FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la el-fighter » 21 dec 2010, 15:25

bote sumpor......

zainteresirani smo za pola Evrope......

Valjda ce ova nasa uprava barem nekog dobrog uspjet dovest
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Godfather
Kontakt:

Post Postao/la Godfather » 21 dec 2010, 15:46

geronimo je napisao/la:Hehe, effe-šefe otišao u krajnost. :D Zajebi duele bolan i nekakve procente, daj mi statistiku svih njegovih golova u Bundesligi. Koliko je zabio, 85 čini mi se, lijeva, desna, glava. I ako možeš naći sa koje udaljenosti je najčešće matirao golmana/e. ;)

Nerlinger ponovo sinoć gledao Bainesa (u društvu Hammana). Hajd' dajte realizujte ovo, mada Englez, ako se ne varam, neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka.
Nema pravo nastupa samo ako je klub u kojem trenutno igra nastupao u LP. Koliko sam ja pratio ovogodisnje izdanje LP mogu reci da Evertona nije bilo. :)
Sudeci po onoj utakmici od sinoc Baines je itekako dobra kupovina.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2010, 16:04

Beines moze nastupiti u LP jer koliko znam Evertona nema u europskim takmicenjima...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:15

Ej bavarci jendo pitanje,zaboravio sam ness ono pravilo za ligu prvaka ako ostavis jedno slobodno mjesto u ekipi kad prijavis igrace za LP ,kako to ide,sta znaci,jel da ako dovedes vise od jednog igraca npr u januaru da mozes ubaciti samo jednog da igra jer se ostavi jedno mjesto ili....ness sam skroz zaboravio kak to ide...pa neko ko zna da mi objasni... :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 16:22

Prepoznati ovog u sredini? :D
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:23

Omerbavarac je napisao/la:Prepoznati ovog u sredini? :D
slika
Jel to onaj iz Basela ili?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 16:26

van gall je napisao/la:
slika
Nije. :D
To je onaj malac iz Premiershipa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:27

Omerbavarac je napisao/la:
van gall je napisao/la:
slika
Nije. :D
To je onaj malac iz Premiershipa.
Zar Baines nije cupav,mislim zarasto je bas :D :D :D al dobro zbog kape se ne vidi,ma to je gotov posao onda :D

BAYERN MUNCHEN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2010, 16:28

Europska nogometna federacija (UEFA) ublažila je pravilo prema kojem igrači nemaju pravo nastupa u Ligi prvaka i Europa ligi za dvije različite momčadi u istoj sezoni...

Izvršni odbor UEFA odlučio je da će nogometašima koji su igrali kvalifikacijske utakmice za neko od ta dva natjecanja biti dozvoljeno u njima i nastupiti ukoliko su pritom promijenili klub. Doduše, tek ukoliko je njihova bivša momčad eliminirana iz kvalifikacija.

- Od sljedeće će sezone igraču biti dopušteno zaigrati za novi klub u Ligi prvaka ili Europa ligi ukoliko je njegov bivši iz natjecanja ispao, a da je tijekom ljetnog prijelaznog roka igrač potpisao za novi klub - kazao je glavni UEFA-in tajnik Gianni Infantino.

- Ne potpiše li za neki klub do 1. rujna može to učiniti u siječanjskom prijelaznom roku - dodao je.

Ukoliko klub u siječnju dovede trojicu igrača samo jednom će biti dopušten nastup u natjecanju u kojem je odradio kvalifikacije za drugi klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 17:12

slika
To je papak koji nas je možda slagao da je sinoć vidio Crisa u Manchesteru. Lopina možda ima staru fotku i "prodo" je SPOX-u kao ekskluzivu. :mrgreen:
Javljaju mi iz Minšena da je Lehringen viđen u popodnevnim satima u jednom minhenskom kafeu kako ispija kapučino sa Saćirijem. :lol: Da li je mog'o po onoj mećavi stići na tekmu u Englesku veliko je pitanje.
Kakogod, nešto se tu muti. :?
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 dec 2010, 17:16

Steta ako Gustavo dodje yek u ljeto , valja gledati Bommela kako se vuce po terenu. :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 17:20

Godfather je napisao/la: Sudeci po onoj utakmici od sinoc Baines je itekako dobra kupovina.
Slažem se Kume. ;)

Ovo je bila samo zamka da vidim čitaju li Bavarci pažljivo šta se govori. :D
@Klare zna da je to istina. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 dec 2010, 17:32

