FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bitno je opet titulu uzeti ove sezone. Neka se zna ko je gazda. 11 kola do kraja i dva boda prednosti. Ukoliko se Celik pokaze kao solidna ekipa i uzme bod ili bodove kod kuce titula ce biti veoma blizu.
Zolotic ce izgleda biti spreman od prvog dana priprema. Ne znam za Benju i on bi trebao. Kvesa nije jos za jacih treninga. Ramic ce dobiti priliku na pripremama da se pokaze i sa lijepim timo se ulazi u drugu polusezonu. Neki menadzeri nude neke igrace na probe ali to je sve hu ha.
Hocu titulu da dokazemo da nam u ovoj ligi nema ravnih.
Zolotic ce izgleda biti spreman od prvog dana priprema. Ne znam za Benju i on bi trebao. Kvesa nije jos za jacih treninga. Ramic ce dobiti priliku na pripremama da se pokaze i sa lijepim timo se ulazi u drugu polusezonu. Neki menadzeri nude neke igrace na probe ali to je sve hu ha.
Hocu titulu da dokazemo da nam u ovoj ligi nema ravnih.
Tih 200 000 je malo za teren da se uradi po propisima, ja bi te pare usmjerio na sjever nek se on osposobi pa da imamo makar jednu tribinu po standardima uefe. Mislim da bi to bilo dovoljno za wc,ozvucenje,sminkanje,fasadu... sta ja znam sta sve treba. Bar nesto da imamo kako treba jer uloziti u istok opet bi to bilo samo krpljenje. Te pare su nedovoljne za bilo sta da se uradi na ostalim tribinama ,al opet imaju oni koji o tome odlucuju mi mozemo samo pisati u prazno
.

-
- Kontakt:
Pa nije ti problem u sjeveru nego u svlacionicama i ostalim sluzbenim prostorijama. Ukratko,u zapadu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Već mi nedostaju utakmice, i to mnogo....
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Fol Kajkut dogovorio s Željom, a fino forumašu super neki dan kažem, kakav bolan Kajkut, a on navalio ko sivonja. 

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
za prethodne laži je kriv al za ovo ni najmanje,parazit(Dželo) je proširio tu pricu po gradu..TimeLine je napisao/la:Fol Kajkut dogovorio s Željom, a fino forumašu super neki dan kažem, kakav bolan Kajkut, a on navalio ko sivonja.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vrlo moguće, ali pored toga znam šta je pisao na temi FK.Sarajeva, kad su oni pisali da pregovaraju s Kajkutom, a njegova replika bila sve je dogovorio s Amarom prelazi u Želju, a vam kao dolaze neki nigerijici (crnci)Željooooo je napisao/la:za prethodne laži je kriv al za ovo ni najmanje,parazit(Dželo) je proširio tu pricu po gradu..TimeLine je napisao/la:Fol Kajkut dogovorio s Željom, a fino forumašu super neki dan kažem, kakav bolan Kajkut, a on navalio ko sivonja.

Dželo nije mogao znati da li je on s Amarom dogovorio, a to što se neko prima na takve priče, to je druga stvar.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam koji se **** dogada sa tim Dzelom?
Pa zar je on toliki problem?
Kako moze jedne legenda kluba kao on nanosoti stetu svom klubu? cije su to price i interesi ja fakat ne kontam?
Ja licno, ponavljam (LINCO) mislim da se ovakve price namjenski ubacuju od strane onih gore, kako bi se unio nemir u klub, pa vidi sada vidite, hocemo li se medusobno **** ili cemo modusobno saradivati! Dok mi ne skontamo izgleda koliko je sati, drugi ce dobro profitirati dok mi ratujemo medusobno jedni protiv drugih.
Pa zar je on toliki problem?
Kako moze jedne legenda kluba kao on nanosoti stetu svom klubu? cije su to price i interesi ja fakat ne kontam?
Ja licno, ponavljam (LINCO) mislim da se ovakve price namjenski ubacuju od strane onih gore, kako bi se unio nemir u klub, pa vidi sada vidite, hocemo li se medusobno **** ili cemo modusobno saradivati! Dok mi ne skontamo izgleda koliko je sati, drugi ce dobro profitirati dok mi ratujemo medusobno jedni protiv drugih.
Gdje mogu pronaći crni duks i kačket manijaci.?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Vidi sa Udruženjem, nema nigdje drugo, jedino neko sa foruma da ti proda ako ima!AsharaK je napisao/la:Gdje mogu pronaći crni duks i kačket manijaci.?
Grbavica naš je Hram!!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
- kenan_tm87
- Kontakt:
On ostaje kod nas do kraja sezone,ide na mjesec da odradi pripreme u kamp sa njima na jedno mjesec najvjerovatnije,pa se vraca opet u Sa..ko sto je prosle godine isaokenan_tm87 je napisao/la:Zna li neko sto ide? Nije valjda da cemo na Ramicu ostati?

Ipak su gore kvalitetniji uslovi a jos ce doci s iskustvom kakvim-takvim i jos ce biti spreman max na nasim pripremama..ugl nimalo negativna stvar..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- kenan_tm87
- Kontakt:
Super, konto sam da nece ostati tamo... Vjerovatno ce i Cutahija sa njim tamo...
FORZA ZELJO
Cutahija tamo ide sredinom februara, koliko ja znam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
a izgleda i Sarajevu
Koji ne nosi Zelju u srcu ne treba ni da igra... vidjet cemo koliko ce imati prostora u Sarajevu ako potpise i to ako mogne potpisati profesionalni ugovor jer znamo kolike su naknade bile za Hajradinovica tako da ce biti i za njega, a znamo svi koliko bi imao prostora u Zelji pogotovo sto se sad ide tom politikom... nek radi sta mu je volja ha yaodsutraopetultra je napisao/la:a izgleda i Sarajevu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Ne palite se na članak o Gojaku, nije bilo kontakata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.