Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kidd sretan kao da je uzeo prsten, reklo bi se da su pobijedili ozbiljnu ekipu (ništa protiv Raptorsa, svaka im čast ali su limitirani).
Uglavnom, jedva čekam da Mirza ode iz ovih Nets-a. Očigledno ima kapacitet da igra bez problema NBA, no to smo već znali.
Uglavnom, jedva čekam da Mirza ode iz ovih Nets-a. Očigledno ima kapacitet da igra bez problema NBA, no to smo već znali.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Mirza iza Pirsa najkorisniji +- igrac Netsa,pametnom dosta 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Neda Mirzi niko lopte u napadu i kad je otvoren za sut al cuvali su ga dobro pa su ostali imali vise prostora!Nadam se istom minutazom protiv Lakersa i jos boljom igrom !
Ocekujem ga barem 12 min protiv la u najgorem slucaju. Samo da dobije ovakvu priliku i da ga ide sut zabio bi 12 15 poena bez po muke uvjeren sam,..
-
- Kontakt:
Ne razumijem se toliko dobro u kosarku, ali za 21. minutu ne dati niti jedan koš?
ne bi on igrao 21 minut da je igrao lose, zar ne?robijas_Ri je napisao/la:Ne razumijem se toliko dobro u kosarku, ali za 21. minutu ne dati niti jedan koš?
hajde malo razmislite kada nesto napisete prije nego posaljete post, ok, nije zabio ni poen ali nije ni sutao, jednom sutnuo i to je to, ostalo je sve igrao za ekipu i odbranu, mozda zeli pokazati da je i to spreman, da se zrtvuje i na ovaj nacin, ima trenera koji takve igrace obozavaju, kidd ne znam da li je i kidd je zivi promasaj od trenera ali meni ovo nije nikakav los znac, cak upravo suprotno, dobio je 21 minut, to nije malo i ocito je primjeceno u prosloj utakmici da se trudi i da moze, pozitivno u ovim minutama je, kao sto sam vec naveo, to da se nije namasao pa ostao na nuli nego jednostavno nije sutao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Najkorisniji igrac bez poena protekle noći,ja zaspao u pola tekme,pa sam morao da nadoknadim citajuci izvještaje..Mogu procitati samo rijeci hvale za naseg Mirzu,ali sto je najbolje od svega REGGIE EVANS=DNP
......
FREE MIRZA !

