FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bingo odlucio pomoci klubu iz Tuzle!
- Beduin
- Kontakt:
Svaka nevolja dolazi u paketu s jos njih nekoliko. Yebo ti bundoglavi svom ocu zenu.
Ne trebaju pojacanja, imamo viska igraca pa posalji Hodzica u seosku ligu, dovedi novih par koje ne mozes registrovati. Ma mrs.
Ne trebaju pojacanja, imamo viska igraca pa posalji Hodzica u seosku ligu, dovedi novih par koje ne mozes registrovati. Ma mrs.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rile ?Skojevska je napisao/la:Cuo sam ime novog nasljednika.wobly92 je napisao/la:S ćelikom je 3 za 3 godinama, osim kad je Asmir bio pa malo to prekinuo ganjajuć' titule pa ih nakant'o i tam'. No sikiriki.
Imamo veće probleme sad.
How to lose a president in 10 days.
samo Sloboda
Ako nije R.M. nemoj nam ni saopcavati bezzSkojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Prvo ih navedi par dana na pogresan tragSkojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
tuzlanska Sloboda
Neka ih, nemoj ni ti pisati ko je u pitanju..zlajci je napisao/la:Prvo ih navedi par dana na pogresan tragSkojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
Svi ce se iznenaditi, idemooo malenaa, sutra 3 boda lagano.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ja sam da Senco ostane dok ne ode Smajkan u Fulham pa koliko god to dugo trajalo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
poprilicno ste mi optimisticni za sutra. zadnji put kad smo zijanili od Celika na Tusnju bilo je prije 20+ godina kad smo se borili za "laznu titulu" pa nas ljudi otresli 1-4 i uzeli "trofej"
mozda i grijesim ali ja se ne sjecam domacih poraza od njih poslje toga. imam neki los osjecaj za sutra i nadam se da grijesim
mosa Bodaslo 
Sloboda Tuzla
Optimisticni su samo ovi sto se je.bataju sa robijasima.fukaratz je napisao/la:poprilicno ste mi optimisticni za sutra
Btw, ne znam kad se odnosi pokvarise.
tuzlanska Sloboda
nove generacije nova vremena
ne bih ja rekao da su pokvareni odnosi koji su postojali (stara raja je i dalje u kontaktu), medjutim ovi "novi" sa obje strane jednostavno nisu nastavili putem kojim su isli njihovi ptethodnici

Sloboda Tuzla
Ko sto neko oko mene na zadnjoj utakmici protiv Celika na Tusnju reče, komentarisuci tu situaciju : "ovi naši bi i sa Pejgamberom zakuhali" 
Realno preveliko prijateljstvo za 2 kluba u istoj ligi tako da se znalo na šta će izaci. Nažalost od tog nije ostao ni neki respect prema klubu istih boja već se stvara animozitet.
Kako god, samo Sloboda
Realno preveliko prijateljstvo za 2 kluba u istoj ligi tako da se znalo na šta će izaci. Nažalost od tog nije ostao ni neki respect prema klubu istih boja već se stvara animozitet.
Kako god, samo Sloboda
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ste pratili situaciju znate da nije do nas. Oni kad su bili losi ovdje uvijek aplauz dobiju. Jednu utakmicu se nasi sprdaju sa druga liga (normala zajebancija). Ovi ne skontaju. Dodje im investitor, napale sa da ganjaju nesto i pocnu napadati svakog. Dok su bili losi odnosi bili dobri.
Pa onda proljece prica Sloboda je losa, ima ta ih izbacimo iz lige. Na kraju oni ispadnu, nasi ostanu. Pa onda preko Dzidica hajde da ih probamo naguziti za licencu.
Nije do nas realno vec njima porasli apetiti pa se promjenili. Nasi se sprdali od starta, a ovi jedva cekali.
Sjecam se kad su bili bas losi, dosli ovdje bili pored stadiona, dobili aplauz, imali koreografiju, sve ekstra.
Narod im na zapadu daje podrsku da izguraju statut itd.
Opet sad oni ce uletiti tamo na zapad i poceti provocirat ko hljeb.
Pa onda proljece prica Sloboda je losa, ima ta ih izbacimo iz lige. Na kraju oni ispadnu, nasi ostanu. Pa onda preko Dzidica hajde da ih probamo naguziti za licencu.
Nije do nas realno vec njima porasli apetiti pa se promjenili. Nasi se sprdali od starta, a ovi jedva cekali.
Sjecam se kad su bili bas losi, dosli ovdje bili pored stadiona, dobili aplauz, imali koreografiju, sve ekstra.
Narod im na zapadu daje podrsku da izguraju statut itd.
Opet sad oni ce uletiti tamo na zapad i poceti provocirat ko hljeb.
svako ima nesto lose sto je posebno zapamtio. Meni je tad taj poraz pravo loše lego i da nije bilo ispadanja bila bi mi jedna od najgorih stvari uopšte.fukaratz je napisao/la:poprilicno ste mi optimisticni za sutra. zadnji put kad smo zijanili od Celika na Tusnju bilo je prije 20+ godina kad smo se borili za "laznu titulu" pa nas ljudi otresli 1-4 i uzeli "trofej"mozda i grijesim ali ja se ne sjecam domacih poraza od njih poslje toga. imam neki los osjecaj za sutra i nadam se da grijesim
mosa Bodaslo
Izgledaju bolje od nas i nije im gol problem kao nama.
& $ ?
Tesko cemo do gola sutra doci,al i bod je sutra dobar.Ako ga ne mozemo dati ne moramo ga i primiti
Sloboda ceka milostinju od grada da sta uradi na stadionu, a Zelji savez zavrsava natkrivanje stadiona nakon sto im je pomogao zamjeniti travnjak.
Pa jebote
Pa jebote
samo Sloboda
Savez uradi grbavicu i bilino polje,a mi cekamo od grada
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zna se, onog trenutka kada su oni trebali ispasti i bili u cistilistu cekajuci Borac, e tada su krenuli sa vrijedjanjem Slobode i svega sto Tuzlu cini. Neki od nas su govorili da ohlade, ali eto. Imamo sto imamo. A tako je i bolje.zlajci je napisao/la:Optimisticni su samo ovi sto se je.bataju sa robijasima.fukaratz je napisao/la:poprilicno ste mi optimisticni za sutra
Btw, ne znam kad se odnosi pokvarise.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa u cemu je problem, savez je servis za uhljebe i ekipe iz Sarajeva i Hercegovine, a u slucaju potrebe nekoga iz RS. Mogli su i nama dati par miliona da sredimo stadion, zar ne? Trebate da shvatite sa savez radi samo za sebe, klubovi mimo nabrojanih su im smetnja. Ne ocekujte nista od njih i ne dozvolite nista sto bi oni mogli iskoristiti.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
I vrijeme je da moderacija zabrani pisanje @staragarda i ostalih koji su navijaci drugog kluba. Jos gore, konvertiti. Nemojte da se raspravljamo, pravila foruma su jasna, ljudi su se izjasnili kao navijaci drugog kluba , a dopusta im se pisanje ovdje. Mora prestati. A mi da se bavimo svojim problemima bez padobranaca.
- Probisvjet
- Kontakt:
Senade dosta te je- Samo odlazi. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.