FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puzigaca mora igrati beka protiv kona! Tu dilema nema, ovo su njegove tekme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
HZ čestitam na pobjedi..Vama sve ušlo,nama ništa
.Shala mala.Matej,fataj se Chelzya!!Taš ovde!!!Vitez..idemo dalje

The White Knight Rises
bez krstea naseg najlucidnijeg igracauNbx je napisao/la:-----------Delač----------
Barić--Kova--Barba--Al. Bekić
Hebib--Ikande--Rustem--Dulja
-----Am. Bekić---Leon---------
Dulja je zaslužio današnjom partijom da ga se stavi u prvih 11 protiv kona. Pošto sumnjam da će Step biti u kombinaciji, onda iskreno očekujem ovaj štoperski par, iako sam gotovo siguran da će opet Tatko igrati. U tom slučaju će Kova grijatu klupu garant. Hebib bi konačno trebao dobiti priliku da počne na krilu, i Am. Bekić na CF. Danas je trebao ući, ali eto desila se ta nezgoda sa Kovom, pa je Marko uletio. Kako god na kraju da bude, vjerujem Ješi, i neću se buniti.
Samo Sarajevo
+1joker90 je napisao/la:Puzigaca mora igrati beka protiv kona! Tu dilema nema, ovo su njegove tekme..
A Tatko klupa!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Boljeg golmana od Delaca nismo imali svaka mu cast

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedva cekam dan kad ce na stoperu zaigrat Step i Barba. Tatomirovic smijesan.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Delač je danas pokazao koliko je kvalitetom daleko od ostatka lige... Tj. pokazao na šta liči golman... Kod nas u ligi se naviklo ako je 1 na 1 to je gol u 99% slučajeva... S Matejom je to mislim 1% moguće.
Samo Saraj'vo.
Bruka je ako Delac ne bude pozvan u reprezentaciju.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
To je to druže, samo što bi ja umjesto Amera B. stavio Velkoskog.uNbx je napisao/la:-----------Delač----------
Barić--Kova--Barba--Al. Bekić
Hebib--Ikande--Rustem--Dulja
-----Am. Bekić---Leon---------
Dulja je zaslužio današnjom partijom da ga se stavi u prvih 11 protiv kona. Pošto sumnjam da će Step biti u kombinaciji, onda iskreno očekujem ovaj štoperski par, iako sam gotovo siguran da će opet Tatko igrati. U tom slučaju će Kova grijatu klupu garant. Hebib bi konačno trebao dobiti priliku da počne na krilu, i Am. Bekić na CF. Danas je trebao ući, ali eto desila se ta nezgoda sa Kovom, pa je Marko uletio. Kako god na kraju da bude, vjerujem Ješi, i neću se buniti.
Das Ist Walter
danas smijesno bilo gledati... joj meraka , izlazi napadac 1 na 1 ja mrtav hladan znam da nece zabiti
Isto tako i kada opale sa 20 metara.. nije normalan lik nikako...
ušupliću, bolji bandovic je li, trenerska carino
Isto tako i kada opale sa 20 metara.. nije normalan lik nikako...
ušupliću, bolji bandovic je li, trenerska carino
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
+1MCMXLVI je napisao/la:+1joker90 je napisao/la:Puzigaca mora igrati beka protiv kona! Tu dilema nema, ovo su njegove tekme..
A Tatko klupa!
Eh od kad ja to govorim.Evander je napisao/la:Bruka je ako Delac ne bude pozvan u reprezentaciju.
My name is Matej, Matej Delac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Radovac 
Kovacevic je trenutno u najboljoj formi, treba to iskoristiti.
Bravo za Mateja..
Iskreno se nadam da ce se atmosfera podici i da cemo pokoriti grbavicuu...
Moramo ovaj period iskoristitii
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kovacevic je trenutno u najboljoj formi, treba to iskoristiti.
Bravo za Mateja..
Iskreno se nadam da ce se atmosfera podici i da cemo pokoriti grbavicuu...
Moramo ovaj period iskoristitii
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ova konstatacija da 'nemamo' sredinu; potpuno tacno. To je zato sto se igra direktno/okomito na gol, i nema potrebe da se 'muda' sa loptom - sto se prije dodje do 16 metara protivnika to bolje. Tu poluspic ima nekakvu slobodu (sto je Krste danas izdominirao), i najblizi je toj poziciji '10', ali sa puno vise trke/kretanja. U takvoj igri, sredina je prepustena protivniku, i onda je logicno da se za loptom mora TRCATI, te istu BORBENOSCU osvojiti. Zato su Rustem-pasa/Kova izdominirali tu, jer mogu trcati i znaju citati igru, tj. nisu oni kreativci tipa Samke, Stojcev, Alispahic - nego radilice. Osim poluspica, vidjeli smo da se igra i preko krila, koji isto trce i vracaju se nazad.
Dakle, ova igra je suprotnost 'tika-take' i posjeda lopte..gdje lopta kruzi i trazi se pukotina
Sad idemo 'u kost', nema vise 'mudanja' sa loptom kao nekad.
Sastav za derbi..ako budu svi zdravi, dostupni; Delac, Baric, Step, Barba, Puzi, Hebib, Rustem-pasa, Ikande, Dulja, Krste, Benkara. Moja zelja
Dakle, ova igra je suprotnost 'tika-take' i posjeda lopte..gdje lopta kruzi i trazi se pukotina
Sastav za derbi..ako budu svi zdravi, dostupni; Delac, Baric, Step, Barba, Puzi, Hebib, Rustem-pasa, Ikande, Dulja, Krste, Benkara. Moja zelja
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Skutori su to.. Sad ces vidjet kad ga daju u 93'Tele33 je napisao/la:Izgleda da bi mogli bit na -2? Još 10 minuta...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Slazem se samo dvije dileme ipak. Okic/Hebibovic na desnom krilu jer ipak ce ovo biti puno fizicki jaca utakmica sa puno grubih faulova protivnika i tu je Okic punoooo bolji izbor a i svakako je u dobroj formi. Slazem se da Hebibovic treba dobiti sansu na krilu samo po meni je bolji protiv nekog lakseg protivnika jer ovo ce biti jos grublja utakmica neki prosli derbi koji je bio jako grub. Dilema dva dali je pametno da Ikande pocne odma od pocetka u ovakvoj utakmici ( ako bude uopste 100% spreman ) ili da se postopeno uvodi. Ipak radilo se je o konkretnoj povredi. Ako ne pocne on tu su jos uvijek Kovacevic i Radovac. Slatke brige za trenera.muhamedhulk je napisao/la:Sastav za derbi..ako budu svi zdravi, dostupni; Delac, Baric, Step, Barba, Puzi, Hebib, Rustem-pasa, Ikande, Dulja, Krste, Benkara. Moja zelja
Jedna stvar. Toliko osporavan, Baric je nas najbolji igrac ovu sezonu. Covjek igra kao preporodjen.
Nije tacno da nemamo sredina, mozda je danas nismo imali..
Al sigurno da imamo igrace koji nogu dobro da pokriju sreinu terena.
Od Rustema, Kovacevica, pa i Mihojevica i Ikandea..
Pa i Radivca, iako je u losoj formi.
Jos cekamo Alispahica, mada cisto sumnjam da ce povratiti onu njegovu formu, al ne gubim nadu
Al sigurno da imamo igrace koji nogu dobro da pokriju sreinu terena.
Od Rustema, Kovacevica, pa i Mihojevica i Ikandea..
Pa i Radivca, iako je u losoj formi.
Jos cekamo Alispahica, mada cisto sumnjam da ce povratiti onu njegovu formu, al ne gubim nadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.