Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Italia » 30 okt 2011, 11:03

ahmad_tz je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Prvo : Čestitam ratnicima na terenu i njihovom generalu koji ih je pripremio
Drugo : Hvala im za noć lijepu što nam pružiše pobjedu
Treće : Pijan sam
Četvrto : Tura cijeloj diskoteci je otišla, plata otišla,narednih mjesec će se dvopek pregrizati
Peto : Sjetim se sudiji i sudijama redom

Šesto : Ne'am pojma ali mislim da je ova od maloprije imala dres Juventusa na sebi i da je imala iznad 30 godina
Sedmo : Ne'am pojma ni gdje sam ni z čijim računarom sjedim
Osmo : Forza Juve

druze kod tebe taj pijanluk neki opasan, ja kad sa drustvom sjedim u parku za cenera se raspemo pa jedva krevet nadjem, a kamoli kompjuter.
jel se razbijete za cenera :mrgreen: svako po litar pive, brata mi ne mozes hodati :mrgreen:

gdje su nasi jarani interiste?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 11:12

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: izvini,onda sam te pogresno shvatio, navijas samo za Napoli i Milan a inter simpatišeš. :lol:
Primas se k'o saucesce. Umesto toga, ukljuci mozak. Videces da postoje ljudi koji se ne odusevljavaju teenagerskim forama i fazonima, koje ovde prosipas.
:D nisi vise tako rjecit, inace si samo rjecit kad je mrznja prema Juventusu u pitanju.Sad nemas plodno tlo za kako ti kazes teenage prosipanjem mrznje pa sutis.Lijepo je i to vidjet za promjenu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 11:14

skyisthelimit je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:

samokaznjavanje udarcima po glavi uzrokovano cestim fudbalskim silovanjem u vremenskom radzoblju od nekoliko decenija.Manifestacija na snimku. :lol:

jarane sta ti treba ovo da znaci :? bukvalno sam to shvatio hajd mi objasni
lik se lupa po glavi od frustracija, zar ti trebam opisat video koji je prilozen.A "silovanje" je dokazano kroz odnos pobijeda i poraza dvije ekipe, sto se prozimalo kroz vise decenija.Valjda tebi sve treba crtat. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 okt 2011, 11:33

JuveSissoko je napisao/la: lik se lupa po glavi od frustracija, zar ti trebam opisat video koji je prilozen.A "silovanje" je dokazano kroz odnos pobijeda i poraza dvije ekipe, sto se prozimalo kroz vise decenija.Valjda tebi sve treba crtat. :mrgreen:

lupa se zato sto pretpostavljam nije dobio faul i sto njegova ekipa gubi...A to sto je isfrustriran zbog obicnog poraza pogledaj samo pored njegovog imena trofeje i samo ce ti se reci ima li za to razloga...Bolji njega briga za ekipu
15.10 - 15.06 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 11:35

JuveSissoko je napisao/la: lik se lupa po glavi od frustracija, zar ti trebam opisat video koji je prilozen.A "silovanje" je dokazano kroz odnos pobijeda i poraza dvije ekipe, sto se prozimalo kroz vise decenija.Valjda tebi sve treba crtat. :mrgreen:

lupa se zato sto pretpostavljam nije dobio faul i sto njegova ekipa gubi...A to sto je isfrustriran zbog obicnog poraza pogledaj samo pored njegovog imena trofeje i samo ce ti se reci ima li za to razloga...Bolji njega briga za ekipu
ne znam, pitaj njega sto se neuracunjivo lupa po glavi.To ne vidjam svaki dan na fudbalskim terenima, zapravo ne znam da li sam ikad vidio. :lol:

p.s.lupas li se ti kad ovako? izgleda da ti je to normala? :mrgreen:

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 30 okt 2011, 11:37

[youtube][/youtube]

MIRKO ZORRO VUCINIC :lol: KRALJ
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 11:39

[youtube][/youtube]

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 okt 2011, 11:41

JuveSissoko je napisao/la: ne znam, pitaj njega sto se neuracunjivo lupa po glavi.To ne vidjam svaki dan na fudbalskim terenima, zapravo ne znam da li sam ikad vidio. :lol:

svako na svoj nacin dozivljava nezadovoljstvo, i da to mi izgleda normalno za fudbalere..Ja ne znam sta je tebi tu cudno, kao da si prvi put vidio to :roll: cak stavise mnogo gore stvari sam gledao
15.10 - 15.06 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 11:43

JuveSissoko je napisao/la: ne znam, pitaj njega sto se neuracunjivo lupa po glavi.To ne vidjam svaki dan na fudbalskim terenima, zapravo ne znam da li sam ikad vidio. :lol:

svako na svoj nacin dozivljava nezadovoljstvo, i da to mi izgleda normalno za fudbalere..Ja ne znam sta je tebi tu cudno, kao da si prvi put vidio to :roll: cak stavise mnogo gore stvari sam gledao
ja mahnito udaranje po glavi nikad nisam.A udaranja raznih sam vidio. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 okt 2011, 11:46

Velika , sigurna pobjeda i to pobjeda koja gotovo ni jednog trenutka nije bila ugrožena. Matri sinoć nije zabio al zato je učestvovao kod golova, zaista čovjek igra odličnu sezonu. Marchisio opet zabio, a inače i on je ove sezone odličan. Složio bi se i sa gornjim pohvalama za Lichtsteinera, čovjek je izuzetno pokretljiv a iako je korpulentan odlično se kreće.Odbrana se odlično postavljala i odradila jučer sjajan posao. Sad "samo" 11 bodova Juve više ima od Intera :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 okt 2011, 11:50

Il Pinturicchio je napisao/la:[youtube][/youtube]

MIRKO ZORRO VUCINIC :lol: KRALJ
Najbolji komentator
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 okt 2011, 11:55

Hare, oporavio ti se Iaquinta! :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 okt 2011, 11:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Hare, oporavio ti se Iaquinta! :mrgreen: :lol:
Ozb, pa to su super vijesti :mrgreen:

Sta kaze koliko ce izdrzati da bude zdrav ?? :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 okt 2011, 12:01

Pola treninga! :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 okt 2011, 12:05

:lol:

Gdje si procitao to da se oporavio ?? Ja mislim da on mozda bude na klupi nekad, jer sjecam se prosle sezone stalno je davao golove na treninzima, a Conte zeli da se igraci najvise trude na treninzima, i ti ce da igraju ...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 okt 2011, 12:21

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2011, 12:42

sto volim te zimske radosti. :lol:

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 13:27

Vala sam i pozelio Juve u Ligi prvaka. Ne krijem da mi je to jedan od najmrzih klubova, ali postalo je dosadno bez onih duela Real - Juve, Juve - Barca, Juve - Mancho (...). Nista, sretno u daljenjem nastavku prvenstva, simpatiziram Inter u Italiji, al' eto...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 okt 2011, 13:50

:lol: :lol:
slika
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 30 okt 2011, 13:51

Sl. utakmica Napoli. Ozbiljna ekipa, ali ide nam u prilog sto igraju LP. I naravno zelim im da prodju grupu, sto zbog koef., sto zbog toga sto ce se fokusirati na LP.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.