Iako je Gustavo postao Bayernov, nije još sigurno kad će zaigrati. Hopp je izjavio da će ga pustiti u januaru ako nađu adekvatnu zamjenu za njega. Ako ne, tek je naš na ljeto...
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 17:46

effe_sa je napisao/la:čuj ti gere, on bi statistiku za gomeza, za cijelu njegovu karijeru.... :D :D :D pa mozda jos da saznam i koga je u pjetlicima trenirao :D :D ...ma trazis covjeku mane, a ova ti statistika ne odgovara jer pokazuje da je pogadjao s obje noge :D :D :D a neki kazu et covjek samo zabit zna, s metar , 2, a vidi pasova, vidi dobivenih duela
:D :D :D
To mi sigurno neće poći za rukom. :lol:
Sad sam evo malo bacio oko na ono što si napisao i primjetih jednu zanimljivost. Naš Mario je napravio više faulova nego što je nad njim učinjeno. :mrgreen:
Naš destruktivac ima bolju bilansu u tome, naime, ja sam siguran (bez guglanja) da je nad Gertrudom :D napravljeno više prekršaja, nego što je on kao razbijač protivničkih napad napravio. ;)

Lijepo je pogledati statistiku, ali ne treba jos baš previše pridavati pažnju.

Ono što je mene interesovalo je, ne da ocrnim Markana, nego da vidim koju nogu bolje koristi. S glavom (obzirom) na visinu i nije nešto (Riedle tito za njega). Znamo da je dešnjak (?) ali sam mogao primjetiti da ima bolji šut sa lijevom nogom.
Zbog toga sve ovo, effe-šefe. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 dec 2010, 17:56

Ma Mario je strasan Napadac htjeli vi to priznati ili ne, i bit ce sve bolji :D vjerujte meni :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 dec 2010, 18:13

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:čuj ti gere, on bi statistiku za gomeza, za cijelu njegovu karijeru.... :D :D :D pa mozda jos da saznam i koga je u pjetlicima trenirao :D :D ...ma trazis covjeku mane, a ova ti statistika ne odgovara jer pokazuje da je pogadjao s obje noge :D :D :D a neki kazu et covjek samo zabit zna, s metar , 2, a vidi pasova, vidi dobivenih duela

Naš destruktivac ima bolju bilansu u tome, naime, ja sam siguran (bez guglanja) da je nad Gertrudom :D napravljeno više prekršaja, nego što je on kao razbijač protivničkih napad napravio. ;)

A svaki faul nad njim izgleda otprilike isto,on "znalački" gradi protivnika,skoro se uvuće u njeg i onda ono skroz neofirno padne,i što sam još primjetio da mu uvijek to upali što je još smješnije.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 dec 2010, 18:17

Po vestima sa Cizme, za Bainesa je zagrizao Milan. Capello je posrednik.
Rafa Benitez dobija otkaz, nasledjuje ga Leonardo. Resavate Intera mnogo laganije nego sto bi bilo sa Benijem.
Inter salje ponudu L`kusenu za R.Augusta. U igri 15-18mE.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 dec 2010, 18:30

Ovo je spisak igrača koji definitivno propuštaju kup utakmicu sutra
Rouven Sattelmaier
Toni Kroos
Ivica Olic
Arjen Robben
Holger Badstuber
Hamit Altintop

Oni koji su pod upitnikom:
Schweinsteiger (trenirao danas sa ekipom, ali nije mogao završiti sa treningom)
Ottl (gripa)

Dok kod Švaba samo u opciji neće biti Gebhardt
Sent from my Philips Smart TV.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 18:35

dr.adnan je napisao/la:Ovo je spisak igrača koji definitivno propuštaju kup utakmicu sutra
Rouven Sattelmaier
Toni Kroos
Ivica Olic
Arjen Robben
Holger Badstuber
Hamit Altintop

Oni koji su pod upitnikom:
Schweinsteiger (trenirao danas sa ekipom, ali nije mogao završiti sa treningom)
Ottl (gripa)

Dok kod Švaba samo u opciji neće biti Gebhardt
Volio bi da pruze priliku Alabi u veznom redu sutra da ga malo vidimo na djelu...

BAYERN MUNCHEN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 18:39

roy_makaay je napisao/la:
A svaki faul nad njim izgleda otprilike isto,on "znalački" gradi protivnika,skoro se uvuće u njeg i onda ono skroz neofirno padne,i što sam još primjetio da mu uvijek to upali što je još smješnije.
Hehe, baš tako. Još bih dodao i to kada ga protivnik "skrši" on traži ruku od sudije da se podigne i poslije kratkog ubjeđivanja, potapša po ramenu čovjeka u crnom za svaki slučaj. :lol:

Evo Rensing nam se konačno uhljebio. :mrgreen:
Prelazi u Koln (Mondragon ih napustio) da pravi konkurenciju mladom Varvodiću. :mrgreen:

P.S. Je li sigurno to da im dolazi Leonardo? :?
Hmm, ipak Rafica ne izdrža.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []