Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Head » 06 feb 2014, 12:04

Koliko pratiš PLBiH i koja je veza/sličnost između HNL-a i PLBiH? U kojem bi se dresu volio vidjeti kada bi nekada zaigrao u PLBiH?

Tino Sušić: Pratim PLBiH i mislim da je ona napredovala. Naravno, ja sam navijač Sarajeva i volio bih igrati u dresu Sarajeva.

8-) :mrgreen:
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:07

Pa da nije bilo tog Izetovog gola, za kojeg je Pape nekoliko mjeseci ranije rekao da je logicno da igra za Svicarsku, i da on nista nema sa tim, sve ostale golove bi ustvari i mogao popisati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 feb 2014, 12:13

Mozambik je napisao/la:Pa da nije bilo tog Izetovog gola, za kojeg je Pape nekoliko mjeseci ranije rekao da je logicno da igra za Svicarsku, i da on nista nema sa tim, sve ostale golove bi ustvari i mogao popisati.
Hoces da kazes, da nije bilo Dzekina dva gola protiv Grka, mogli bi popisati i Izetov? ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:14

Mozambik je napisao/la:Pa da nije bilo tog Izetovog gola, za kojeg je Pape nekoliko mjeseci ranije rekao da je logicno da igra za Svicarsku, i da on nista nema sa tim, sve ostale golove bi ustvari i mogao popisati.
SBBKBB!!!!!!!!!!!!!!! Joj nikad ovom srenju kraja
Da nebi zadnjeg gola Vede mogo bi se popisati i na ovaj gol! itd itd...tako da svako ima zasluge za SP, tako i Hajrovic sa svojim golom sa parkinga. Radovalo me je zbog malog, jer puno vas je ovdje malog pljuvalo do boli. Sutra kad ga opet neko ovako zabije pojesce te opet svoja **** i uvuci rep pa vas nece biti danima nigdje.

Diskvalifikujete se ovim izjavama! I malo prije sam vam zacepio usta, ali opet se javljate sa nebulozama.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 12:19

Al, kakva djecinja posla. Cuj, da nije ovaj zabio, da nije onaj zabio, da Beg nije branio ovo i ono, da je Keno sjedio na klupi protiv Albanije i Francuske, ... Gdje bi nama kraj bio .. Nikom na pameti da tekma traje 90 minuta ..

Nego, ako je sve do pojedinaca, do koga je tekma u Portugalu? I za onaj rezultat neko mora imati zasluge. Mada vjerujem da je u ovom slucaju Susic pravi i jedini kandidat za "zasluge". Zar ne?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:21

Nije to SBBKBB nego je to BILO.

Sve golove prije toga bi mogao popisat da nije tog bilo. Isto kao sto bi i Vedin gol vrijedio baraza umjesto SP.

Jer je to bio trenutak BITI ILI NE BITI :lol: Da nije bilo tog gola, niko ne bi pricao o Grckoj, Litvaniji, a selektor bi vec odavno bio bivsi ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 12:26

I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:36

samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!

Jos prica vam je jaka, nema sta. @Princi, sta bi ba sa tvojim avionom hahahahahahaha
Zadnja izmjena: MaksuzBaksuz, dana/u 06 feb 2014, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 12:38

MaksuzBaksuz je napisao/la:
samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!

Jos prica vam je jaka, nema sta. @Mozambik, sta bi ba sa tvojim avionom hahahahahahaha
Bosnjo i Logika ...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:39

Jos prica vam je jaka, nema sta. @Mozambik, sta bi ba sa tvojim avionom hahahahahahaha
????

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:40

samson je napisao/la:

Bosnjo i Logika ...
Necudi me da se o nama pricaju onakvi vicevi po fazonu "glupi bosanac".
Necudi me ni da nam je drzava gdje jeste, jer cim se neko pomoli ko radi dobar poso odma nevalja. Svi su bolji nego taj ist.

Znate vi onaj vic kad je bosanac dobio od dobre vile 3 zelje, ali pod uslovom da komsija sve dobije duplo!????

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 feb 2014, 13:00

samson je napisao/la:

Bosnjo i Logika ...

Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?

