FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la schweinsteiger » 20 dec 2010, 23:37

Gledajuci utakmicu City - Everton,ovaj Baines mlogo dobar :D
Pokrenuo je akciju za 0:1,a onda i sam dao gol za 0:2.Ako ovo nije dovoljno upravi,onda sta jeste.
Da vidite drugog gola,jednostavno se prosetao i zatvarao je sve moguce na svojoj strani.Dobar koliko u defanzivi,tako i u ofanzivi.Ako svaku ovako igra,onda pod hitno se da ovaj kupi :D
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2010, 23:47

Navodno je poslata ponuda na vrata Dortmunda za Nevena? :?

Dalje, Shaqiri vidjen sa Nerlingerom u Munchenu. Kuha se nesto. :P

I treca informacija je da se Bayern zanima za Sissoka, veznjaka Juventusa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 dec 2010, 00:53

e evo je gero, statistika vezana za gomeza:
12 golova (5 glavom, 4 lijevom nogom, 3 desnom nogom), 1 asistencija, 37 šuteva (18 ih nije islo u okvir), 1 penal izvodio i nije pogodio, 7 centaršuteva (42 % uspješna), 202 dodavanja (75 % uspješni), 74 vodjena duela (45% dobivenih), od toga 10 u zraku (60 % dobivenih), 64 na tlu (43 % dobivena), 10 puta fauliran, 365 kontakata s loptom,11 faulova počinio, dobio 1 žuti karton, na terenu proveo ukupno 951 minutu, zabiljezio 15 nastupa, 10 od pocetka....samo reci jel dovoljno statistike?? :D trazio si ovo najvise koliko je golova davao kojom nogom, a ev iskopao sam jos vise podataka :D :D :D ak je malo samo reci , il recite ostali :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 00:57

Daj za cijelu karijeru statistiku oko postignutih golova. Cime ih je trpao? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 10:22

Hehe, effe-šefe otišao u krajnost. :D Zajebi duele bolan i nekakve procente, daj mi statistiku svih njegovih golova u Bundesligi. Koliko je zabio, 85 čini mi se, lijeva, desna, glava. I ako možeš naći sa koje udaljenosti je najčešće matirao golmana/e. ;)

Nerlinger ponovo sinoć gledao Bainesa (u društvu Hammana). Hajd' dajte realizujte ovo, mada Englez, ako se ne varam, neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 10:43

Kad već spominjem Gomeza, čitam da je njegov otac dobijao prijeteća pisma od navijača Stuttgarta.
http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/235767

Mario nije proslavljao prvi gol, međutim, poslije toga su uslijedili zvižduci, tako da je Mario bio izrevoltiran i naredne pogotke slavio kako Bog zapovjeda. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 21 dec 2010, 14:17

baines je jako dobar fudbaler, jedino sto je nizak (170cm) ali je i brz,

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 dec 2010, 14:45

čuj ti gere, on bi statistiku za gomeza, za cijelu njegovu karijeru.... :D :D :D pa mozda jos da saznam i koga je u pjetlicima trenirao :D :D ...ma trazis covjeku mane, a ova ti statistika ne odgovara jer pokazuje da je pogadjao s obje noge :D :D :D a neki kazu et covjek samo zabit zna, s metar , 2, a vidi pasova, vidi dobivenih duela :D :D :D

inace malo neke stvari kad bolje razmislim oko ovih transfera ne kontam...baines svakako treba doc, pozicija beka se mora popunit kvalitetnim igracem....medjutim sad kad skontam malo zele gustava, i za njega se slazem da je potencijal, al nekako onda ko da tymi dovoljno i ne vjeruju....jer vec ak razmisljaju o prodaji van bommela, zar onda u potpunosti nije otvorena pozicija za tymoshchuka u veznom redu (defanzivnom) pored scweinsteigera....i onda se samo pored beka kupi i jos jedan stoper.....iako tymu sam cesto hvalio i govorio sam kako ga van gaal treba forsirat u prvom timu, samo u zadnje mi vrijeme i nije najstabilniji , pokazuje i mane neke....nekako je nekad spor, mozda ni uprava bas sto posto ne vjeruje da bi on dugorocno mogao pokrit poziciju 6
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 dec 2010, 15:25

bote sumpor......

zainteresirani smo za pola Evrope......