FREE MIRZA !
ne zanosite se!
kakva crna dobra partija. pa napravio je 6 skokova i jedan faul. igrao 20min i to bez ucinka. uz duzno postovanje ma koliko na terenu to izgledalo korisno i dobro za ekipu, to je realno slab ucinak. to sto je igrao 20min je vise silom prilika nego sto je bila potreba...trener je vidio da ne steti ekipi svojom igrom i da kao takav je upotrebljiv - al da je imao sjajan ucinak= nije - pa to je smijesno! nidje veze!!!
isto tako...on da narednu odigra 20-25min zabije 20pts i tako odigra naredne 2-3 utakmice...onog trena kad se vrate Lopez, Williams i Kirilenko njegove minute se sele na klupu. ovi nba treneri ne vide njega kao lidera ili igraca koji moze nesto da ucini, vec kao igraca za popunu rostera i to je to (to je uocljivo vec protiv raptorsa da ga niko od suigraca ne vidi i ne smatra bitnim za napad)...zivi bili pa vidjeli!
kakva crna dobra partija. pa napravio je 6 skokova i jedan faul. igrao 20min i to bez ucinka. uz duzno postovanje ma koliko na terenu to izgledalo korisno i dobro za ekipu, to je realno slab ucinak. to sto je igrao 20min je vise silom prilika nego sto je bila potreba...trener je vidio da ne steti ekipi svojom igrom i da kao takav je upotrebljiv - al da je imao sjajan ucinak= nije - pa to je smijesno! nidje veze!!!
isto tako...on da narednu odigra 20-25min zabije 20pts i tako odigra naredne 2-3 utakmice...onog trena kad se vrate Lopez, Williams i Kirilenko njegove minute se sele na klupu. ovi nba treneri ne vide njega kao lidera ili igraca koji moze nesto da ucini, vec kao igraca za popunu rostera i to je to (to je uocljivo vec protiv raptorsa da ga niko od suigraca ne vidi i ne smatra bitnim za napad)...zivi bili pa vidjeli!
Prvo da te pitam da li si gledao utakmicu???hz1987 je napisao/la:ne zanosite se!
Mes Que Un Club
nema uopste veze sto nije postigao poene u utakmici. bitno je da je proveo minute na terenu i da je igro za ekipu i da su pobijedili.
bolje je da ne suta, nego da sutira nerezonski i na silu.
nisam gledo utakmicu ali vjerujem, da je doso u priliku da sutira, da bi to i uradio.
osim toga, igraci se prvo namecu timskom igrom i igrom i pozrtvovanoscu u odbrani. poeni dolaze sami od sebe.
bez obzira, mislim da bi trade bio najbolje rijesenje. ipak je on tip igraca koji "kosi" a ne onaj koji "vodu nosi"
bolje je da ne suta, nego da sutira nerezonski i na silu.
nisam gledo utakmicu ali vjerujem, da je doso u priliku da sutira, da bi to i uradio.
osim toga, igraci se prvo namecu timskom igrom i igrom i pozrtvovanoscu u odbrani. poeni dolaze sami od sebe.
bez obzira, mislim da bi trade bio najbolje rijesenje. ipak je on tip igraca koji "kosi" a ne onaj koji "vodu nosi"
Ugasim sinoc stream kad je Mirza izasao i sad udjem na fb kad ljudi zamalo izgubili, kako je ovo smjesna ekipa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
večeras u 1:30h protiv Lakersa.. eh večeras bi već mogli očekivati da će imati više prilike za šut nego sinoć kad ga je Novak dobro čuvao..
idemo Mirziceeeee

idemo Mirziceeeee
I taj jedan šut što je uzeo je bio na kraju napada kada se moralo šutirati.
Odigrao je dobar meč, borio se za svaku loptu, sjajan ofanzivni skok. Pisao sam o tome jučer, može bez problema igrati NBA ali u ovim Netsima se neće naigrati na pravi način.
Odigrao je dobar meč, borio se za svaku loptu, sjajan ofanzivni skok. Pisao sam o tome jučer, može bez problema igrati NBA ali u ovim Netsima se neće naigrati na pravi način.
U kojem periodu bude trejd...kako to funkcionise..ja se ne razumijem...pa?
trade moze uvijek, tj. tamo negdje do all star vikenda, a to je u februaru.robery20 je napisao/la:U kojem periodu bude trejd...kako to funkcionise..ja se ne razumijem...pa?
mora se naci ekipa koja ce preuzeti njega i njegov ugovor. za uzvrat ta ekipa moze dati jednog ili vise igraca ili neki pik sa drafta. to otprilike tako funkcionise
da, samo što ima datum ne znam tačno, kad i igrači potpisani ove sezone mogu biti uključeni u trejd.. mislim da dosta ekipa čeka taj datum jer se tad povećavaju kombinacije za trejd..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
15.12!kokuz je napisao/la:da, samo što ima datum ne znam tačno, kad i igrači potpisani ove sezone mogu biti uključeni u trejd.. mislim da dosta ekipa čeka taj datum jer se tad povećavaju kombinacije za trejd..

Zaboravio sam tacan datum, ali definitivno prije Bozica.kokuz je napisao/la:da, samo što ima datum ne znam tačno, kad i igrači potpisani ove sezone mogu biti uključeni u trejd.. mislim da dosta ekipa čeka taj datum jer se tad povećavaju kombinacije za trejd..
Edit: eto, 15.12.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Da, to je to... mislim da tad možemo očekivati i nešto da se rješi za Mirzu ako bude odlazio iz Brooklyna.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.