ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Najgori masters u toku godine, treba ga ukinuti.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
je loš ali je po meni gori Parisshminka je napisao/la:Najgori masters u toku godine, treba ga ukinuti.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
nije nijedan masters ni najgori ni loš, svaki je na svoj način i ima pozitivne i negativne strane
ne može svaki turnir biti wimbledon, ili umag ili akapulko! ali može se barem uključiti zdrav razum! igrati na NFL stadionu je već žestoko proseravanje!! svako ko je ikada bio na us openu i popeo se na gornju tribinu zna da se loptica bolje čuje nego vidi
tj. vidi se ali na video ekranu
mogu zamisliti kako će to tek izgledati iz gornjih redova na NFL stadionu

ne može svaki turnir biti wimbledon, ili umag ili akapulko! ali može se barem uključiti zdrav razum! igrati na NFL stadionu je već žestoko proseravanje!! svako ko je ikada bio na us openu i popeo se na gornju tribinu zna da se loptica bolje čuje nego vidi
^^ a, to je sada trend... niko ne drži jednog trenera duže od pola sezone 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Evo Kyrgiosu trener ne treba nikako. To je izjavio
LeBron James
ne treba mu, njemu treba prije svega psihijatar
Rafa ne igra egzibiciju u Abu Dhabiju ipak. Agut uskače kao zamjena uz Novaka, Raonića, Thiema, Bustu i Stana.
I am very sorry and disappointed to announce that I won’t be competing this year at the Mubadala World Tennis Championship. It was a tough 2017 and I need to take my calendar in a different way in order to be ready.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne igra ni Raonić ni Stan, koliko sam ja vidio i oni su otkazali. Zamjena Anderson i Rublev
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da, sad gledam baš. Kei otkazao Brisbane, odličan nagovještaj i naredne sezone. 
Nisam siguran ni šta je sa Endijem, nema šanse da će on dočekati spreman ovaj početak sezone.
Nisam siguran ni šta je sa Endijem, nema šanse da će on dočekati spreman ovaj početak sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel on ikad zdravbodi123 je napisao/la:Da, sad gledam baš. Kei otkazao Brisbane, odličan nagovještaj i naredne sezone.
Trenutno plaća ceh kao i većina čistih zapadnjaka barem jednom u karijeri, Štaviše, Kei ima prilično ekstreman grip, tako da je jedino bilo pitanje trenutka karijere kada će desni zglob stradati.jopaa7 je napisao/la:Jel on ikad zdravbodi123 je napisao/la:Da, sad gledam baš. Kei otkazao Brisbane, odličan nagovještaj i naredne sezone.
Pogrijesio je sport, da je fudbaler to je onda okjopaa7 je napisao/la:Jel on ikad zdravbodi123 je napisao/la:Da, sad gledam baš. Kei otkazao Brisbane, odličan nagovještaj i naredne sezone.
A kakav je u Del Potra gripbodi123 je napisao/la:Trenutno plaća ceh kao i većina čistih zapadnjaka barem jednom u karijeri, Štaviše, Kei ima prilično ekstreman grip, tako da je jedino bilo pitanje trenutka karijere kada će desni zglob stradati.jopaa7 je napisao/la:Jel on ikad zdravbodi123 je napisao/la:Da, sad gledam baš. Kei otkazao Brisbane, odličan nagovještaj i naredne sezone.
Max Allegri
Delpo na forhendu koristi eastern grip, ali ne baš ekstreman kao u Federera ili Dimitrova. Sva trojica u slučaju potrebe igranja kraćih dijagonala, odnosno dodavanja neophodnog top-spina umiju promjeniti na blaže varijante semi-westerna, koji je uzgred najzastupljeniji forhend grip u današnjem tenisu, razlog je taj što daje najbolji balans izmedju rotiranih i ravnih loptica. Nadal i Djoković imaju nešto ekstremniji SW grip, Rafa je čak u ranoj fazi karijere naginjao i ka full westernu, kakav eto koristi upravo Kei Nishikori.Mig_Mig je napisao/la: A kakav je u Del Potra gripsalu na stranu, da, Kei bas ima ekstrenan grip, cim u glavi vizualiziras njegov forchend znas da nesto nije kao u vecine. Usput, prati li iko pripreme prvih desetak?
Kuzim o cemu pricas, otrplike znam koji koriste vecina, vise sam isao na to, grip i delpove povrede zgloba. Naravno, zna se da nije do gripa al eto cisto malo ironije na povrede.bodi123 je napisao/la:Delpo na forhendu koristi eastern grip, ali ne baš ekstreman kao u Federera ili Dimitrova. Sva trojica u slučaju potrebe igranja kraćih dijagonala, odnosno dodavanja neophodnog top-spina umiju promjeniti na blaže varijante semi-westerna, koji je uzgred najzastupljeniji forhend grip u današnjem tenisu, razlog je taj što daje najbolji balans izmedju rotiranih i ravnih loptica. Nadal i Djoković imaju nešto ekstremniji SW grip, Rafa je čak u ranoj fazi karijere naginjao i ka full westernu, kakav eto koristi upravo Kei Nishikori.Mig_Mig je napisao/la: A kakav je u Del Potra gripsalu na stranu, da, Kei bas ima ekstrenan grip, cim u glavi vizualiziras njegov forchend znas da nesto nije kao u vecine. Usput, prati li iko pripreme prvih desetak?
Max Allegri
Kad si već kod Delpovog bekenda, mogao si primjetiti da poslije 3 operacije lijevog zgloba još uvijek nije vratio klasičan grip koji je imao prije kobnih povreda, i da je cijelu sezonu igrao sa istočnim koji mu nije po prirodi, otuda je to sve izgledalo onako zgčeno i bezopasno.Mig_Mig je napisao/la: Kuzim o cemu pricas, otrplike znam koji koriste vecina, vise sam isao na to, grip i delpove povrede zgloba. Naravno, zna se da nije do gripa al eto cisto malo ironije na povrede.
S druge strane, samo je pitanje momenta kad će početi bekend udarati kao ranije i vratiti se staroj tehnici, jer je napredak evidentan i konstantan(meč s Rafom na USO kao najbolji primjer).
Pa bilo je raznih varijacija, cak mislim da je mixao i stari grip tokom nekih meceva. Svakako da ocekujem povratak i napokon zdravu i dobru sezonu.bodi123 je napisao/la:Kad si već kod Delpovog bekenda, mogao si primjetiti da poslije 3 operacije lijevog zgloba još uvijek nije vratio klasičan grip koji je imao prije kobnih povreda, i da je cijelu sezonu igrao sa istočnim koji mu nije po prirodi, otuda je to sve izgledalo onako zgčeno i bezopasno.Mig_Mig je napisao/la: Kuzim o cemu pricas, otrplike znam koji koriste vecina, vise sam isao na to, grip i delpove povrede zgloba. Naravno, zna se da nije do gripa al eto cisto malo ironije na povrede.
S druge strane, samo je pitanje momenta kad će početi bekend udarati kao ranije i vratiti se staroj tehnici, jer je napredak evidentan i konstantan(meč s Rafom na USO kao najbolji primjer).
Max Allegri
Ma i Novak je na westernu, možda ne kao Kei, ali jako blizu. Wawrinka isto tako. Rafa odavno već semi-western.
Tu je Novak negdje izmedju SW i W, ekstremni SW se može svesti i na W, ne koristi baš full western konstantno.shminka je napisao/la:Ma i Novak je na westernu, možda ne kao Kei, ali jako blizu. Wawrinka isto tako. Rafa odavno već semi-western.
Koji vi grip lično koristite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.