran sam da moze dosta pruzit. Puno je ozljeđenih i bit ce pakleno protiv Atalante ali bilo bi glupo gubit sad u ovom trenutku bodove.
Treba ovaj tjedan dat sansu Alvarezu, momak nije dobio minutazu odavno, a siguran sam da moze dosta pruzit. Puno je ozljeđenih i bit ce pakleno protiv Atalante ali bilo bi glupo gubit sad u ovom trenutku bodove.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
http://internazionalebalkan.webs.com/ap ... alilovica-" onclick="window.open(this.href);return false; kad nece za bosnu barem nek za inter igra 

Sneijder, iako mi je jedan od najdrazih igraca u ovom Interu, jednostavno nema vise sta traziti u Interu. Vidim 3 jaka razloga zasto bi to trabalo tako biti:
1. Najplaceniji, a najmanje igra
2. Forma mu je daleko od idealne, a onu od prije 1.5-2 godine nikad nece pronaci
3. Konstantne povrede, izbivanja sa terena
Svi smo slozni da ovaj Inter on samo koci. Do prije godinu, godinu i po i ubio onog ko kaze da Sneijdera treba prodati, ali situacija je trenutno takva. Zao ce mi biti i zbog njegove zene, al sta je tu je

1. Najplaceniji, a najmanje igra
2. Forma mu je daleko od idealne, a onu od prije 1.5-2 godine nikad nece pronaci
3. Konstantne povrede, izbivanja sa terena
Svi smo slozni da ovaj Inter on samo koci. Do prije godinu, godinu i po i ubio onog ko kaze da Sneijdera treba prodati, ali situacija je trenutno takva. Zao ce mi biti i zbog njegove zene, al sta je tu je

Call the coroner!
i ja sam za da se sneijder proda..coutinho ce dobivat vise prilike kad on ode..couti se vratio treninzima i za sledecu utakmicu bi trebo bit spreman..ranocchia i samuel isto tako
mariga ce odigrat utakmicu sa primaverom, volio bi da i on dobije priliku da pokaze sta zna..meni je bio sasvim solidan onih utakmica sto je odigro
mariga ce odigrat utakmicu sa primaverom, volio bi da i on dobije priliku da pokaze sta zna..meni je bio sasvim solidan onih utakmica sto je odigro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Da su tada prodali njega a ostavili samuel eto'o bila bi druga prica danas,,
Makar ne bi trebali razmisljati o napadu,
Makar ne bi trebali razmisljati o napadu,
- GolfDvojka
- Kontakt:
selam svim pristalicama crno-plave boje na forumu, a i šire 
FORZA INTER!!!

FORZA INTER!!!
we selam interista! i ja sam da se sneijder proda, da se zgrabi kakvi para dok se moze, a razloge je puma lijepo naveo. najvise me muci lova koju uzima i ako ne idu iz mog dzepa heheheh. prije pocetka sezone sam pisao da treba smanjivati plate igracima koji su daleko ispod svog nivoa, svaki potez kluba sam podrzavao, sad se ispostavilo kao pravi potezi. financijski stabilan klub je osnova za dalje uspjehe, kao uostalom i u svemu , gdje financije skripe sve ide po belaju ne samo u sportu. GRANDE INTER!!!
- GolfDvojka
- Kontakt:
Pod hitno se riješit Sneijdera, a lova od njegove prodaje + nešto pride, i baciti na Cavanija ili Radamela F.
Milito je jedan, ali treba misliti na budućnost, vazda smo imali najjače napadače samo treba nastaviti historiju(Ronaldo, Zamorano, Ibra, Adriano, Milito...)

Milito je jedan, ali treba misliti na budućnost, vazda smo imali najjače napadače samo treba nastaviti historiju(Ronaldo, Zamorano, Ibra, Adriano, Milito...)
Ipak mi nesto zao da ga prodaju, vise bi volio probat ga uklopit jos makar do kraja sezone...
Sneijder je ipak klasa iznad ovih igraca u vezi, i on je za velikih utakmica tipa polufinale finale LP ako se planiraju gurati medju evropsku elitu sljedecih godina.
Tako da mislim na duze staze bolje je da ostane, kada budemo LP igrali...
Ali opet novac koji uzima trenutno se ne isplati davati mu.. + ha se on cijeli istetoviro to meni vise lici na kurcenje po terenu nego na igranje fudbala

Sneijder je ipak klasa iznad ovih igraca u vezi, i on je za velikih utakmica tipa polufinale finale LP ako se planiraju gurati medju evropsku elitu sljedecih godina.
Tako da mislim na duze staze bolje je da ostane, kada budemo LP igrali...
Ali opet novac koji uzima trenutno se ne isplati davati mu.. + ha se on cijeli istetoviro to meni vise lici na kurcenje po terenu nego na igranje fudbala

inace ?
- GolfDvojka
- Kontakt:
Ja koliko vidim neće se on oporaviti još zadugo, izgleda više voli zabijati kod kuće nego na terenu 
Znali neko druži li se on sa Bobom Vierijem(vidim cigare, tetovaže, alkohol, ima tu i tamo žena sumnjivog morala
), ako se s' njim počeo družiti, treba ga prodati dok još možemo uzeti koju marku 

Znali neko druži li se on sa Bobom Vierijem(vidim cigare, tetovaže, alkohol, ima tu i tamo žena sumnjivog morala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.