Sve pet.Denchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- BosniaBoston
- Kontakt:
Niste pustili neg ste jednostavno losijiDenchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tekashi je napisao/la:Sve pet.Denchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
al je lijep bio Hebibov onaj priznaj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad jufkice uthinu.
A jesu se kurcili dan prije derbija Hahahahaha.
znači nismo pustili e jbgBosniaBoston je napisao/la:Niste pustili neg ste jednostavno losijiDenchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
ja se ponado
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
AKADEMIJA
živiš od mača umreš od mačaTekashi je napisao/la:Kad jufkice uthinu.
555-333 
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
svrakino
Znaš li sad da imamo dvije pobjede više u derbiju
Znaš li sad da imamo dvije pobjede više u derbiju
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:
Oske jesi živ nema te nesto?
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 01 sep 2019, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dušmani brtsviunapad1010 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.Ne pripadaju ovoj ligi,2.liga FBiH je taman za stil koji njegujuVirtu4l je napisao/la:Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
#Punoljetstvo
Nek smo vazda puni Usre
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Yebo li ih @morto komandant brigadeOsim13 je napisao/la:Dušmani brtsviunapad1010 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.