Tino Sušić: Pratim PLBiH i mislim da je ona napredovala. Naravno, ja sam navijač Sarajeva i volio bih igrati u dresu Sarajeva.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hoces da kazes, da nije bilo Dzekina dva gola protiv Grka, mogli bi popisati i Izetov?Mozambik je napisao/la:Pa da nije bilo tog Izetovog gola, za kojeg je Pape nekoliko mjeseci ranije rekao da je logicno da igra za Svicarsku, i da on nista nema sa tim, sve ostale golove bi ustvari i mogao popisati.
SBBKBB!!!!!!!!!!!!!!! Joj nikad ovom srenju krajaMozambik je napisao/la:Pa da nije bilo tog Izetovog gola, za kojeg je Pape nekoliko mjeseci ranije rekao da je logicno da igra za Svicarsku, i da on nista nema sa tim, sve ostale golove bi ustvari i mogao popisati.
Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
Bosnjo i Logika ...MaksuzBaksuz je napisao/la:Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
Jos prica vam je jaka, nema sta. @Mozambik, sta bi ba sa tvojim avionom hahahahahahaha
????MaksuzBaksuz je napisao/la:Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
Jos prica vam je jaka, nema sta. @Mozambik, sta bi ba sa tvojim avionom hahahahahahaha
Necudi me da se o nama pricaju onakvi vicevi po fazonu "glupi bosanac".samson je napisao/la:Bosnjo i Logika ...MaksuzBaksuz je napisao/la:Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
samson je napisao/la:Bosnjo i Logika ...MaksuzBaksuz je napisao/la:Eh da neopali Izetov otac njegovu majku prije 20 i neku godinu, nebi danas bosna vidjela SP.- Hvala ti na dobroj je-ba-ci-ni!!samson je napisao/la:I, na kraju bi ti dosao/nadosao na svoje. Lijepo bi se osjecao, pacenice ...
dubrovnik je napisao/la:Tesko je zaista naci argumente ljudi koji brane susica po pitanju selektorskog posla.
Daleko je Dubrovnik, negdje oko Tokia. Ne zamjeri mladicu ...MaksuzBaksuz je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Tesko je zaista naci argumente ljudi koji brane susica po pitanju selektorskog posla.
Ti prespavo 2 godine??? Prvi put u brazilu, nebolja ekipa ikad koja je igala z bih, najbolji rezulatati, najbolji plasman na FIFA list, prvi sesir za naredne kvalifikacije, najbolji rezultati,najbolji/najatraktivniji fudbak od kad nas ima, svjet bruji o nama i onda tesko naci Argument!!
Bas me nasmija.
Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer si ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...Batko je napisao/la:Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?
2+2=4 , logika da, a la Bosnjo, vrijeme je da se uzdignemo na veci nivo gdje ce nasa logika biti 2+2 =5 eh onda cemo biti beton.
Ne se trudim ne se trudim BABO....samson je napisao/la:Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer su ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...Batko je napisao/la:Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?
2+2=4 , logika da, a la Bosnjo, vrijeme je da se uzdignemo na veci nivo gdje ce nasa logika biti 2+2 =5 eh onda cemo biti beton.
Batko je napisao/la:
Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?
Floskule ti za BABU pusti. Ja ti rekoh, eno ti Tuzle, pokazi koliko si za promjene. Ti tisina ...Batko je napisao/la:Ne se trudim ne se trudim BABO....samson je napisao/la:Sine, pogrijesio si podrucje. Eno ti tunela i predez stanja u Tuzli. Ima li te gdje? Nema te jer su ustipak obican. Klatis pamet tamo gdje te ne vide, a toliko se trudis iznijeti svoje stajaliste ...Batko je napisao/la:Pa da. Koliko cemo jos dugo camiti u tunelu i biti prdez u svemiru?
Jos malo ce nam Papeljubci zabraniti da iznosimo misljenje.....E pa nece da moze.
Zasto ti prvi mene mozes oslovljavati sa "SINE" a ja tebe ne mogu sa "BABO"samson je napisao/la: Floskule ti za BABU pusti. Ja ti rekoh, eno ti Tuzle, pokazi koliko si za promjene. Ti tisina ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.