evo ona hahhahahaadnan_hzsa je napisao/la:Ko pjeva na proslavi titule???![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
-
- Kontakt:
meni se vise ne igra ova liga
dajte nam sta drugo 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Elektrika
- Kontakt:
Povećana je potražnja ovih lijekova u Sarajevskim apotekama neki hoće da se pojedu radi ovih informacija

evo kako izgleda pravpo na wikipediji neko je bio baš brz 

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 31 avg 2010, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sad cemo dobiti wild card za Europsku liguadnan_hzsa je napisao/la:meni se vise ne igra ova ligadajte nam sta drugo

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Hamzic
Muharemovic Gutic Torlak Arsenijevic
K. Handzic
Scepanovic Dzakmic Kojasevic
Juninho
Kucukovic
Muharemovic Gutic Torlak Arsenijevic
K. Handzic
Scepanovic Dzakmic Kojasevic
Juninho
Kucukovic
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
adnan_hzsa je napisao/la:Ko pjeva na proslavi titule???![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
vidim da se vise ne javljaju na nasoj temi
... 

Samo da mi je znati koji je ovo bolesnik , pa je pobrisao cijeli teskt o Kučuković. Maloprije cijelo vrijeme mjenjao umjesto FK Sarajevo stavljao neke uvrijedljive. Stvarno ovo samo može uraditi neko dijete, glupost !sekac je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Kučuković
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
nebrini se ti citaju oni sve ovo samo su sad bez teksta i glupih provokacija ostaliadnan_hzsa je napisao/la:vidim da se vise ne javljaju na nasoj temi...
HZSA87
-
- Kontakt:
Ne znam sta ih vas dvojca prizivate?! Ako vam je toliko stalo idite onda tamo na njihovu temu pa ih mezite...ali nemojte ih nama vamo dovoditi...sta ste vise optereceni sta ce oni reci ili napisati..bas ko djeca majke mi.vedran86 je napisao/la:nebrini se ti citaju oni sve ovo samo su sad bez teksta i glupih provokacija ostaliadnan_hzsa je napisao/la:vidim da se vise ne javljaju na nasoj temi...
Radujte se potpisu Mustafe ,a na kraju kada sezona zavrsi i mi budemo prvi,e onda im popijte krv na slamku.

upravo to, ako ne pišu šta ih morate prozivati, ovako i nastanu svađe.Necromacer je napisao/la:Ne znam sta ih vas dvojca prizivate?! Ako vam je toliko stalo idite onda tamo na njihovu temu pa ih mezite...ali nemojte ih nama vamo dovoditi...sta ste vise optereceni sta ce oni reci ili napisati..bas ko djeca majke mi.vedran86 je napisao/la:nebrini se ti citaju oni sve ovo samo su sad bez teksta i glupih provokacija ostaliadnan_hzsa je napisao/la:vidim da se vise ne javljaju na nasoj temi...
Radujte se potpisu Mustafe ,a na kraju kada sezona zavrsi i mi budemo prvi,e onda im popijte krv na slamku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Kako vrijeme odmice sve vise sam siguran u ovo,nadam se samo da je ova uprava dovoljno jaka da zadrzi sve glavne igrace i uz par pojacanja zasto nebi Sarajevo bilo tamo gdje je sada Zilina,ili proslih godina Bate Borisov,Levski,Artmedia...predosjecam ovoDylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dobra je ba s tim:''nece nam biti zanimljivo'', lose je to.
Mujo dobro doso.
Mujo dobro doso.
Joj i onaj Miske nije los trebo je Predsjednik Blekic i njega kupiti da se ne lomata po Turskoj! 

vedran86 je napisao/la:strumfovi jel vas strah
tog izvjeznog muteta kurcukovica

51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Burberry46, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Jadnimi, JavierBosnia, rimljanin90, zagorski i 118 gostiju.