2+2=4 , logika da, a la Bosnjo, vrijeme je da se uzdignemo na veci nivo gdje ce nasa logika biti 2+2 =5 eh onda cemo biti beton.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 feb 2014, 13:02

Tesko je zaista naci argumente ljudi koji brane susica po pitanju selektorskog posla.Ja cak mislim da on ima ogromno iskustvo kao igrac i nije ni tako los trener, ali selektor po meni mora vise biti menager nego samo trener i takvi moraju imati viziju buducnosti nogometa u zemlji gdje se bave svojim poslom. Po meni stvarno nije ukusno vrijedjati covjeka radi toga sto se ne slazes s njime nazivat ga kojekakvim imenima isl. Ali treci se put ponavljam u ovih par dana ne mogu se ljudi moji usporedjivati Arslanagic, Gudelj, Salatic, Tankovic sa Sunjic, Zahirovic, Rahimic, a cetvrtog nemamo s kim ni usporediti jer treci napadac ne postoji. Ja u vezi Tina osim radi razloga one cetvorice sa pocetka nemam nista i mislim da Prcic i nije puno bolji igrac ako je bolji i ikako.Tino je po meni dobrodosla zamjena za Ibricica i mislim da ovaj momak nije los i da ce napravit solidnu karijeru. Isto tako smatram da vecina ljudi ovdje Tina zamjera susicu kroz prizmu Arslanagica, Gudelja, Salatica i Tankovica. Izostavljanje Prcica i Besica i nije strasna stvar, to su nasi igraci i ne mogu igrati ni za kog drugog. Susic je nasim ocevima legenda zbog statusa kojeg je imao u Srboslaviji i da je samo htio porazgovarati sa ocevima od ove djece svi bi igrali za nas ali nazalost od toga nista. Nazalost od moje radosti zbog njegovog dolaska lagano dolazim do osobe koja ce se radovati njegovom odlasku pa taman daleko dogurali na svjetskom prvenstvu. pozz

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 13:07

dubrovnik je napisao/la:Tesko je zaista naci argumente ljudi koji brane susica po pitanju selektorskog posla.

Ti prespavo 2 godine??? Prvi put u brazilu, nebolja ekipa ikad koja je igala z bih, najbolji rezulatati, najbolji plasman na FIFA list, prvi sesir za naredne kvalifikacije, najbolji rezultati,najbolji/najatraktivniji fudbak od kad nas ima, svjet bruji o nama i onda tesko naci Argument!!

Bas me nasmija.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 13:11

dubrovnik je napisao/la:Tesko je zaista naci argumente ljudi koji brane susica po pitanju selektorskog posla.

Ti prespavo 2 godine??? Prvi put u brazilu, nebolja ekipa ikad koja je igala z bih, najbolji rezulatati, najbolji plasman na FIFA list, prvi sesir za naredne kvalifikacije, najbolji rezultati,najbolji/najatraktivniji fudbak od kad nas ima, svjet bruji o nama i onda tesko naci Argument!!

Bas me nasmija.
Daleko je Dubrovnik, negdje oko Tokia. Ne zamjeri mladicu ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 13:14

Batko je napisao/la:Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?

2+2=4 , logika da, a la Bosnjo, vrijeme je da se uzdignemo na veci nivo gdje ce nasa logika biti 2+2 =5 eh onda cemo biti beton.
Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer si ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 06 feb 2014, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 feb 2014, 13:17

samson je napisao/la:
Batko je napisao/la:Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?

Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer su ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...
Ne se trudim ne se trudim BABO....

Jos malo ce nam Papeljubci zabraniti da iznosimo misljenje.....E pa nece da moze.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 13:19

Batko je napisao/la:
Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?

Jesi ti imo matematiku u skoli???

:)

Vidis sad smo sto se tice fudbala izasli iz tog tunela, odveo nas Pape na SP... a neki kao ti jos uvjek cume u tom tunelu, jer nesmiju vani, boje se svjetla.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 13:20

Batko je napisao/la:
samson je napisao/la:

Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer su ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...
Ne se trudim ne se trudim BABO....

Jos malo ce nam Papeljubci zabraniti da iznosimo misljenje.....E pa nece da moze.
Floskule ti za BABU pusti. Ja ti rekoh, eno ti Tuzle, pokazi koliko si za promjene. Ti tisina ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 feb 2014, 13:21

samson je napisao/la: Floskule ti za BABU pusti. Ja ti rekoh, eno ti Tuzle, pokazi koliko si za promjene. Ti tisina ...
Zasto ti prvi mene mozes oslovljavati sa "SINE" a ja tebe ne mogu sa "BABO" :mrgreen:
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 feb 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.