Valjda ce ova nasa uprava barem nekog dobrog uspjet dovest
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Godfather
Kontakt:

Post Postao/la Godfather » 21 dec 2010, 15:46

geronimo je napisao/la:Hehe, effe-šefe otišao u krajnost. :D Zajebi duele bolan i nekakve procente, daj mi statistiku svih njegovih golova u Bundesligi. Koliko je zabio, 85 čini mi se, lijeva, desna, glava. I ako možeš naći sa koje udaljenosti je najčešće matirao golmana/e. ;)

Nerlinger ponovo sinoć gledao Bainesa (u društvu Hammana). Hajd' dajte realizujte ovo, mada Englez, ako se ne varam, neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka.
Nema pravo nastupa samo ako je klub u kojem trenutno igra nastupao u LP. Koliko sam ja pratio ovogodisnje izdanje LP mogu reci da Evertona nije bilo. :)
Sudeci po onoj utakmici od sinoc Baines je itekako dobra kupovina.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2010, 16:04

Beines moze nastupiti u LP jer koliko znam Evertona nema u europskim takmicenjima...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:15

Ej bavarci jendo pitanje,zaboravio sam ness ono pravilo za ligu prvaka ako ostavis jedno slobodno mjesto u ekipi kad prijavis igrace za LP ,kako to ide,sta znaci,jel da ako dovedes vise od jednog igraca npr u januaru da mozes ubaciti samo jednog da igra jer se ostavi jedno mjesto ili....ness sam skroz zaboravio kak to ide...pa neko ko zna da mi objasni... :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 16:22

Prepoznati ovog u sredini? :D
slika

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:23

Omerbavarac je napisao/la:Prepoznati ovog u sredini? :D
slika
Jel to onaj iz Basela ili?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 16:26

van gall je napisao/la:
slika
Nije. :D
To je onaj malac iz Premiershipa.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 16:27

Omerbavarac je napisao/la:
van gall je napisao/la:
slika
Nije. :D
To je onaj malac iz Premiershipa.
Zar Baines nije cupav,mislim zarasto je bas :D :D :D al dobro zbog kape se ne vidi,ma to je gotov posao onda :D

BAYERN MUNCHEN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2010, 16:28

Europska nogometna federacija (UEFA) ublažila je pravilo prema kojem igrači nemaju pravo nastupa u Ligi prvaka i Europa ligi za dvije različite momčadi u istoj sezoni...

Izvršni odbor UEFA odlučio je da će nogometašima koji su igrali kvalifikacijske utakmice za neko od ta dva natjecanja biti dozvoljeno u njima i nastupiti ukoliko su pritom promijenili klub. Doduše, tek ukoliko je njihova bivša momčad eliminirana iz kvalifikacija.

- Od sljedeće će sezone igraču biti dopušteno zaigrati za novi klub u Ligi prvaka ili Europa ligi ukoliko je njegov bivši iz natjecanja ispao, a da je tijekom ljetnog prijelaznog roka igrač potpisao za novi klub - kazao je glavni UEFA-in tajnik Gianni Infantino.

- Ne potpiše li za neki klub do 1. rujna može to učiniti u siječanjskom prijelaznom roku - dodao je.

Ukoliko klub u siječnju dovede trojicu igrača samo jednom će biti dopušten nastup u natjecanju u kojem je odradio kvalifikacije za drugi klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 17:12

slika
To je papak koji nas je možda slagao da je sinoć vidio Crisa u Manchesteru. Lopina možda ima staru fotku i "prodo" je SPOX-u kao ekskluzivu. :mrgreen:
Javljaju mi iz Minšena da je Lehringen viđen u popodnevnim satima u jednom minhenskom kafeu kako ispija kapučino sa Saćirijem. :lol: Da li je mog'o po onoj mećavi stići na tekmu u Englesku veliko je pitanje.
Kakogod, nešto se tu muti. :?
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 dec 2010, 17:16

Steta ako Gustavo dodje yek u ljeto , valja gledati Bommela kako se vuce po terenu. :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2010, 17:20

Godfather je napisao/la: Sudeci po onoj utakmici od sinoc Baines je itekako dobra kupovina.
Slažem se Kume. ;)

Ovo je bila samo zamka da vidim čitaju li Bavarci pažljivo šta se govori. :D
@Klare zna da je to istina. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.