Pa bolja je jedno 40 mjesta, mi smo cak malo i napredovaligradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
Netreba tu tabelu uzimati zdravo za gotovo,po meni je dosta nerealna pogledavsi samo drzave koje su ispred nas.Po mom misljenju veci napredak PL se moze ocekivati smanjenjem na 12 klubova,a na bolji rejting lige i drzave ce uticati i plasman reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Brazil.Tkanton je napisao/la:Pa bolja je jedno 40 mjesta, mi smo cak malo i napredovaligradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
http://www.iffhs.de/?b6e28fa3002f71504e ... 2bb1c2bb11" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg da je razlika u 5-10 mjesta pa bi se moglo diskutovat o nekim greskama i neralnim situacijama, al brate mili kad je razlika u 40 mjesta tu nema nikakve dileme ni rasprave da je neka greska, a sta ce bit u budcnosti to je drugo jbg, stvarnost je bitnazmajevac je napisao/la:Netreba tu tabelu uzimati zdravo za gotovo,po meni je dosta nerealna pogledavsi samo drzave koje su ispred nas.Po mom misljenju veci napredak PL se moze ocekivati smanjenjem na 12 klubova,a na bolji rejting lige i drzave ce uticati i plasman reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Brazil.Tkanton je napisao/la:Pa bolja je jedno 40 mjesta, mi smo cak malo i napredovaligradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
http://www.iffhs.de/?b6e28fa3002f71504e ... 2bb1c2bb11" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma da sve tri izgubimo nije belaj samo da se uigraju i da nam igraju leprsavo kao nekad ,a uz to dolaze i pobjedeastra1922 je napisao/la:ma mi kao mi posli smo odmah po jednoj prijateljskoj utakmici da vagamo cija je liga jaca a svi znamo da ovo nije nikakvo mjerilo.ako otucemo jos tri madarska tima pricacemo![]()
otkud to za probeelf1 je napisao/la:Emire imas kakvu vijest o novim igracima koji su dole na probi????kako cujem ima i albanac
neznam kolko je druze istina ali cu sam da je danas jedan igrac dosao na probu..kolko ima istine znat ce se ubrzoastra1922 je napisao/la:otkud to za probeelf1 je napisao/la:Emire imas kakvu vijest o novim igracima koji su dole na probi????kako cujem ima i albanackako vidimo ni aljukic dzafic ni focic ne dobijaju sansu za igru vec se zna koji ce18 igraca biti u kadru
Da nije u pitanju Messi.eno ga u BOSSU večerasemir_dj je napisao/la:ja nema tu informaciju... tj nije nista dolazilo do mene da će itko dolazi... a sad sam pričao sa jednom ptičicom kaže da nema nikakvih pridošlica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.