Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Peace
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Peace » 16 jul 2016, 16:56

Ima stream... tj trebao bi biti... radi grčki kosarkaski savez stream svih utakmica.... neovisno od fibe koja to radi samo za A diviziju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 jul 2016, 17:46

Peace je napisao/la:Ima stream... tj trebao bi biti... radi grčki kosarkaski savez stream svih utakmica.... neovisno od fibe koja to radi samo za A diviziju...
Rade svoju repku..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 17:46

Ima li link, ja nisam uspio naci? Ako ko sta nadje, neka postavi. :D

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 16 jul 2016, 17:52

Igraju Grci u istom terminu pa njih prenose.Vjerovatno ce biti nas snimak poslije.

ljubiteljsporta
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljsporta » 16 jul 2016, 17:54

Evo ga al je teška patnja streem

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 jul 2016, 18:07

Lose zasad, dominiramo pod kosem, ali previse gresaka, Aticeva slobodna bacanja ocajna.
#MFFL
Som-Hi Barça

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 16 jul 2016, 18:14

Ja vam kažem da ima stream svih utakmica...iz svih grupa...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 16 jul 2016, 18:22

karahodzic ne uzlazi iz igre

manjgafic i durmo potpuno u drugom planu

kad vidim da se spusta na onog panja polutka, padne mi mrak na oci

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 jul 2016, 18:26

Curevac odlican...stisnuli odbranu malo i odmah rezultat.
#MFFL
Som-Hi Barça

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 jul 2016, 18:28

Karahodzic da je isforsirao imao bi double-double na poluvremenu
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 jul 2016, 18:30

Neko ko pomnije prati, kakve su nam sanse da se vratimo u A diviziju ove godine?
Don't believe the hype.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 16 jul 2016, 18:32

po imenima, dobre

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 jul 2016, 18:33

akisarajevo92 je napisao/la:Neko ko pomnije prati, kakve su nam sanse da se vratimo u A diviziju ove godine?
Po meni zavisi od Atica i Karahodzica najvise, Atic ako bude ovaj iz Sparsa sanse nisu velike, a ako bude onaj sa prošlog u18 prvenstva mislim da imamo velike. Vidjet cemo protiv Hrvatske kako stojimo.
MES QUE UN CLUB!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 jul 2016, 18:35

Kosovo-Albanija 62:55 hahaha zanimljiv meč B divizija isto
MES QUE UN CLUB!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2016, 18:50

Hrvati, Grci, CG, Rusija i mi smo glavni konkurenti za ta tri mjesta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 jul 2016, 19:38

Kraj 97:51, odličan teamwork.
Karahodzic double-double 12p,10sk
Atic 10p,7sk,4as
MES QUE UN CLUB!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2016, 19:56

Pobjeda na kraju 97:51 iako je drugo pol skoro citavo igrala druga petorka. Bitno je naglasiti da smo odmorili glavne igrace Atica, Karahodzica, Curevca, Polutka i Lazica koji je odigrao najvise 26 minuta sto dovoljno govori koliko smo dobro raspodijelili minutazu.

Veceras mislim da Slovacka nije mjerilo ali svejedno danas nije lako dobiti bilo koga 50 razlike.

krenucu redom.

Atic: Odigrao solidno 12 poena imao i skokova i asitencija za 20 minuta, trica ga nije isla ali je zato odlican bio u sutu za dva poena i mislim da ce to sutra protiv hrvata biti jos bolje, pogotovo duel izmedju njega i Mazalina.

Karahodzic: Vidi se da je klasa igrac, dabl dabl za 22 minute, 12 poena 10 skokova i 3 blokade, nije puno ni forsirao da je igrao do kraja meca isao bi na 20+ poena. Sutra ce nam trebati pravi Keno uz naravno Atica i dobro je da ga je selektor odmorio u drugom pol.

Curevac: Odlicna partija iskreno iznenadio me je, na kraju 14 poena i bio je nas najefikasniji igrac veceras.

Lazic: Atletski igrac imao fino zakucavanje, pogadja, skace i veoma je bitan igrac za nas tim.

Polutak: Solidna partija iako se je dosta izmasio 4/10 sut za dva poena, na kraju 9 poena mislim da on moze i bolje od ovoga.

Durmo: Kao i Lazic jedan atletski razvijen igrac, sve minute koje je skupio su skoro bile u drugom poluvremenu koje je odigrao odlicno, 12 poena i 8 skokova i sigurno da se na njega moze racunati ozbiljno u ovoj ekipi pogotovo u sutrasnjem mecu.

Loncar: Po meni je ostavio bolji utisak nego Polutak i ja bi ga stavio prije Polutka u petorku, imao je dva strasna zakucavanja veceras, 13 poena i 7 skokova uz dobar sut za dva i dobru realizaciju sa slobodnih.

Balic:
Nista nije pokazao posebno za 15-ak minuta.

Manjgafic Solidna statistika za 11 minuta koliko je dobio, ali njegov je hendikep sto na pozicijama ispod kosa imamo trojku Keno, Imran i Loncar ali sigurno da zasluzuje 10-ak minuta ipak je on godinu mladji pa se na njega moze racunati i na iducem prvenstvu dogodine.

Luzaic I njegova korektna partija uz sto procentan sut iz igre.

Garic i Saric: Za minute koje su dobili nisu ni mogli nista vise uraditi.

Rezime svega je da je ovo jedna dobra klapa momaka, imamo jedan fin tim koji sigurno moze izboriti A diviziju, sutrasnji mec sa Hrvatskom je ujedno i borba za prvo mjesto u grupi jer ostali timovi su daleko ispod ove dvije selekcije. Hrvati bez dosta igraca na koje mogu racunati u ovom godistu, nema Zubca, Bendera, Zizica i Arapovica da su oni tu sigurno bi bili favorit protiv nas, ovako smo mi ta ekipa koja u sutrasnji mec ulazi kao favorit. Mazalin je glavni igrac kod hrvata, tu bih jos dodao Roko Badzima koji ima odlican sut za tri poena(5 trica je dao Rumunima juce) i Bozica, oko ta tri igraca se sve vrti u igri Hrvatske.
Mislim da ako mi budemo na nivou i smanjimo broj izgubljenih lopti sa danasnje utakmice da bi trebali ostvariti pobjedu i osigurati to prvo mjesto u grupi. Keno, Atic, Loncar, Polutak, Curevac, Lazic, Luzaic, Durmo su sigurno kvalitetni igraci za ovaj rang takmicenja ali ostaje nam da vidimo da li ce to pokazati i na terenu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 16 jul 2016, 21:12

LloriS je napisao/la:Pobjeda na kraju 97:51 iako je drugo pol skoro citavo igrala druga petorka. Bitno je naglasiti da smo odmorili glavne igrace Atica, Karahodzica, Curevca, Polutka i Lazica koji je odigrao najvise 26 minuta sto dovoljno govori koliko smo dobro raspodijelili minutazu.

Veceras mislim da Slovacka nije mjerilo ali svejedno danas nije lako dobiti bilo koga 50 razlike.

krenucu redom.

Atic: Odigrao solidno 12 poena imao i skokova i asitencija za 20 minuta, trica ga nije isla ali je zato odlican bio u sutu za dva poena i mislim da ce to sutra protiv hrvata biti jos bolje, pogotovo duel izmedju njega i Mazalina.

Karahodzic: Vidi se da je klasa igrac, dabl dabl za 22 minute, 12 poena 10 skokova i 3 blokade, nije puno ni forsirao da je igrao do kraja meca isao bi na 20+ poena. Sutra ce nam trebati pravi Keno uz naravno Atica i dobro je da ga je selektor odmorio u drugom pol.

Curevac: Odlicna partija iskreno iznenadio me je, na kraju 14 poena i bio je nas najefikasniji igrac veceras.

Lazic: Atletski igrac imao fino zakucavanje, pogadja, skace i veoma je bitan igrac za nas tim.

Polutak: Solidna partija iako se je dosta izmasio 4/10 sut za dva poena, na kraju 9 poena mislim da on moze i bolje od ovoga.

Durmo: Kao i Lazic jedan atletski razvijen igrac, sve minute koje je skupio su skoro bile u drugom poluvremenu koje je odigrao odlicno, 12 poena i 8 skokova i sigurno da se na njega moze racunati ozbiljno u ovoj ekipi pogotovo u sutrasnjem mecu.

Loncar: Po meni je ostavio bolji utisak nego Polutak i ja bi ga stavio prije Polutka u petorku, imao je dva strasna zakucavanja veceras, 13 poena i 7 skokova uz dobar sut za dva i dobru realizaciju sa slobodnih.

Balic:
Nista nije pokazao posebno za 15-ak minuta.

Manjgafic Solidna statistika za 11 minuta koliko je dobio, ali njegov je hendikep sto na pozicijama ispod kosa imamo trojku Keno, Imran i Loncar ali sigurno da zasluzuje 10-ak minuta ipak je on godinu mladji pa se na njega moze racunati i na iducem prvenstvu dogodine.

Luzaic I njegova korektna partija uz sto procentan sut iz igre.

Garic i Saric: Za minute koje su dobili nisu ni mogli nista vise uraditi.

Rezime svega je da je ovo jedna dobra klapa momaka, imamo jedan fin tim koji sigurno moze izboriti A diviziju, sutrasnji mec sa Hrvatskom je ujedno i borba za prvo mjesto u grupi jer ostali timovi su daleko ispod ove dvije selekcije. Hrvati bez dosta igraca na koje mogu racunati u ovom godistu, nema Zubca, Bendera, Zizica i Arapovica da su oni tu sigurno bi bili favorit protiv nas, ovako smo mi ta ekipa koja u sutrasnji mec ulazi kao favorit. Mazalin je glavni igrac kod hrvata, tu bih jos dodao Roko Badzima koji ima odlican sut za tri poena(5 trica je dao Rumunima juce) i Bozica, oko ta tri igraca se sve vrti u igri Hrvatske.
Mislim da ako mi budemo na nivou i smanjimo broj izgubljenih lopti sa danasnje utakmice da bi trebali ostvariti pobjedu i osigurati to prvo mjesto u grupi. Keno, Atic, Loncar, Polutak, Curevac, Lazic, Luzaic, Durmo su sigurno kvalitetni igraci za ovaj rang takmicenja ali ostaje nam da vidimo da li ce to pokazati i na terenu.
:thumbup:

hvala, nije mi se dalo gledati onako loš prenos,s jednom fiksiranom kamerom...ali sutra ću morati...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 jul 2016, 22:40

U18 izgubila od Slovenije 78-71, ako sam dobro zapamtio. Uglavnom 7-8 razlike. Gegić najbolji i darko iz igokee isto nije bio los. Inače dosta slabo. Odbrana škripi ozbiljno. Slovenci "milion" suteva slobodnih imali, pogotovo za tri poena. U napadu mali repertoar akcija, šut nemamo. Gegić koliko god ga hvalili on nije puno napredovao, što se suta tiče. Slobodna je samo jednom pogodio oba, tricu jednu, možda dvije iz 5-6 pokušaja. Campara bio na klupi ali se nije skidao

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jul 2016, 22:42

ne pratim ovo,musa ne igra za U20?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NebeskaSila96, tuzlanskinacin i 16 gostiju.